Weekly Journal #10

by - september 15, 2014


Alweer een heftig weekje achter de rug! Ik ben nog steeds niet gewend aan mijn drukke schema. Helaas ben ik daarom zo moe. Maar ik mag niet klagen! Deze week doe ik gewoon rustiger aan. Vorige week heb ik dus een lekkere volle week gehad. Kijk je weer mee? :)

 
♥ Maandags had ik vrij en kon ik lekker werken aan mijn blog! Ik maakte o.a. deze foto's voor de Super Stay 24h concealer van Maybelline. Ik vond deze foto vooral goed gelukt! Ik kan steeds beter overweg met mijn camera en ben ook steeds blijer met het resultaat.
♥ Ik kreeg mijn telefoon hoesjes eindelijk binnen! Ik had ze besteld bij Miniinthebox.com en daar bestel ik ze altijd. En als ik deze hoesjes om mijn mobiel doe, denken mensen altijd dat ik het zelf heb gemaakt! Haha.

 
♥ Ook was het tijd voor huiswerk, meh. Ik dacht dat ik een goede concentratie had, aangezien ik ook altijd blogjes typ voor mijn blog. Maar dat viel best vies tegen! Het duurde heel lang om mijn huiswerk af te krijgen.
♥ De pepernoten zijn er weer! De TRUFFEL pepernoten ook! Ik was zo blij! Ik hou van truffel pepernoten, niks is lekkerder dan deze snoepjes. Ik had ze daarom ook binnen één avond opgegeten, oeps.

 
♥ Donderdagavond aten we heerlijke tortilla's! Het was heel gezellig, met de hele familie. Mijn zus had het gemaakt en zij kan het het beste. We hadden o.a. geraspte kaas, ui, tomaat, maïs, uit, gehakt, crème fraîche (dit mag absoluut niet ontbreken) en ijsberg sla. Oh, en de tortilla's natuurlijk.
♥ Ik had enorme honger en heb er daarom een stuk of vijf gegeten, lol. Het waren wel kleintjes, haha. Dit is echt mijn lievelingseten!

 
♥ Nog meer bloemetjes! Staat zo vrolijk <3
♥ Ik kocht whole wheat wraps en at ze op als lunch. Beetje tonijnsalade & mayonaise mengen, ijsbergsla erbij (van de vorige avond) en smullen maar! Dit was vrijdags trouwens, daarna ging ik naar school om nog wat hoorcolleges te volgen.

 
♥ Klaar met school! Ik was blij, het was mooi weer, het was tijd voor een selfie. Hierna ging ik me klaarmaken en op naar de bios!
♥ Ik ging met drie vrienden naar Let's be cops. Ik had ergens gelezen dat het een stomme film was, dus mijn verwachtingen waren niet hoog. Meer had ik ook niet over de film gehoord ofzo. Maar het was een geweldige film! Zeker een aanrader! Ik kocht een kleine popcorn en een vriend een medium. Jezus, wat een grote bak was dat! Hij kreeg het ook niet op.

 
♥ Zaterdag was het weer tijd voor werk. Ik werkte van 8 tot 6 dus het was zeker een lange dag. In need of coffee!
♥ Van de week kocht ik ook nog school spulletjes bij de HEMA. Ik had al wat stickers gekocht enzo, maar ik vond het leuk om er meer te halen en nog wat self inking roller stamps. Ik heb mijn agenda een beetje gepimpt ermee, want ik kijk nooit in mijn agenda. Ik weet niet waarom, maar ik doe het gewoon nooit. Ik ben het mezelf een beetje aan het aanleren.

 
♥ Ik heb ook nog dit schattige notitieboekje gekocht bij de HEMA! Ik schreef alles in mijn schrift voor school, maar dat leek me niet zo handig, lol. Nu ga ik deze dus gebruiken!
♥ Op zondag nam ik een lekker spelt bartje met ei.

 
♥ Daarna ging ik met mijn zus naar een kleine Autumn Fair. Ze hadden er hele leuke spullen te koop, maar we namen maar één ding mee: een glazen beeldje voor mijn moeder. Ze hadden er hele leuke kraampjes en standjes met sieraden enzo. Het was mooi weer en deze foto nam ik op de terugweg.
♥ Eenmaal thuis aten we PIZZA! My favorite food!

Deze week ga ik echt meer letten op mijn slaap! Ik heb sowieso meer slaap nodig. Ook staan er leuke dingen in de planning. Vandaag ga ik namelijk lekker lunchen bij Bagels & Beans en ga ik shoppen met mijn lieve vriendinnetjes! Dinsdag moet ik naar school van half 9 tot 5, woensdag tot 6. Donderdag moet ik 's ochtends werken, daarna naar school en daarna een interview afnemen. Vrijdag moet ik ook weer naar school en ga ik 's avonds kickboksen. Zaterdag moet ik weer werken en zondag ben ik eindelijk vrijjjjjj! Phoe, best wel een druk schema dus.

Heb jij het ook zo druk? Of heb je een lekker rustig weekje voor de boeg?

Liefs, Maaike

You May Also Like

10 reacties

 1. Klinkt als een leuk weekje! Bevalt je schoolrooster of heb je alleen maar lange tijden? Ik weet niet of je me nog kent. Maar ik heb een beslissing genomen en stop deze week met communicatie op windesheim. Ik heb dan een tussenjaartje waarin ik veel ga werken, bloggen, reizen en genieten. En dan begin ik in september 2015 met Media, informatie en communicatie in Enschede! Gelukkig is er geen loting meer :D!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, natuurlijk ken ik je nog! :) Wat fijn dat je een beslissing hebt gemaakt, zeg! Aangezien je het toch niet leuk vond op de studie Communicatie. Ik weet zeker dat MIC je meer gaat liggen! En wij hebben iedere week een nieuw schoolrooster dus iedere week verschilt. Nu heb ik bijv. een weekje dat ik op maandag vrij ben + rest van de dagen best lang moet, maar volgende week heb ik op iedere dag maar 1 à 3 lessen, best chill. Geniet van je tussenjaar Maureen!

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Lekkere food foto's ook zeg, tortilla's vind ik ook heerlijk. En leuke spulletjes van Hema! Ik heb toevallig vrijdag ook nog een notitieboekje gekocht, vind die van de Hema gewoon het fijnst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is ook zoveel keus bij de Hema, dat is gewoon fijn! Dankjewel voor je reactie Melissa! :)

   Verwijderen
 3. Leuk foto-overzichtje! Die iPhonehoesjes zijn echt supermooi!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Truffel pepernoten.. Oh nee, die móet ik hebben haha. Leuk dat Hema blog/to do boekje, ik heb hem ook. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Truffel pepernoten zijn echt héérlijk! Ik eet ze nu ook weer, hihi.

   Verwijderen
 5. Truffelpepernoten <3 Heerlijk!

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award <3 xxxx
  http://www.blogboutique.nl/?p=514

  BeantwoordenVerwijderen