Review: NYC City Proof Twistable Intense Lip Color

by - oktober 22, 2014


Ik hou van budget make-up! Zo ook van dit merk: New York Color (NYC). Dit merk is verkrijgbaar bij de Kruidvat en lekker goedkoop. Perfect voor als je niet veel te besteden hebt. Vandaag test ik de City Proof Twistable Intense Lip Color. De kleur die ik heb is 21 Parsons Pink. Simpelweg is deze kleur mijn favoriete kleur voor lip producten! Ik had alleen nog nooit een lip product van dit merk getest. 


De Intense Lip Color is verkrijgbaar in nog 11 andere kleuren, variërend van lichtroze tot donkerpaars. De verpakking vind ik er heel aantrekkelijk uit zien! Het is simpel, maar toch erg mooi. Er zit een doorzichtig dopje op, die de lipstick beschermt.


Wat beloofd het?
"De moderne variant op de traditionele lipstick geeft jou net zo'n sensationele uitstraling als de stad New York. Deze lipstick voelt zijdezacht aan op je lippen en geeft hetzelfde effect als een lipbalm. Met de super intense kleur met een subtiel glanzende finish creëer je lippen die er uren later nog altijd perfect uitzien. Bijwerken is dus niet nodig en de kleur loopt niet uit."

Voordelen:
- Makkelijk aan te brengen
- Comfortabel
- Langdurige glans
- Intense kleuren


Hoe werkt het?
Je kunt de lipstick makkelijk aanbrengen door de 'stick' vorm. Na een tijdje kun je de stick gewoon omhoog draaien.


De lipstick doet me ook een beetje denken aan de Chubby sticks van Clinique. Natuurlijk zijn deze wel een stuk duurder. Zouden deze lipsticks een goede dupe zijn?Ik bracht de lipstick aan op mijn lippen en dit was het resultaat! Dat hij goed gepigmenteerd is, klopt inderdaad: er zit lekker veel kleur aan! Je kunt ook zien dat hij een glans geeft.

Conclusie
De Intense Lip Color is inderdaad makkelijk aan te brengen. Het voelt ook echt als een lipbalsem als je hem op hebt gedaan! Helaas voedt hij je lippen niet als een lipbalsem. Ik moet zeggen dat ik de glans een beetje too much vind, er mogen wel wat minder glitters in. Maar dit is persoonlijk, want ik heb het meer op matte lipsticks of lipbalsems. Voor de rest doet het product wel wat hij beloofd, dus dat is zeker mooi meegenomen!

De City Proof Twistable Intense Lip Colors zijn verkrijgbaar bij de drogist voor €3,99.

Heb jij hem al geprobeerd?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Het ziet er wel mooi uit maar voor mij zelf glans die toch wel een beetje te veel x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, de glans is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er heel mooi uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze echt leuk! Ik heb dezelfde kleur en een wat meer knalkleur. Wel vergeet ik altijd dat ik ze heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de foto ziet hij er erg mooi uit! Jammer dat hij niet echt verzorgt zoals een lippenbalsem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een eigenschap die ik wel graag had willen zien ja! Maar helaas

   Verwijderen
 6. Heel mooi! Staat goed bij je blonde haren XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur en prachtige glans! Volgens mij heb ik er ook nog een van NYC, maar heb geen idee waar..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd persoonlijk ook iets meer van matte lipsticks, maar deze staat je wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kleurtje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De glans is inderdaad erg aanwezig, maar hij lijkt me wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur, maar persoonlijk vind ik hem iets te veel glanzen! Verder wel een mooi product.

  BeantwoordenVerwijderen