Shoplog Enschede: Primark, Only & the Sting

by - september 17, 2014


Maandag ben ik gezellig wezen shoppen met twee vriendinnen in Enschede. Ik ben vooral geslaagd bij de Primark, die net nieuw is in Enschede. Ik vind deze stad trouwens heel fijn om te shoppen. Er zijn allerlei leuke winkels te vinden: Primark, New Yorker, Tally Weijl, H&M maar er is bijvoorbeeld ook een Flormar, Rituals en een Body Shop. 

Kijk je mee naar wat ik heb gekocht?

Als eerste wil ik jullie deze nieuwe ketting laten zien! De vorige keer heb ik hem laten liggen, maar toen ik hem maandag weer zag, wist ik het: deze ging ik niet nog een keer laten liggen! Ik vind de pastelkleurtjes erg mooi en ik vind het vooral erg fris staan. 

Shirtjes koop ik bijna nooit bij de Primark. Tot dat ik deze zag. Qua kwaliteit zag hij er ook best goed uit, hij was niet doorzichtig ofzo. Ook vond ik de print die erop stond leuk: hij glittert namelijk een beetje haha! Maar dat kun je dus niet zien op de foto.

Ook dit shirtje heb ik gehaald bij de Primark. Ik heb hem vooral gekocht, omdat ik de kettingen leuk vond staan! Het shirtje heb ik helaas te klein gekocht (whyyy) dus ik weet nog niet wat ik ermee ga doen. Ik denk dat ik de kettingen ervan af haal en aan elkaar maak. Kan ik daar tenminste nog gebruik van maken! 

This one is so cute! Ik had nog een nieuwe pyjama nodig en toen zag ik deze liggen. Hoe cool is Bambi? Ik vind vooral de kleuren ook erg mooi, lekker herfst achtig. Er lag ook nog een trui met Bambi erop, die ga ik denk ik ook nog halen. Dit hempje is te koud voor in de winter.

Bij de accessoires zag ik deze ringetjes liggen! Helaas passen sommigen niet (te groot voor mijn vingers of juist te klein) maar de rest past gelukkig wel! Ik draag nooit ringen, trouwens. Dus dat moet nu wel een beetje komen. En daarnaast heb ik nog een armbandje gehaald met madeliefjes erop. 

Bij the Sting kocht ik dit vest. Hij is lekker warm en zacht. Ik denk dat ik voor hieronder nog een donker bruin shirtje ga halen, want zo een heb ik er nog niet. Of ik ga hem combineren met een wit shirtje. Ik weet het nog niet, haha! 

Als laatst kocht ik bij de Only nog deze trui. Ik dacht; daar kan ik vast een statement necklace bij dragen! Misschien wel die ene die ik bij de Primark heb gehaald. Ik vind in ieder geval het patroontje dat op de trui zit erg schattig. 

Heb jij de laatste tijd nog wat leukst gekocht?

Liefs, Maaike

You May Also Like

17 reacties

 1. Leuke aanloopjes en wat betreft dat shirtje dat te klein is. Je kan het binnen 28 dagen terugbrengen. Dus ook omruilen voor een maatje groter! Zou ik wel gebruik van maken hoor! De school zit er ook lekker dichtbij, dus waarom zou je niet een maatje groter nemen.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vraag me altijd af of ik dat ook kan ruilen als ik al het kaartje ervan af heb geknipt! Waar de prijs op staat en zo. Want die is er dus al af!

   Verwijderen
 2. Die ketting is werkelijk prachtig! Leuke aankoopjes gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Had hem gisteren aan naar school en kreeg er veel lieve complimentjes over! :)

   Verwijderen
 3. Die ringen zien er echt super leuk uit! Schattige bambi pyjama ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, ik vind je nieuwe goodies echt heel leuk! Vooral van de trui en het vest ben ik fan! Heerlijk voor de herfst. Leuk meid xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie aankopen! Die ketting is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs leuke items, vooral die eerste ketting is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat heb je heerlijk geshopt! Ik ben helemaal verliefd op de pastel kleurige statement ketting! En het gebreide grijze vest vind ik ook super <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vest is ook nog lekker warm voor in de herfst, heerlijk! :)

   Verwijderen
 8. Vind die ketting erg mooi en wat is 4 euro goedkoop voor zoveel ringen! Dat setje zou ik ook wel graag willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die ketting vind ik echt zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke dingetjes heb je gekocht, hele leuke items! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh hele leuke dingen! Wel jammer dat de Primarks niet allemaal dezelfde kleren hebben. Ik ben laatst ook naar de Primark gezien maar ik bijvoorbeeld niet dat laatste truitje :(

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen