Review: Micellair water van L'oreal Paris

by - juli 24, 2014


Mijn gezicht reinigen vind ik één van de belangrijkste dingen op het gebied van beauty. Ik vind het gewoon fijn om te weten dat mijn gezicht schoon is voordat ik foundation op doe en voordat ik naar bed ga. De lucht binnen en buitenshuis is ook niet helemaal schoon. Vieze deeltjes in de lucht kunnen op je gezicht terecht komen en je poriën verstoppen. Gelukkig zijn er voor dit probleem reinigingsproducten! En ik heb altijd al een liefde gehad voor zachte tonics die ik na mijn reinigingsmousse nog kan gebruiken om de restjes vuil mee weg te nemen. Tonics zijn altijd heerlijk verfrissend en hydraterend. Toen zag ik een keer L'oreal Paris micellair water voorbij komen. Ik werd nieuwsgierig: zal micellair water beter werken dan een tonic? 


De micellair water van L'oreal beloofd drie dingen: het reinigt, verwijdert make-up en het tonifeert & kalmeert. Precies de eigenschappen die ik zocht aangezien een tonic een paar van deze eigenschappen ook heeft. De verpakking trekt mij wel aan. Ik vind het een schone, luxe uitstraling hebben. De witte dop oogt hygiënisch en de roze tinten maken het vrouwelijk. Dit vind ik nou een mooi product!


Je kunt micellair water gebruiken op je gezicht, ogen en lippen om je make-up te verwijderen. Ik heb het een paar keer gebruikt. Je brengt eerst het micellair water aan op een wattenschijfje. Met dat wattenschijfje dep je als het ware over je gezicht heen. Ik had verwacht dat dit product lekker zou ruiken, maar het ruikt helemaal nergens na. Aan de ene kant ook wel fijn, want dat betekend dat er geen parfum inzit (wat ook op de verpakking staat). Ook zit er geen alcohol in. Je kunt écht merken dat er geen agressieve producten in zitten. Mijn huid irriteert niet maar wordt juist kalm na het aanbrengen. 


Ik vind het een heel fijn product. Het verwijdert mijn restjes make-up en reinigt mijn huid. Mijn huid kalmeert. Het enige minpuntje is misschien dat er geen lekker geurtje aan zit. Dat had ik graag nog willen ruiken bij dit product. Al met al vind ik het zeker een aanrader!

Prijs: €7,99 

You May Also Like

8 reacties

 1. Hij klinkt erg goed! Ik wil nog steeds een micellair water proberen, aangezien velen het zien als de beste manier om het gezicht te reinigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil dit ook nog eens graag uitproberen, ben echt benieuwd wat het voor mij doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook gehad, erg prettig product ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze wil ik ook heel graag nog eens proberen. Momenteel gebruik ik het micellair water van nivea, ook super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik ook gezien ja! Lijkt mij ook wel fijn. Misschien dat daar ook nog wel een review over komt :)

   Verwijderen
 5. Ik vind de tonic van L'Oreal ook heel fijn, deze binnenkort dan ook maar eens proberen! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben hier zo nieuwsgierig naar, ik heb er al vaak wat goeds over gelezen! Leuke blog heb je. X

  BeantwoordenVerwijderen