Review: Super Stay 24h concealer van Maybelline

by - september 09, 2014


Op sommige dagen heb je er wat meer last van dan andere dagen: wallen. Ik moet toegeven dat ik er in de herfst en wintermaanden meer last van heb dan in de zomermaanden. En ik vind het vervelend! Het liefst wil ik ze voor altijd verbergen, maar dat gaat nu eenmaal niet. En voldoende slapen lukt niet altijd. Gelukkig zijn er genoeg producten om ze voor even te verbergen. Maybelline heeft een heel fijn product in haar schappen: de Super Stay 24h. Dit is een vloeibare concealer om niet alleen je wallen te verbergen, maar ook oneffenheden. Hij ging bij mij in de test!Dit is trouwens de Super Stay 24h 02 Light. De verpakking van dit product is simpel. Die had van mij wel wat luxer gemogen. De dop en de letters zijn wit en daar waar de concealer zit is het doorzichtig. Hmm... niet heel bijzonder! 


Zo ziet het eruit als je de dop eraf draait. Het borsteltje is lekker zacht. Zoals je ziet zit er best veel concealer in. Kun je lekker lang mee doen! 


En zo ziet de concealer eruit! Het is niet té vloeibaar, het goedje is nog wel dik. Het is dus niet een lichte concealer. Je hebt heel weinig nodig voor onder je ogen, om je wallen te bedekken. Op zich een pluspunt, want zo kun je er lekker lang mee doen. 


En zo ziet het eruit onder mijn ogen: links is voor en rechts is na het aanbrengen. Het is wel te zien dat de Super Stay sowieso werkt: mijn wallen zijn verminderd! 

Conclusie
De Super Stay 24 h doet zijn werk. Wel vind ik dat de concealer iets te dik is. Ik had hem graag wat lichter willen zien. Als je de concealer namelijk een hele dag draagt, dan gaat het goedje in je 'rimpeltjes' zitten. Dat ziet er niet mooi uit. Voor een paar uur blijft het wel op zijn plek zitten, dus wat dat betreft is het wel een goede concealer. Zelf ben ik niet zo overtuigd, ik vind hem te zwaar.

 Hij is voor €9,99 te koop bij de drogist.  Heeft iemand van jullie deze concealer ook in gebruik? En wat vind jij ervan? 

Liefs, Maaike

You May Also Like

16 reacties

 1. Ziet er goed uit! Deze gaat op mijn wishlist ik haal hem dan wel bij de DM in Duitsland daar kost die rond de 4 euro x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja, dat zou ik dan ook doen als ik heb zo goedkoop zou kunnen krijgen! :)

   Verwijderen
 2. Jammer dat je niet helemaal enthousiast bent. Persoonlijk vind ik het er op de foto's wel erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt ook, geeft ook wel resultaat maar door de dikte is het hem toch nét niet!

   Verwijderen
 3. Verschil is heel goed zichtbaar, maar jammer dat er rimpeltjes verschijnen. Dat is altijd zo hinderlijk en niet mooi. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het er mooi uitzien, maar jammer dat je niet helemaal overtuigd bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga op zoek naar een andere concealer die niet zo snel in mijn 'rimpeltjes' valt :)

   Verwijderen
 5. Het resultaat ziet er mooi uit. Ik heb ook eens een concealer van dit merk gehad, was ik ook erg tevreden mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De concealer ziet er erg goed uit, maar jammer dat hij een beetje zwaar uitvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er op de foto's echt heel erg goed uit! Ik vind het zelf alleen ook niet zo fijn als een concealer zo dik is, ik sla hem daarom denk ik over.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke review! Alleen heb ik wel een tip: misschien kun je volgende keer ook een foto erbij doen hoe het er na een paar uur uit ziet, zo kunnen lezers ook de houdbaarheid zelf zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het resultaat wel erg mooi, maar ik kan me inderdaad wel een beetje voorstellen hoe dat ie eruit gaat zien als het zo´n dik goedje is. Hele fijne review, ik was altijd al benieuwd naar dit product.

  BeantwoordenVerwijderen