Review: HEMA Long Lasting Nail Polish & Catrice Ultimate Nail Lacquer

by - oktober 30, 2014


Plots ben ik een nagellak fanaat geworden. Eerder had ik er niks mee, maar nu ik ontdekt heb hoeveel verschillende soorten er zijn en hoe je ze kunt combineren ben ik er gek op geworden. Toen ik deze blauwe nagellak met kleurnummer 835 bij de Hema tegen kwam, kon ik hem niet weerstaan. Wat een stoere, prachtige kleur! Daarnaast haalde ik nog deze glitter nagellak van de Catrice: 50 Glitterazzi. Benieuwd hoe deze twee bij elkaar staan?Mijn oog valt altijd op glitterende dingen. Zo ook dit lakje van Catrice. Het is een topcoat en je kunt hem dus op iedere nagellak doen die je mooi vind!


De long lasting nail polish lijn van de Hema bestaat uit veel verschillende kleuren. Een blauwe nagellak had ik nog niet, dus besloot ik voor deze kleur te gaan. De Hema bij ons in het dorp heeft net een nieuw schap voor haar make-up, en dus ook voor deze nagellakjes. Ze staan nu echt prachtig uitgestald, dus ik zou een kijkje nemen als ik jou was! :)Zie hier het resultaat! De kleur staat echt heel mooi op mijn nagels. De glitter nagellak heb ik alleen op mijn ringvinger aangebracht voor een subtiel resultaat.

Van de nagellak van de Hema ben ik erg tevreden over de kleur, alleen niet over de houdbaarheid. Hij gaat namelijk heel snel chippen en dat geeft na twee dagen al een lelijk resultaat. Nu moet ik wel zeggen dat ik maar één laag heb gebruikt, dus misschien lag het daaraan. Wel is het een pluspunt dat je maar 1 laar nodig hebt voor dit resultaat!

De glitter nagellak van de Catrice is 'wel oké. Ik ben er niet heel enthousiast over. De nagellak is iets te dik, waardoor het moeilijk is om de gewenste hoeveelheid aan te brengen. Het is een beetje stroperig! Dat is heel erg jammer, maar toch mag het effect er zijn.

Ik ben dus wel tevreden over de lakjes. Samen geven ze een mooi resultaat, maar het had beter gekund. Hebben jullie deze twee wel eens geprobeerd?

Liefs, Maaike

You May Also Like

24 reacties

 1. Mooi gedaan! Ik vind die van Catrice ook heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur van de hema nagellak is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nagellak van de Hema vind ik zooo fijn! Ik had er nog nooit aan gedacht om nagellak met elkaar te combineren, goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah fijn dat je inspiratie hieraan hebt opgedaan! <3

   Verwijderen
 4. Ik heb die van Catrice ook en vind hem erg leuk. Dat lakje van de Hema vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een oranje longlasting gehad van de hema. Mijn nagels zijn er denk ik te zwak voor want zo 'Longlasting' was hij bij mij helaas niet! Zo'n kleurtje heb ik ook maar alleen van Essence geloof ik. leuke review :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee inderdaad, hij blijft bij mij ook niet zo lang zitten terwijl ik wel gewoon sterke nagels heb!

   Verwijderen
 6. Dat lakje geeft echt een super mooie uitstraling!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die combinatie is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur blauw, hij doet mij aan de zee op vakantie denken, en dat is altijd goed! haha De combinatie vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De hema lak is heel mooi! Wat een knal kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie combinatie, leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeeeh die blauwe kleur vind ik echt prachtig. In combinatie met glitter is ook erg leuk en lekker party proof!

  BeantwoordenVerwijderen