Review: Catrice Multi Colour blush 060 Strawberry Frappucino

by - oktober 15, 2014


Sinds een paar weken heb ik de blusher uitgevonden. Daarvoor gebruikte ik het nooit, maar sinds ik er een had aangeschaft kon ik niet meer zonder! Vandaag heb ik daarom een review van de Multi Colour blush van Catrice. Deze 060 Strawberry Frappucino bestaat uit vier verschillende kleuren, variërend van twee donkere tot twee lichte kleuren roze. Het ziet er lekker girly uit! Ik was benieuwd of deze budget blusher goed zijn werk deed. Kijk je mee om daarachter te komen?


Een schattige verpakking heeft deze blusher! Of naja, eigenlijk een doorzichtige, maar door de roze kleurtjes ziet het er erg girly uit. Dat deze blusher vier verschillende kleuren heeft, vind ik echt een pluspunt. Zo kun je lekker variëren met de kleuren! Wil je een romantische look, dan kies je voor de lichtere kleuren en ga je bijvoorbeeld uit en wil je je gezicht meer shapen, dan gebruik je de donkere. Je kunt de kleuren los van elkaar gebruiken, maar je kunt ze ook blenden.  


De blusher beloofd dat de vier harmonieuze kleuren een glow geeft aan je jukbeenderen. Voor de geïnteresseerden kun je hier ook nog zien welke ingrediënten erin zitten! Je hebt deze blusher ook nog in een andere kleur, namelijk de 070 Iced Caramel Macchiato. Deze kleuren zijn meer oranje van aard, maar die leken mij niet zo mooi. Mijn oog viel echt op deze lieflijk roze blush. 


Bij deze look heb ik gebruik gemaakt van de middelste twee kleuren. Ik had een lichte shimmering verwacht, de glow waar ze het over hebben, maar die zit er helaas niet in. Wel geef het een heel zacht lief tintje aan mijn jukbeenderen. I like it! 


Dit product is weer een heerlijk (budget) product van Catrice! Er is alleen één ding op aan te merken: de blusher geeft geen glans, zoals hij wel beloofd. Maar daarentegen zitten er wél vier lieve roze kleurtjes in die veel afwisseling geven. En dat maakt dit product zo fijn! :) Ook fijn is het prijsje wat eraan zit: de blush is voor €3,99 verkrijgbaar bij de drogist.

Welke blusher gebruik jij?

Liefs, Maaike

You May Also Like

29 reacties

 1. Deze blush ken ik nog helemaal niet maar ziet er mooi uit! Ik gebruik verschillende blushes van Catrice, Pupa, MAC van alles wat x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je erg mooi. Ik heb deze zelf ook, en die van mij is al bijna op! Heb alleen nog maar een beetje van de buitenste kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, Svenja! Ik vind de binnenste kleuren ook het mooist, dus ik denk dat bij mij de buitenste kleuren ook over blijven haha

   Verwijderen
 3. Ik vind de blush erg fijn werken, heb hem zelf ook. Ik hou wel van wat "extra" op mijn wangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het een mooie blush, zeker de moeite waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de shimmer! Maar de kleur zelf is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief kleurtje! Voor mij hoeft de glans niet altijd aanwezig te zijn, ik vind m mooi zo! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh! Deze vond ik gister toevallig terug en nu zie ik deze review.
  Ik vind het wel fijn dat hij geen glans geeft. Houd ik niet zo van bij blush.
  Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze blush ziet er prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw ik heb deze blush nog niet vaker voorbij zien komen maar vind 'm echt heel erg mooi! Fijne review ook, morgen maar eens even bij ons in het dorp kijken :D! Thanks!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supermooi kleurtje, staat je leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind juist doordat de blush geen glans heeft, het resultaat erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kleurtje! Hij staat je ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat de beloofde glans ontbreekt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie blush! staat je goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de kleurtjes erg mooi en het effect ziet er ook erg goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. die blush ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen