Review: HEMA zwarte eyeliner

by - september 16, 2014


Ik hou van budget beauty items! Waarom voor meer gaan als de kwaliteit van een budget beauty product ook goed is? Wel moet je weten óf de kwaliteit inderdaad goed is. Daarom testte ik deze HEMA eyeliner voor jullie. Zou het een fijne eyeliner zijn? De verpakking kan eigenlijk niet simpeler. Het heeft een geheel zwarte kleur, met soms wat witte letters erop. Het is een budget product, dus ik had ook niet anders verwacht. Toch oogt het mooi. Ik heb het gevoel dat de Hema nooit zoveel energie stopt in de verpakking zelf, maar wel in het product. Athans, dat hoop ik. Bij andere merken (zoals Maybelline, L'Oreal...) weet ik dat je ook betaald voor het merk zelf. Want ze moeten de kosten terug winnen die ze in de verpakking en reclame hebben gestopt. 


En zo ziet de eyeliner eruit. Dit is nummer 21, een compleet zwarte eyeliner. Het kwastje is lekker dun en sterk. Ook dit ziet er lekker simpel uit.

Ik gebruik trouwens meestal een oogpotlood om een lijntje om mijn ogen te zetten. Een eyeliner vind ik altijd nét iets te veel werk. Ik moet er dan echt even voor zitten om de lijntjes aan beide kanten gelijk te krijgen. Toch vind ik dat een eyeliner een mooi effect geeft. Het maakt je ogen nét even wat verleidelijker.


Oké, dit beloofd al veel goeds! Check hoeveel pigment erin zit, het is helemaal gitzwart! En dit is nóg maar een lijntje dat ik erop gezet heb. Ik had verwacht dat de eyeliner helemaal niet zo dik was, dat hij meerdere lagen nodig had wou je hem zo zwart hebben. Maar nee, deze eyeliner heeft dus maar één laag nodig. 


En dit is het resultaat! Ik heb altijd geleerd dat het belangrijk is om bij een winged eyeliner je onderste oog lijn te volgen. Sinsdien lukt het me makkelijker om beide eyeliners (links en rechts) gelijk te krijgen. 

Conclusie
Maar wat vind ik van de eyeliner zelf? Van zo'n goedkope eyeliner had ik niet verwacht dat hij zo goed werkte! Het aanbrengen was simpel, maar toch blijft het moeilijk aangezien links en rechts gelijk moeten zijn. Wel moet je een 'vaste hand' hebben, wil je niet uitschieten. Want dat kan snel met deze eyeliner. Ook blijft de eyeliner lang zitten. Ik kan 10 uur werken en daarna nog een avondje uit gaan en hij brokkelt niet af. Dat is zeker een groot pluspunt! 

Wat vind jij van deze eyeliner?

Liefs, Maaike

You May Also Like

13 reacties

 1. Hij lijkt me best fijn voor een budget artikel! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er zeker goed uit! Helaas ben ik zelf nog niet echt een ster met eyeliner :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien een hele fijne budget eyeliner. Mooi zwart en strak lijntje, perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze eyeliner ook een hele tijd gebruikt. Fijne eyeliner voor een fijn prijsje. Leuke review!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij is dit een fijne budget eyeliner. En oefening baart kunst om ze gelijk te krijgen zullen we maar zeggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg goed uit! En je wing is ook mooi gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit, ik denk dat ik hem binnenkort maar eens ga aanschaffen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me wel een fijne eyeliner. Ik vind het maken van de perfecte wing zelf ook best lastig. xxx

  BeantwoordenVerwijderen