Weekly Journal #11: bagels, het zonnetje & kokoswater

by - september 22, 2014


Goedemorgen! Het is weer tijd om een kijkje in mijn leven te nemen. Vorige week heb ik lekker veel geshopt (shoplog hebben jullie al gezien), bagels gegeten en heb ik genoten van het lekkere weertje. Natuurlijk ben ik ook naar school geweest en heb ik gewerkt. Elke week is een drukke week, dus daarom deze keer ook lekker veel foto's! Kijk je weer mee?


De maandag ochtend begon goed met dit ontbijtje! Ik had lekker een dag vrij en besloot te ontbijten met magere yoghurt, banaan, cruesli en honing. En de thee mag natuurlijk niet ontbreken! Ik had geen haast en dat vind ik het fijnst 's ochtends.

Leuke quote die ik tegenkwam op Instagram! Ook leuk met die bloemetjes erbij :)

Ik ging 's middags eerst even lunchen met klasgenootjes, waarna we dus gingen shoppen. (Primark, here we come!) Maar eerst: bagels! Ik kies elke keer wat anders als ik bij Bagels & Beans ga lunchen. Deze keer ging ik voor een bagel met tonijnsalade. Check die citroen dit ik erbij kreeg! Haha.

Daarbij nam ik ook nog een 'energie', zo heet dat geloof ik. Er zit biologische yoghurt in, bananensap en aardbeiensap als ik me niet vergis? En daarboven nog chiazaad en moerbeien. De moerbeien heb ik niet opgegeten, want deze vond ik niet lekker.

Telkens als ik mijn kat tegenkom, tref ik haar in zo'n staat aan. Was ik ook maar een kat *zucht*

Dinsdag haalde mijn mama lekkere broodjes bij de Bakker bart! Ik had er eentje met zalm en mosterd dille saus en dat was ook heerlijk!

Donderdag moest ik echt héél vroeg mijn bed uit. Om zes uur moest ik beginnen met werken, tot half 9 en daarna moest ik naar school tot 12 om vervolgens een interview af te nemen om 1 uur. En je raad het al: ik kon gewoon niet in slaap komen! Uiteindelijk sliep ik om drie uur en had ik dus maar 2 uur slaap. Aii.

's Middags moest ik met mijn projectgroepje een interview afnemen in de buurt van het Volkspark. Het was super mooi weer! Het zonnetje scheen, het was warm, dus genoeg reden om ook even te chillen in het park. Gelukkig hadden we nog tijd voor het interview om te chillen in het park!

Ik vind het Volkspark wel echt een mooi park! En hier wordt ik altijd rustig van: het kijken naar water. Noem me raar, want ik vind het zelf ook een tikkeltje raar.

Daarna was het tijd om even rustig in de achtertuin te zitten. Wat lijken mijn benen hier bruin! Oh, en er kwam dus net weer bewolking aan zoals je achter onze schuur kunt zien.

De volgende dag had ik eindelijk weer genoeg slaap te pakken! Op het station deelden ze deze Optimel uit (die ik trouwens al heel erg lekker vond) en ik haalde zelf nog wat sushi. Ik was klaar met school en het was weekend, genoeg reden toch?

Deze ketting zat ook in de afgelopen shoplog, maar ik had hem gisteren gecombineerd met mijn lichtroze vestje. Ik vond het zelf super schattig staan!

Ook stijlde ik mijn haar (dat doe ik bijna nooit) en bedacht me dat ik maar weer eens naar de kapper moet. Dus ik heb een afspraak gemaakt volgende week! Er gaat sowieso een paar cm van af. (En jammer dat deze foto zo korrelig is geworden! Dat heb ik altijd bij 'selfies' oftewel foto's aan de voorkant. Heeft iemand anders daar ook last van?)

Bij de Jumbo kwam ik eindelijk weer kokosnoot water tegen! In mijn dorpje hebben ze alle flesjes met kokosnoot water uit het assortiment gehaald in alle supermarkten, dus ik was redelijk blij! Ik was bang dat de smaak tegen zou vallen, maar de smaak is behoorlijk lekker!

Vinden jullie het trouwens fijner om de foto's zo groot te hebben of willen jullie liever de foto's weer naast elkaar, zoals in mijn vorige Weekly Journals? Let me know!

Liefs, Maaike

You May Also Like

19 reacties

 1. Leuke foto's! Krijg meteen trek van al dat lekkere eten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh bagels! Kokos water vind ik écht niet lekker!
  Leuk artikel, liefs,
  Bonita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Die smoothie van de Bagels en Beans ziet er heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke foto's! Toen ik de foto met je kat zag, moest ik gelijk lachen! Wat een schatje. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! Heerlijk ook dat eten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook altijd thee in de ochtend, heerlijk als je alle tijd hebt! :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik haat het ook zo, als ik haast heb en ik heb geen tijd voor thee!

   Verwijderen
 7. Super leuk! En vind de fotos zo groot echt leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke diary! En wat een lekkere dingen allemaal, haha :-) Die quote is overigens ook erg leuk, met die bloemetjes!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuke foto's, ik krijg er helemaal honger van x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen