Lunchen bij Bagels & Beans

by - oktober 10, 2014


Bij Bagels & Beans kun je voor vele dingen terecht: heerlijke lunches, een ontbijtje, de lekkerste koffie, healthy smoothies en tussendoortjes. Ik kom er zelf heel graag, aangezien ze er heerlijke bagels hebben! Sinds ik er vorig jaar een keer geluncht heb, wil ik er steeds naar terug om de andere bagels te proberen. Ik moet ze namelijk allemaal een keertje proberen, haha! Maar wat ik ook fijn vind aan het concept van Bagels & Beans, is dat ze gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. En dat proef je! Ze proberen ook zo veel mogelijk chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen te vermijden. Zo ben je, als je bij Bagels & Beans luncht, ook nog eens hartstikke gezond bezig! 

Wat ik zo bijzonder aan Bagels & Beans vind, is dat ze alle producten altijd vers bereiden in de winkel zelf. Er komt niets uit een centrale productiekeuken (wat restaurants vaak hebben). Alles wordt gewoon met de hand bereid.

Daarnaast wil Bagels & Beans een rustige sfeer creëren. Het motto is daarom ook: "Iedereen moet bij ons blijer vertrekken dan dat hij of zij bij ons binnenkomt" Hierbij spelen ze ook erg in op het feit dat de wereld om ons heen steeds drukker wordt. Daarom kun je er terecht als je even wat rust wilt hebben. Die sfeer voel je meteen als je binnenkomt al. 


Zoals ik al zei, hebben ze er echt de heerlijkste bagels. Dit is een bagel met zalm. Ik kreeg er twee dips bij: een volgens mij mosterddille en de andere ook een zoet/zuur sausje. Yummy!


Ook een heerlijk broodje: een spelt bagel met pesto, mozzarella en tomaat. 


Mijn zus had deze bagel een keer: een paddoburger! Ik weet eigenlijk niet meer welk sausje erop zit. Mijn zus zei ook dat ik hem moest proeven, maar ik zei dat ik geen champignons lustte, toch proefde ik hem en hij was ook echt lekker! Die moet ik ook nog een keer proberen, haha.


En dit is wat ik de laatste keer had: een spelt bagel met tonijnsalade.


Bagels & Beans is fijn om even rustig bij te kletsen met vriendinnen. Hier zie je ook een bagel met banaan en ahornsiroop & een BTL bagel: een bagel met pesto, bacon en pijnboompitjes. Jemig, ik krijg honger terwijl ik dit schrijf! Een vriendin van mij had ook een koffie/chocolademelk in één besteld. Ik weet zo niet meer hoe hij heet, maar ze vond hem erg lekker. Die wil ik ook nog proberen! (wat niet?) Het is sowieso een shame dat ik nog geen koffie gehad heb hier. Ik hou wel van een koffie op zijn tijd! Maar wat ik meestal bestel is een lekkere smoothie.


Waarvoor je dus ook bij Bagels & Beans terecht kunt, zijn lekkere drankjes zoals smoothies of koffie/thee. Een keer besloot ik om heel gezond te doen en nam deze 'alles door mekaar' smoothie met tarwe poeder. In de smoothie zaten dus heel veel verschillende fruitsoorten (denk aan banaan, ananas, framboos, aardbei etc.) en hoe de tarwepoeder werkte? Die doe je dan in je smoothie, even roeren en je hebt een super gezonde smoothie.


Natuurlijk heb je nog meer dingen die je er kunt bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld nog cheesecake en andere tussendoortjes. Maar je hebt ook nog yoghurt met allerlei superfoods. Ook heb je dit 'energie' drankje: biologische yoghurt met banaan- en aardbei sap met er boven op moerbeien en chiazaad. 

Ik denk dat ik jullie nu met deze heerlijke foto's wel overtuigd heb om ook eens een keer bij Bagels & Beans te gaan zitten! Zelf heb ik nog tientallen dingen die ik er ook wil uitproberen, zoals de lekkere salades en de verschillende theesoorten. Op de website van Bagels & Beans kun je vinden waar de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt zit!

Heb jij weleens bij Bagels & Beans gezeten?

Liefs, Maaike

You May Also Like

25 reacties

 1. Ziet er goed uit! Ik heb nog nooit gegeten bij bagels en beans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh dat ziet er echt heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er zoooo heerlijk uit! Als ik nog eens in Nederland ben ga ik er zeker langs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ziet er heel lekker uit! Ik weet wel waar hij zit bij ons, maar nog nooit geweest. Ooit eens in Arhnem haha. Alleen ze hebben niet echt iets dat ik lust.. Tenzij je ze ook zelf kunt samenstellen? Ik lust geen zaden of pitjes haha! :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag sowieso je eigen bagel kiezen! Er zijn ook bagels zonder zaden of pitjes, dus dat komt wel goed denk ik! :)

   Verwijderen
 5. Zo lekker, hier zit er helaas geen in de buurt!:-(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er allemaal wel echt heerlijk uit! Zie nu net dat die ook 1 in Eindhoven zit. Gauw eens lekker lunchen tijdens het shoppen door.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bagels and Beans is echt een van de favo hotspots van mijn vriend en ik! Het zit ook in de straat waar wij wonen, dus zoooo moeilijk om te weerstaan! Op het moment heb je zo een maand aanbieding; een bagel met hummus en gerookte kip, die is zo lekker. En anders ga ik meestal voor de vega tonijnsalade of voor de hummus! En oeeeh de paddo burger is ook erg lekker. Love it all!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er erg lekker uit. zelf heb ik er nog nooit gegeten maar wil ik zeker nog een keer gaan proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmmmm, heerlijk! Mijn favoriete plek om te lunchen! Ik had laatst de bagel tapas geprobeerd, dan krijg je voor twee personen ieder en bagel en allemaal schaaltjes met verschillende beleg soorten zoals tappenade en guacamole! Yum (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wil ik ook nog proberen! Klinkt echt super lekker en ik heb nog nooit tapas gehad! :)

   Verwijderen
 10. Heerlijk! Het is een van mijn favoriete plekken om te lunchen, ik vind vooral die met mozzarella echt jamjam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik houd ontzettend van Bagels & Beans. Ik bestelde ooit eens een grote cappuccino daar, dat doe ik nooit meer. Het leek wel een bad vol koffie! Het was zooo groot! Maar wel erg lekker uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah! Ik ben benieuwd naar hoe de cappuccino er smaakt!

   Verwijderen
 12. Mmmm krijg je honger van. Heb tot nu toe alleen 'zin in zoet' dingen geprobeerd bij B&B, de cheesecake en muffin bijvoorbeeld. En de koffie is ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die met zalm ziet er zo lekker uit! Ik krijg er gelijk zin in, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb net mijn eten op, maar krijg gelijk weer trek!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou daar echt nog eens willen lunchen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oooh nu wil ik er heel snel weer naartoe voor een paddoburger, zo lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je kunt er heerlijk lunchen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er heerlijk uit! Heb er nog nooit gegeten X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, ziet er heerlijk uit!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zooo, die foto's! Ik moet de bagels en beans echt een keertje uit gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Bagels & beans is een van mijn favoriete eetadresjes wanneer ik in Eindhoven of Amsterdam ben.
  Nu ik je foto's zie, kan ik niet wachten om er nog eens binnen te stappen :)
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen