Shoplog Primark, Kruidvat en Atlanta

by - augustus 31, 2014Omdat ik deze week heel veel geshopt heb, leek het mij leuk om hiervan weer een shoplog te maken! Ik heb o.a. geshopt bij de Kruidvat, Atlanta en Primark. Het meeste heb ik natuurlijk gehaald bij de Primark, haha. Deze was net geopend in Enschede en ik moet zeggen dat het erg druk was! Maar ondanks dat heb ik een paar leuke items kunnen scoren. Kijk je mee?


Als eerst mijn aankopen bij de Kruidvat! Ik bleef lang staan bij het schap van Catrice en nam deze Absolute Nude eyeschadow palette mee en een andere kleur van de Beautifying Lip smoother! Ik had deze al in 030 Cake Pop, maar nu heb ik er ook een nude kleurtje van! Ook kocht ik een vloeibare concealer van Maybeline. De super stay 24. 

Nog even een close-up van de Absolute Nude palette. Wat is hij mooooi!

En nu over op de Primark. In de Primark in Enschede hebben ze een hele grote beauty afdeling. Daar kocht ik deze wimperkruller. Maar ze hadden dus nog VEEL meer! Van bronzers tot wattenschijfjes en van ombre nagellak tot lipbalsems. Ik heb me ingehouden, phoe.

 Naast een enorme beauty afdeling, was er ook een enorme accessoires afdeling! It was huge! En aangezien ik nogal een crush heb op gouden sieraden, kon ik me hier niet inhouden. Ik kocht o.a. deze schattige uilenketting...

...en deze prachtige armband! 

Deze schattige roze vestje kon ik echt niet laten liggen! Vind hem zo'n leuke kleur hebben. Verder heb ik geen shirtjes of vestjes gehaald bij de Primark. Ik weet niet wat ik daar mee heb, maar ik vind het meestal te doorzichtig of geheel vormloos. Ik koop toch liever iets dat 3x beter zit, ook al is de prijs iets duurder. Maar dat heb ik dus alleen bij de shirtjes/vesten/truien bij de Primark. 

Deze broeken kocht ik bij de Atlanta. Ik had nog wat broeken nodig voor de winter. Mijn broeken koop ik trouwens altijd bij de Atlanta, want daar pas ik altijd precies in! Ik heb lange benen en een dunne taille en daar zijn alle broeken in die vorm. Best wel fijn dus!

Komen we weer terug bij de Primark, want daar heb ik nog twee paar schoenen gescoord. Allereerst deze zwarte ballerina's mét strik aan de voorkant. 

En dan als laatste mijn favo's van deze shopsessie: de zwarte Timberlands look-a-likes! Ze lopen heerlijk & waren dus ook heerlijk goedkoop! 

Ik denk dat ik nu wel klaar ben met mijn back-to-school inkopen, haha! Hebben jullie dat ook gedaan? Nieuwe spulletjes gekocht voor het nieuwe schooljaar? Let me know!

Liefs, Maaike

You May Also Like

13 reacties

 1. Super leuke spulletjes heb je gekocht :D ik ben erg benieuwd naar die wimperkruller! Die armband ziet er ook best chique uit :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke shoplog. Leuke spulletjes. Dat vestje vind ik echt heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt mooie items gekocht! Vooral de sieraden, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Ik ben erg benieuwd of de wimperkruller van Primark goed is, dus wil je hierover een review schrijven :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal erover nadenken! Maar sowieso vind ik hem niet zo fijn

   Verwijderen
 5. De uilenketting is zo schattig! Het palette van catrice heb ik ook, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat uilenkettinkje is echt te schattig! Nu wil ik hem ook :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen! Het nude palette van Catrice is echt een topper!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk die laatste schoenen!!

  Liefs je nieuwste follower ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke aankoopjes. De look-a-like timberlands zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen