Review: Inecto Pure Coconut hand & nagel crème

by - september 10, 2014


Er gaat niets boven een heerlijke hand crème! Vaak als ik gewerkt heb en mijn handen en nagelriemen droog zijn, kan ik echt genieten van een heerlijke handcrème. Vooral eentje met een lekkere geur. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het je handen gelijk hydrateerd. Daarom heb ik de Hand & Nail crème getest van Inecto! Ik was benieuwd of deze hand crème aan mijn verwachtingen zal voldoen. De Inecto Hand & Nail crème komt uit de Pure Coconut lijn, een lijn die ruikt naar heerlijke, frisse kokosnoten!


Wat zegt de verpakking? Het product bevat 100% pure kokosolie voor het verzorgen van ruwe, droge handen. Je masseert je handen en nagels in zo vaak indien nodig. 

Ingrediënten
Aqua (water/eau), glyceryl, stearate se, isopropyl, myristate, glycerin, cetearyl alcohol, dimethicone, cocos nucifera (coconut) oil, panthenol, tocopheryl, acetate peg-20 stearate, allantoin, peg 14m, disodium edta, parfum (fragrance), phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, sodium lactate, sodium pca, glycine, fructose, urea, niacinamide, isositol, lactic acid, sodium benzoate


De verpakking straalt uit dat het product puur natuur is. Maar -helaas- aan de ingrediënten is te zien dat er nogal veel producten in zitten. Desalniettemin vind ik de verpakking wel leuk! Het is simpel, maar wel herkenbaar. Inecto heeft namelijk nog meer producten met kokos, zoals shampoo's, conditioners, enzovoort. Het is ook makkelijk mee te nemen in je tas!


En zo ziet de crème eruit. De substantie is wit, lekker dik en goed uit smeerbaar. Het product bevat 75 ml crème. Lekker veel: je kunt de hele winter smeren! 

Conclusie
Deze hand & nagel crème is super fijn! Het ruikt enorm lekker naar kokos, al moet je er wel van houden. Maar de geur is niet al te sterk, dus ik denk dat het voor de meeste mensen wel te doen is! ;) De crème is heerlijk zacht en makkelijk uit smeerbaar. Ik merk gelijk dat mijn huid er van opknapt. Hij trekt ook redelijk snel in. Ook vallen losse velletjes rondom mijn nagel minder goed op. De crème verzorgt dus goed! De Inecto Hand & Nail crème is voor €4,99 te koop bij o.a. de drogist.


Welke handcrème gebruik jij?


Liefs, Maaike
Ik heb trouwens net een Twitter aangemaakt voor mijn blog! Volg jij me al?

You May Also Like

5 reacties

 1. volgens mij is deze ook te koop bij de action, voor wat minder geld en zelfde merk. maar ik vond deze altijd heel fijn.
  btw leeuk artikel en leuk geschreven!

  xx meike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip & het lieve complimentje Meike! :)

   Verwijderen
 2. Hier ben ik zelf ook heel tevreden over! Bij Big Bazar verkopen ze hem voor €1.99 trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja maar helpt bijna niks toch?!

  BeantwoordenVerwijderen