Weekly Journal #12: macaroon thee, tequila & (helaas) een heftig ongeluk in mijn dorp

by - september 29, 2014


Het is weer maandag, dus het is weer tijd om een kijkje in mijn leven te nemen! Wat begon als een leuke week eindigde helaas in een drama. Jullie hebben vast wel gehoord van de monstertruck dat in het publiek reed? Ik had gehoopt dat het zich ergens anders voor had gedaan, maar het was toch echt in mijn eigen dorpje. Ik was op dat moment aan het werk in dezelfde straat van het ongeluk. In deze Weekly Journal vertel ik je er meer over.


 
♥ Always say yes to new adventures, mooie quote.
♥ Maandag ochtend was het tijd om een radio item te schieten met een klasgenoot. Het was vroeg en dus tijd voor koffie haha. We maakten een soort item dat lijkt op een item van Pownews: we vroegen mensen iets wat helemaal niet waar was, en kregen de mening van hun terug. Maar het gene wat we vroegen was dus helemaal niet waar en om hun reacties erop te horen is gewoon grappig! :)

 
♥ Dinsdag ging ik naar de kapper. Er is een stukje van mijn haar af, ongeveer 5 centimeter. Het was weer nodig! Ook heeft mijn moeder mijn uitgroei nog weer blond geverfd. Overigens vind ik zelf dat ik hier nogal een nep lach heb op de foto (het lijkt ook net alsof ik niet lach) vreemd. Haha.
♥ Kleurrijke bloemen geven altijd een vrolijk effect!

 
♥ Woensdag ging ik samen met een klasgenoot foto's maken van de bomen in het Volkspark. Knap lastig, want dat is het thema wat we gekregen hebben: bomen. Helaas hebben we geen mooie foto's kunnen schieten (we waren een beetje inspiratieloos) dus we gaan nog een keer terug, wanneer de zon schijnt én met meer inspiratie voor mooie foto's.
♥ 's Avonds was het weer tijd voor kickboksen. Ik nam een lekkere salade vooraf!

 
♥ Deze week probeerde ik ook deze thee uit: green tea met macaroon smaak. Ik zag het ergens op Facebook dat Lipton een nieuwe thee gelanceerd had. Ik wou die heel graag uitproberen! En het smaakt ook echt naar macaroon. Eigenlijk meer naar macaroon dan groene thee. Maar hij is wel lekker!
♥ Don't let anyone dull your sprakle

 
♥ Donderdag avond ging ik uit in Enschede met vriendinnetjes. Voordat we gingen, had ik zo'n honger dat ik ze meesleepte naar de McDonald's, ghehe.
♥ Een oude outfit post
 
♥ De volgende dag sliep ik tot laat uit. Ik kan zelf helemaal niet goed tegen weinig slaap. Ik had ongeveer 6 uur geslapen en ik voelde me heel brakjes. Ik had eigenlijk les vrijdag, maar mijn bus kwam zo laat opdagen dat ik te laat zou komen voor de les. Toen nam ik alsnog de bus, want ik had een enorme craving naar een smoothie van La Place!
♥ En dus nam ik die! En ik nam er ook wat biologische chips, want ik ben en blijf altijd hongerig als ik brak ben. Check mijn brakke koppie! Ik nam daarna gelijk de bus weer terug en thuis ging ik gelijk weer slapen. Na 2,5 uur slaap schrok ik wakker, jemig wat was ik moe geweest!

 
♥ Vrijdagavond ging ik nog kickboksen en daarna ging ik naar de bios. Ik had enorm veel energie na die 2,5 uur slaap dus ik had er geen probleem mee. Toch had ik al wel enorme spierpijn van het kickboksen, haha. Bij de bios was er een actie, zodat we shotjes gratis konden krijgen. Ik nam een tequila!
♥ Zaterdag was het tijd om te gaan werken. Dit is op de heenweg, toen een auto me inhaalde :) Het was enorm mooi weer! Eigenlijk zonde om te werken ;p

 
♥ Lekkere lunch op het werk en de koffie mag niet ontbreken.
♥ Zondag moest ik weer werken. Ik schoot nog even, toen ik voor mijn werk stond, deze foto voordat ik aan het werk moest. Leuk, al die mooie auto's! Helaas eindigde de dag in een drama. We zagen al mensen voorbij rennen en vroegen ons af wat er aan de hand was. Van een paar jongens kregen we te horen dat er iets ernstigs aan de hand was: een monstertruck was het publiek in gereden. 

Gelijk schoot in mijn hoofd: ik MOET mijn ouders, zus en vriend bellen! Ik wist dat ze naar die show gingen kijken. Gelukkig waren zij op dat moment niet aanwezig, maar de hele sfeer in het dorp draaide om. Er kwamen nog jongens in de winkel die ook door de monstertruck waren geraakt. Hun vrienden waren meegenomen met traumahelikopters.

Het was echt één grote nachtmerrie waarin ik beland was! Traumahelikopers vlogen af en aan, sirenes die non-stop te horen waren, huilende kinderen liepen langs.. je verwacht van zoiets nooit dat het 'dichtbij' gebeurd, maar niks was minder waar. En natuurlijk spookt het door je hoofd wie er door de monstertruck geraakt zijn. Op het moment dat ik dit schrijf (zondagavond) weten we het nog steeds niet. Het is afwachten.

Ik ga nu de rest van de avond eventjes rustig aan doen en op het moment dat jullie dit lezen hoop ik dat het 'dodenaantal' (wat een verschrikkelijk woord om te schrijven) niet hoger op is gelopen. Helaas heeft deze Weekly Journal dus geen happy ending :( Toch wil ik jullie een hele fijne week toewensen!

Liefs, Maaike

You May Also Like

22 reacties

 1. Wat een verschrikkelijke gebeurtenis. Ik hoop dat iedereen er uiteindelijk goed vanaf komt. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk diary, maar wat verschrikkelijk dat dit ongeluk in je eigen dorp gebeurde! Mijn vriend liet me gister het filmpje zien waarop te zien is dat die truck het publiek in rijdt. Vreselijk. Sterkte met de nasleep hiervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je verwacht dat zoiets nooit 'dichtbij' gebeurd! Dankjewel voor je lieve reactie, Melissa

   Verwijderen
 3. Leuk overzichtje, maar echt verschrikkelijk van het ongeluk. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verschrikkelijk wat daar gebeurd is... heel veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend erg, ik heb het gister gehoord inderdaad. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien/lezen! En jeetje, wat een heftige gebeurtenis zeg..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enorm, heb net nog een bloemetje gelegd voor de overledenen. Verschikkelijk om te zien

   Verwijderen
 7. De thee lijkt me heerlijk! Ik ben altijd fan van die gekke smaakjes :) En wat heftig van het ongeluk! Vooral als je zo in de buurt woont! Hopelijk komt alles snel goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je haartjes zien er weer super mooi uit <3 En hmmm, niets is fijner dan verse bloemen in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke diary! Alleen dat ongeluk is echt vreselijk! Hoop dat het snel goed komt met de gewonden mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja ik had het vandaag ook gehoord, echt zo erg dat zoiets gebeurt... Verder erg leuk geschreven.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen