Review: Catrice All Matt powder + Beautifying Lip smoother

by - augustus 19, 2014


Ik ben altijd al dol geweest op de make-up van Catrice. Als jong meisje kocht ik al mijn producten van dat merk. Ik kocht ook wel eens producten van Essence en Miss Sporty, omdat dat lekker goedkoop was. Maar door ervaringen met deze merken, door de producten te gebruiken, kwam ik langzaam tot de conclusie dat ik Catrice écht een heel fijn merk vond. De lipgloss blijft beter zitten, de nagellakjes gaan langer mee, and so on. Toen ik weer in de Kruidvat was, kon ik het niet weerstaan om twee beauty's van dit merk te laten liggen. Ik kocht de All Matt plus poeder in de kleur 015 Natural Beige en de Beautifying Lip Smoother in de kleur 030 Cake Pop.

Ik vind vooral de lip smoother er mooi uitzien! De verpakking van de poeder had wat luxer gemogen, maar voor zo'n goedkope prijs kon ik hem niet laten liggen. 

Het is een shine control powder en de verpakking zegt dat de poeder mattifying, lonlasting en ultra silky is. Wat dus betekend dat hij je huid egaler maakt, lang blijft zitten en dat hij lekker zacht aanvoelt. 

Maar wat vind ik ervan? Ik heb de poeder al eens eerder gebruikt. Ik gebruik hem nu ook weer over mijn foundation heen. Zoals ik al eerder vermeld heb, heb ik een huid dat snel vet aanvoelt. Mijn huid gaat daardoor ook snel glanzen. Ik weet daarom ook dat een poeder goed moet werken, wil mijn huid niet glanzen. En bij deze poeder kan ik echt zeggen dat het helpt! Mijn huid gaat minder snel glanzen en het is een lekkere zachte poeder. Je ziet hem ook niet zitten en dat is ook wel fijn. 

Ik ben echt verliefd op deze verpakking! Deze lip smoother belooft het volgende:  'Lip Balm for smooth lips that beautifies your lips with an intense, shiny finish and optically even outs fine lines.'

Ik was even bang dat ik bij deze lip smoother mijn vingers moest gebruiken om de lipgloss gelijkmatig over mijn lippen teverdelen. Maar bij deze lip smoother zit een soort sponsje bij het uiteinde. Hier zitten twee gaatjes waar de lipgloss uitkomt. Door het sponsje wordt de gloss goed verdeelt over je lippen. Waar ik alleen niet zo fan van ben, is dat het sponsje nu roze wordt. Het is een beetje onhygiënisch om hem lang te gebruiken. Maar dat is het enige nadeel dat ik kan noemen bij dit product! 


En dan nu de kleur zelf! Aan de linkerkant zie je mijn lippen voordat ik de lip smoother erop heb gesmeerd.
En aan de rechterkant zie je mijn lippen met de Beautifying Lip Smoother erop. Deze kleur is dus nummer 030 Cake Pop. Ik ben fan van de kleur! En hij blijft ook nog 1,5 tot 2 uur zitten, wat ik best lang vind.

En het eind resultaat. Hij zal zeker vaak gebruikt worden door mij! 

Liefs, Maaike

You May Also Like

7 reacties

 1. Ik ben benieuwd naar de matt powder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben inderdaad ook benieuwd naar de poeder! Kan je die ook gewoon dragen zonder foundation eronder, of heeft dat geen zin?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt hem ook zeker dragen zonder foundation en dan zorgt de poeder er ook voor dat je huid minder snel gaat glanzen! Je ziet hem ook niet goed zitten en dat is ook zeker een pluspunt van deze foundation!

   Verwijderen
 3. Ik ben zelf heel benieuwd naar de lip smoother! Ziet er bij jou erg goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die poeder is wel wat voor mij denk ik. Heb je die poeder op de laatste full-face foto's ook aangebracht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die poeder heb ik idd ook aangebracht op de laatste foto die je ziet ! :)

   Verwijderen