Review: Purely Pampering douchecrème van Dove

by - augustus 26, 2014Deze week heb ik twee heerlijke douchecrèmes getest! Namelijk Amandelmelk & Hibiscus en Pistache & Meiklokjes. Ze zijn van de lijn Purely Pampering van Dove. Deze lijn werd in 2012 door Dove gestart. Je had de kans om je eigen geurvariant te bedenken! Op Facebook werd er gestemd en daarna zijn de winnaars in productie gegaan. Deze producten liggen nu nog steeds bij de drogist en ik had er serieus nog nooit een geprobeerd. Het klonk me wel interessant: in de Purely Pampering lijn is er namelijk gebruik gemaakt van NutriumMoisture technologie. Dit zorgt voor een rijk, romig schuim. Het schuim geeft de huid een ontspannen en gevoed gevoel. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan verder!


Amandelmelk & Hibiscus
"Een verwennende douche-ervaring die de huid werkelijk voedt. Laat je omhullen door deze rustgevende geur en maak je geest vrij. Jezelf verzorgen heeft nog nooit zo goed gevoeld."


Allereerst de Amandelmelk & Hibiscus variant. Ik hou van deze verpakking, want ik heb een zwak voor roze verpakkingen. Het is dan alsof je weet dat het product lekker ruikt. Dit product is de zoete variant van de twee. Het ruikt naar heerlijke zoete bloemetjes.En zo ziet de substantie eruit: een hele lichtroze crème. Het is een lekker sterk ruikende douchecrème. Ook voelt hij erg zacht aan. Zachter dan andere douchecrèmes! Ook schuimt hij erg lekker. Ik heb het gevoel dat deze douchecrème je huid voedt, in plaats van uit te drogen. Dit zou zo'n heerlijk product voor in de winter kunnen zijn! 


Pistache & Meiklokjes
"De unieke formule van Dove Douchecrème Pistache & Meiklokjes is zacht, delicaat, vrouwelijk en warm."


Dit was de winnende geur van de actie van Dove op Facebook. Dit product ruikt een beetje kruidig, maar het is wel een fijne geur. Een hele fijne geur, eigenlijk. Net zoals de Amandelmelk & Hibiscus. Maar als ik een favoriet zou moeten kiezen, dan zou ik wel voor deze geur gaan.En zo ziet de substantie eruit. Deze variant is heel lichtgroen van kleur. Het is precies dezelfde crème, maar dan met een ander geurtje. Ook deze schuimt heerlijk en voelt zacht aan. Ook na het douchen ruik je nog naar deze douchecrème, daar hou ik van!

Conclusie
Er zijn nog veel andere varianten van deze douchecrèmes op de markt. Ik zou zeggen: sla ze allemaal in voor de winter! Ze ruiken allemaal heerlijk en ze voeden je huid in plaats van het uit te drogen. Mijn favoriete geur is de Pistache & Meiklokjes geur. Maar de Amandelmelk & Hibiscus is ook zeer lekker! 

Liefs, Maaike

You May Also Like

7 reacties

 1. Ik vind de geuren van Dove zo heerlijk altijd! Fijne review :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De geuren lijken me heerlijk! Wat een super mooie foto's heb je gemaakt. Je blog is erg leuk om te zien, ik druk even op de ''follow knop'' op Bloglovin ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De pistache variant vond ik ook heel erg lekker, zeker voor de winter inderdaad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed :) Ik vind dit echt fijne douchecrèmes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dove is echt zo een goed merk op vlak van douchecrèmes!
  Ik ben benieuwd om deze eens uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah alles van Dove is zo fijn! Wij hebben er ook een artikel over geschreven op www.effierced.com, maar over andere producten. Deze had ik er ook graag bij gehad nu ik dit lees, ik ga ze zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen