Dure (beauty) items die op mijn wishlist staan

by - oktober 14, 2014


Als ik het geld toch eens had... dan zou ik wel weten wat ik ermee ging doen! Er staan nog een aantal dure items op mijn wishlist die ik érg graag zou willen hebben. Het zijn er voor nu gelukkig maar een paar, haha. Ik sta wel enorm te trappelen om deze items aan te schaffen, dus wie weet! Gelukkig komen Sinterklaas en Kerstmis er ook al weer aan. Kijk je mee naar welke dure items ik wel zou willen hebben?

Zwarte tas van Michael Kors
Met een zwarte tas kun je alles combineren. Daarom lijkt het mij erg handig om een zwarte te hebben! En ik zit al een aantal weken te zwijmelen bij Instagram foto's waarop een Michael Kors tas te zien is. I want one too! Op internet zocht ik naar een aantal tassen die me heel mooi leken en deze twee kwamen er uit! Overigens lijkt me een ander kleurtje ook wel mooi, maar een zwarte is zo lekker handig. 


Chanel lipsticks
Deze lipsticks lijken mij zooo fijn! En ik heb nog nooit een echt luxe make-up merk gebruikt. Chanel leek me wel aardig om mee te beginnen ;) Vooral de eerste donkerroze kleur lijkt me erg mooi. Een rode lipstick staat altijd heel krachtig en een nude lipstick mag natuurlijk nooit ontbreken. Ook bij deze items gaat mijn hartje sneller kloppen, I want them all! 


Dior oogschaduw paletten
Oké, als iets er wel aantrekkelijk uit kan zien dan zijn het wel oogschaduw paletten. Vooral omdat de kleuren zo mooi op elkaar afgestemd zijn. Maar wat dacht je van deze Dior oogschaduw paletten? Ze zien er zo heerlijk luxe uit! En die kleuren passen ook zo mooi bij elkaar... de laatste met die gouden kleuren vind ik echt het aller mooist. Er zijn trouwens nog véél meer oogschaduw paletten verkrijgbaar. Ze zijn allemaal wel het bekijken waard! :)Huid(verzorgings) producten van Estée Lauder
Die verpakkingen alleen al zien er perfect uit! Het product aan de linkerkant zorgt ervoor dat je lijntjes (rimpels) bij je ogen weggaan. Hier ben ik heel erg benieuwd naar: zou zoiets echt kunnen werken? Het middelste product is een extreem hydraterende lotion en het product rechts is een bronzer. Allemaal zijn ze van het merk Estée Lauder.  

Dior Addict gloss
Als laatste op mijn wishlist staan deze lipglossjes van Dior. Ze geven lekker veel glans, waar ik wel van hou. Ook bij deze vind ik de roze het mooist! Maar bij deze make-up items stijgt toch heel vaak de vraag in mij op: zijn ze het waard? Je kunt toch voor drie euro ook al een fijne lipgloss halen? Ja, dat is waar maar af en toe mag je jezelf verwennen toch? Ik wil heel graag proberen of een écht duur merk ook écht een hele goede kwaliteit heeft. Bovendien lijkt het mij gewoon heerlijk om er een in bezit te hebben, want ik hou simpelweg van mooie beauty items. 


Welke dure items staan er op jouw wishlist? 

Liefs, Maaike

You May Also Like

17 reacties

 1. Mooie producten! Ik zou zo 1 2 3 niks weten! Heb een paar maand geleden een Bobbi Brown shimmerbrick gekocht, die wilde ik al heel lang en ik ben er zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige producten! Ik weet even niets om op mijn lijst te zetten. Heb zo ontzettend veel producten. Eerst maar eens wat opmaken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lijst producten!Dure producten zijn er genoeg. Denk dat ik heel wat zou investeren in haar producten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaah vooral veel liefde voor de MK tas en de Chanel lipsticks. Ik ga dit jaar sowieso sparen voor mijn eerste MK tas, dat moet gewoon <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie items, goede wishlist! Vooral die linker MK tas, prachtig! waar heb je die gevonden??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat wel een bron onder het plaatje, maar ik heb hem van de volgende website: http://www.duifhuizen.nl/michael-kors/

   Verwijderen
 6. Mooie items, nog even verder sparen maar! Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooie items! Ik heb zelf 1 chanel lipstick en die is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie items :), ik vind zelf de oogschaduw van Dior ook altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oohja die dior paletten staan ook heel hoog op mijn lijstje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wauw wauw. Heel leuk om te zien. Nu ik dit zie wil ik ook gelijk alle dingen op dit lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zucht, een Michael Kors tas.. Yes please!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie wishlist! Vooral de tas en de Chanel lipsticks.. Op t moment heb ik eigenlijk niet echt iets op mijn wishlist staan qua dure beauty producten :)

  BeantwoordenVerwijderen