Review: Catrice Luxury Lacquers (Million Brilliance)

by - oktober 11, 2014


Adembenemend keek ik naar de reviews van de Catrice Luxury Lacquers op andere blogs. Wauw, wat zag dat er mooi uit! Al die mooie glittertjes en die glans! Ik was benieuwd naar hoe het product er in het écht uitzag. Ik kon namelijk niet geloven dat er zulke mooie glitters in zaten! Ik ging voor de kleur donkerblauw en goud. Ze zijn in nog veel meer andere kleuren verkrijgbaar. Ze zijn niet nieuw, maar volgens anderen verdienen ze meer aandacht. Benieuwd naar hoe de Luxury Lacquers mij bevielen? 


Ik moet zeggen dat ik al verliefd ben op hoe ze eruit zien, zonder ze nog gebruikt te hebben. Natuurlijk kon de verpakking wat luxer, maar hé Catrice is een redelijk goedkoop merk dus we mogen niet klagen! Bovendien vind ik het niet storend. Je kunt de nagellak goed zien en dat ziet er al luxe genoeg uit. 

De twee kleurtjes die ik heb gekozen zijn de 02 Blue Skyfall en de 07 Stars & Stories. De nagellak heeft 3D glitters waardoor dit je nagels een luxe uitstraling geeft.


En dit is het resultaat! Wow! Wel moet ik zeggen dat dit meerdere laagjes zijn, want na één laagje ben je niet klaar. Na twee laagjes ziet het er al heel erg mooi uit, maar na drie laagjes zie je optimaal resultaat. En ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben! Wat een mooie glans zeg, Deze kleur blauwe kleur knalt er ook uit. 


En dan de gouden kleur die me doet denken aan champagne. Alweer ziet de kleur er super uit en knalt het er echt uit! En de glitters sparkelen ook erg mooi. Wel ben ik iets minder tevreden over deze nagellak, want hij is wat wateriger dan de andere! Hierdoor was het moeilijk om de nagellak te verdelen. Maar ondanks dat ene minpunt blijft het een erg mooie nagellak. Ook bij deze heb je weer meerdere laagjes nodig.

Conclusie
Ik ben erg tevreden met deze twee nagellakjes! Met kerst en oud & nieuw in het vooruit zicht (en de bijbehorende feestjes) kan het nog wel eens zijn dat ik deze twee veel ga gebruiken, haha! Daar zijn ze dus erg handig voor. Ik kan de Luxury Lacquers ook erg aanraden voor een gala of een ander feestje. En de prijs is ook mooi meegenomen. Ze zijn voor €3,59 aan te schaffen bij de drogist.

Heb jij deze Catrice Luxury Lacquers al geprobeerd? Wat vind jij ervan?

Liefs, Maaike

You May Also Like

17 reacties

 1. Wauwie, ze zien er echt prachtig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ze inderdaad ook voor kerst en oud en nieuw gebruiken. Zie me er zo "gewoon" nog niet mee rondlopen. Vind het overigens ook altijd een crime om glitternagellak te verwijderen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat heb ik nu ook wel gemerkt zeg, dat is geen leuk klusje haha!

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren. Het lijkt me wel een hele klus dat er veel vanaf te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er leuk uit! Maar zoals Nicolish al zegt; volgens mij heel lastig om er weer vanaf te krijgen.. Dat weerhoudt mij er vaak van om een nagellakje met glitters te kopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lakjes, de gouden is echt perfect! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ze zien er goed uit! Zeker voor glitternagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die gouden ziet er prachtig uit :)! Zou ik graag willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie nagellakjes! Vooral de gouden is erg mooi voor de kerst

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh ze zien er inderdaad perfect uit! Vooral de blauwe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er heel mooi uit. Ik zou de goude nog wel kunnen dragen, maar ik ben meer een fan van effen kleuren en lekker basic, maar ik vind het altijd erg leuk bij anderen.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het mooi voor de afwisseling! Maar anders ben ik ook meer van de basic kleuren :)

   Verwijderen
 11. wauw wat een gave glitter lakjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vooral de gouden versie is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De goude lak heb ik onlangs ook gekocht en ben er echt heel blij mee! Perfect voor de herfst en winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die gouden is prachtig. En inderdaad perfect voor oud&nieuw.

  BeantwoordenVerwijderen