Weekly Journal #07

by - augustus 25, 2014


Deze week heb ik belachelijk hard gewerkt. En niet aan mijn site, helaas. Maar gewoon bij mijn werk. Hierdoor was het iets stiller rondom mijn site, maar ik hoop dat jullie dat begrijpen. Ik heb hierdoor (alweer) wat minder foto's kunnen maken. Gelukkig heb ik nog genoeg inspiratie en ben ik al een beetje aan het vooruit werken voor deze week. Deze week moet ik minder werken en staan er meer leuke dingen op de planning!


 
♥ Maandagochtend; tijd om naar mijn werk te wandelen. De zon staat nog laag, urgh. Gelukkig is mijn werk niet zo ver lopen. En van wandelen wordt je altijd weer wakker.
♥ Time to drink some coffee; dat was het zeker.

 
♥ In mijn pauze nam ik een Italiaanse panini. Had ik lang niet meer gehad en hij smaakte zeer lekker! En ja, koffie hoort erbij haha.
♥ Mooie quote: the master had failed more times than the beginner has even tried. Oftewel: gewoon doorgaan met waar je mee bezig bent, als je succes wilt hebben moet je nooit opgeven.

 
♥ Het was ook weer tijd om voor mijn blog te schrijven. Ik schreef een review van twee Catrice producten, die ik nog steeds elke dag gebruik.
♥ Dinsdag was mijn enige vrije dag, dus ik sliep lekker uit en maakte deze lekkere lunch: eieren met ontbijtspek. Yummy!

 
♥ Dinsdag ging ik naar een vriendin toe, om iets voor school te maken. Het was de enigste herkansing die ik heb, dus nu maar hopen dat we hem hebben gehaald! Dan heb ik mooi mijn Propedeuse in mijn zak zitten. Ze heeft echt zo'n schattig hondje!
♥ Nadat we het schoolwerkstuk hadden gemaakt, gingen we naar de Bakker Bart wat eten. Mijn vriend was er ook en ik probeerde zijn zonnebril op, die hij gratis gekregen had bij het kopen van Jillz.

 
♥ Het was zulk herfstweer dat ik zin had in de zonnebank. Ik loop al half / half te snotteren en te doen en dat terwijl het augustus is...damn. Het was heerlijk warm in de zonnebank!
♥ Op mijn Instagram poste ik al deze foto van mijn zus en mij, van vroeger. Wat een cuties! Ik ben trouwens rechts en links is mijn zus.

 
♥ Zondag was het tijd om eens lekker lang uit te slapen. Ik was zó moe van mijn ruige werkweek! Ik kon me eindelijk een beetje voorbereiden op school en dingen die ik nog moet kopen (laptophoes bijv.) Phoe, eindelijk pauze. Heb wel geslapen tot 1 uur en daarna ben ik een heerlijke smoothie gaan maken. Een smoothie die ook binnenkort op mijn site staat!
♥ Even lekker een kopje thee buiten in de zon nuttigen! Ja, je leest het goed: de ZON!

Het waren dus niet zo heel veel foto's, maargoed. Volgende week ga ik sowieso lekker naar de Primark in enschede met mijn zus en broer. Ook ga ik weer zonnebanken en staat werk weer op het programma. Ik moet nog wat nieuwe dingen scoren voor school en ik ga weer volop schrijven voor mijn blog.

Liefs, Maaike

You May Also Like

7 reacties