Review: Honeymania hand cream & shower gel van the Body Shop

by - september 24, 2014


Als ik aan de Body Shop denk, dan denk ik aan lekkere geurtjes, luxe producten en jezelf verwennen. Ik kan me dan ook niet inhouden als ik in de Body Shop sta. Al die mooie kleurtjes én alles dat lekker zo ruikt...hmm! Deze keer nam ik twee producten van de lijn Honeymania mee. Deze roken mij het lekkerst in de winkel, dus ik was benieuwd om ze uit te testen!De Honeymania shower gel was als eerste aan de beurt. Van de buitenkant ziet het eruit als een olie-achtige douche gel. De verpakking is lekker groot en compact. De geur doet me denken aan honing. Het ruikt niet naar bloemen maar naar iets anders zoets. Er zit een kleine touch van honing in en de geur is warm. Het is moeilijk om uit te leggen, maar in ieder geval is de geur heerlijk!

De gel schuimt niet zo heel erg, het is lekker subtiel. De geur had ik wel wat sterker verwacht. Ik had namelijk verwacht dat de geur nog heel lang na het douchen sterk was. Maar ten opzichte van Dove of andere douche producten blijft de geur net zo lang zitten.

Ingrediënten
 Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Mel/Honey/Miel, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Citric Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Disodium EDTA, Limonene, Denatonium Benzoate, Caramel, Cl 15985/Yellow 6, Cl 14700/Red 4, Cl 42090/Blue 1. 

Ahhh! Na dit lijstje gezien te hebben zit er ook karamel in. Heerlijk! En inderdaad, daar ruikt het ook een klein beetje na.


Dan op naar de hand crème! Ik had nog een hand crème nodig, want ik heb mijn vorige met kokosgeur al op gemaakt. Deze Honeymania hand cream is klein en kan daardoor heel handig mee in je tas! En natuurlijk ook handig voor de herfst en de winter.

Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Mel/Honey/Miel, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Polyacrylate, Cetyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Pentaerythrityl Distearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycine Soja Oild/Glycine Soja (Soybean) Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, Manthan Gum, Hexyl Cinnamal, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Geraniol, Linalool, Limonene, Citric Acid, Cl 19140/Yellow 5, Cl 15985/Yellow 6, Cl 14700/Red 4.


De handcrème is voedend en heeft een lichte gel-crème structuur. Wanneer je hem uitsmeert laat het geen vet laagje achtig, het voelt juist fris aan! De crème trekt super snel in en laat zo'n heerlijke geur achter dat ik gewoon aan mijn handen blijf ruiken! Dit had ik verwacht bij de showergel, maar dat deze heerlijke sterke geur lang blijft zitten bij de hand crème, dat had ik niet verwacht.Conclusie

Beide producten zijn van goede kwaliteit en ruiken ontzettend lekker! De geur is niet bloemig, maar heeft een kleine touch van honing. Ook is de geur lekker warm en snoeperig. Je moet het zelf een keer ruiken om er achter te komen! Het fijnste product vind ik de handcrème, deze kan zeer handig meereizen in je tas, omdat hij zo klein is. Ook bleef hiervan de geur het langste zitten. De showergel vond ik niet echt bijzonder, behalve natuurlijk de geur. Op zich had die ook iets sterker mogen zijn van mij.

De hand cream is verkrijgbaar voor €5,50 en de shower gel voor €7,- bij the Body Shop.
Heb jij deze producten al eens een keer geprobeerd?


Liefs, Maaike


You May Also Like

15 reacties

 1. Oeh deze lijken me heerlijk! Vooral de handcrème!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn heerlijk voor in de herfst en de winter! Dus ik hou je niet tegen! :)

   Verwijderen
 2. Zalig nu het wat kouder wordt! Honing zorgt voor extra hydratatie :)
  Ps. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ahh deze lijn ruikt zo lekker! Ik heb er een lippenbalsem van, maar ik ga sowieso een keer wat van deze geur erbij kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lippenbalsem van deze lijn lijkt me ook erg lekker!

   Verwijderen
 4. Hmmmm lijkt me heerlijk voor het seizoen wat komen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die handcrème lijkt mij erg fijn! Mijn favoriete producten van TBS zijn die van de shea-lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vooral benieuwd naar de handcrème, en ik ben gek op honing!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de douchegel lijkt me heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben dol op douchegels van TBS! Ik gebruik zelf altijd een douchepuff want anders schuimen ze inderdaad niet zo veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De geur klinkt echt hemels. Ik hou niet van bloemen geur maar een geur wat warm is en toch een beetje snoeperig klinkt erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen