Favorieten van Loavies.com

by - augustus 14, 2014


Een tijdje geleden ontdekte ik de site loavies.com. Ik was namelijk op zoek naar een leuke kleding webshop. Vaak kom ik op een shop terecht waarvan ik gewoon weet dat ze kleding kopiëren van een andere shop. Ik vind dat eigenlijk maar nep, want waarom zou je dingen gaan kopiëren van anderen? Ik denk dat het makkelijkheid is. Maar het is toch veel beter om zelf iets te verzinnen? Maar toen ik op loavies.com kwam, kreeg ik gelijk de indruk dat dit een leuke, originele webshop was. I like! Ik heb een paar items gezien die ik graag met jullie wil delen!

Een outfit om lekker in te flaneren op een warme avond in de zomer. Het witte t-shirt staat ook fantastisch met een spijkerbroek en een zwarte broek en waarmee eigenlijk niet? Het koraalkleurige shortje doet je echt denken aan de zomer. En wat ik écht moet hebben is dit luipaard print horloge.

California Dreams €16,95
Coral Summer Short €17,95
Stockholm Leopard €24,95

It never goes wrong, als je een zwarte outfit draagt. Ik vind deze zwarte jumpsuit ontzettend schattig! Het kant aan de bovenkant maakt hem origineel en de touwtjes net boven de heup geven je lekker veel taille. De tas is lekker basic en dus makkelijk te combineren. Wat ik wel altijd draag bij een zwarte outfit zijn gekleurde sieraden. Deze roze oorbellen zijn daar helemaal geschikt voor!

Lace jumper black €29,95 
Sweet pink earrings €12,95
Bolide bag black €34,95

De laatste outfit is een outfit die ik wel naar een festival zou dragen. De flower kimono vind ik de leukste kimono die op de webshop staat. Het shirtje daarnaast heeft een romantische lichtroze kleur en kan goed gecombineerd worden met de spijkershort. 

Flower Kimono €29,95
Pink Ruffle €19,95
Ripped Short €29,95

Welke outfit is jouw favoriet?
Liefs, Maaike

You May Also Like

2 reacties