Shoplog Kruidvat + eerste indruk

by - augustus 16, 2014Ik heb het altijd: ik stap de Kruidvat binnen om één product te halen en ik kom de winkel uit met allerlei andere producten. Achja, af en toe mag je jezelf wel eens verwennen toch? En vandaag heb ik dat gedaan met deze producten! Ik ben na mijn werk gelijk naar de Kruidvat gegaan, want ik had droogshampoo nodig. Het is best handig, want de Kruidvat winkel zit naast mijn werk. Dus als ik eerder vrij ben, kan ik daar gewoon naar binnen stappen. En omdat ik de laatste tijd nogal veel moet werken, kom ik er ook vaker langs. Vaak denk ik dan: ja, nu heb ik wel weer wat verdient hoor! Haha.

Ik ben nu trouwens heel erg aan het vooruit werken, want ik ben volgende week alleen maar op de dinsdag en de zondag vrij. Dinsdags moet ik aan school werken (een herkansing) en ja, dan heb ik dus weinig tijd voor mijn blog. Maar dat even terzijde, want nu is het tijd om mijn aankoopjes te laten zien! Ik geef jullie er gelijk mijn eerste indruk bij.
Andrélon droogshampoo
Dit product gebruik ik al heel lang. Ik gebruik hem alleen als mijn haar er vettig uit ziet, even sprayen, uitborstelen en ready to go! Het is ook niet zo dat je haar er witter uit komt te zien van deze droogshampoo. Dat is alleen zo als je het niet uitborstelt. Maar dat is hoe dit product werkt, dus ik kan niet anders zeggen dan dat ik er tevreden over ben!Dove go fresh deodorant
Ik ben fan van de deodorants van Dove. Ik gebruikte altijd een roze variant van Dove, een andere als deze. Die is iets lichter geloof ik. Maar deze pomegranade variant vind ik niet zo lekker ruiken, helaas. Ik denk dat ik beter had moeten kiezen voor de lime variant, want tussen die twee was ik aan het twijfelen.


Van der Hoog kant en klaarmaskers
Ook heb ik deze Fabulous fruits en Refreshing raspberry masker gehaald bij de Kruidvat. Ik hou namelijk erg van reinigende maskers! En ik gebruik de maskers van Dr. van der Hoog ook al een aantal jaren. Ze zijn gewoon zo fijn! Ik heb alleen de Refreshing raspberry nog nooit gebruikt, ik ben benieuwd!Catrice beautifying lip smoother
Ik zag de drie nieuwe lip smoothers in de schappen liggen en ik kon ze echt niet alledrie daar laten liggen! Ik ging wel alleen voor één variant: de 030 Cake Pop. Ik was namelijk al langer op zoek naar een donker roze lipgloss. Binnenkort verschijnt hierover een review! Ik kan jullie wel alvast zeggen dat het de beautifying lip smoother dit belooft: 'Lip Balm for smooth lips that beautifies your lips with an intense, shiny finish and optically even outs fine lines.' Ook naar dit product ben ik erg benieuwd! 


Catrice All Matt plus 
Als laatste de All Matt plus poeder. Het is een shine control powder. Het is mattifying, longlasting en ultra silky, athans dat staat op de verpakking. Dit is trouwens de kleur 015 Natural Beige. Ook over dit product verschijnt binnenkort een review! 

Liefs, Maaike

You May Also Like

12 reacties

 1. Leuke aankoopjes! Ik vind die lip smoother jammer genoeg helemaal niet fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de poeder van Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! De droogshampoo van Andrelon vind ik zelf ook fijn. Vooral de volume variant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik nog nooit geprobeerd, maar die lijkt me ook erg fijn!

   Verwijderen
 4. Oeh, wat een fijne producten heb je geshopt! Ik hou ook zo van budget artikelen, zeker wanneer er acties zijn bij de drogist. Catrice is een van mijn favorieten. Ik ga ook eens kijken bij de schappen, want zo te zien zijn er veel nieuwe producten erbij gekomen en deze wil ik misschien zelf ook wel eens testen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen! Ik heb ook altijd deodorant van Dove, die jij hebt ken ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk geshopt! Zo een lip smoother van catrice wil ik ook nog graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel benieuwd naar de catrice Matt Plus. Leuke aankoopjes, de maskers van van der hoog zijn indd heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke dingetjes heb je gekocht, die deo is erg fijn! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt leuke dingen gekocht! Die droogshampoo van Andrelon lijkt me erg fijn!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de droogshampoo's van Andrelon ook erg fijn, deze variant heb ik zelf niet meestal de volume of langer fris, vind ze ook zo lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen