Weekly Journal #13: sushi date, cocktail workshop & 50 volgers op Bloglovin!

by - oktober 06, 2014


Hallo lieve lezers! Hebben jullie een beetje een leuke week gehad vorige week? Ik in ieder geval wel! Ik heb veel leuke dingen gedaan, met lieve mensen. Zo ging ik donderdag avond samen met mijn zus en vriend naar Blue Sakura om lekker veel sushi te eten, vrijdagavond met een vriendin naar een cocktail workshop en ik behaalde deze week de 50 volgers op Bloglovin! Yeaa! Kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan?


 
♥ Hoi oktober! Ik schreef een blogpost over wat mijn doelen zijn voor oktober en die werd heel leuk ontvangen bij jullie! Persoonlijk kan ik niet wachten tot alle bladeren op de grond liggen en het gewoon 'ruikt' naar de herfst. Wat jullie?
♥ Maandag en dinsdag werd ik gewoon opgehaald van school door mijn lieve vriendje! Beter kun je niet wensen <3

 
♥ Op de terugweg gingen we even een bloemetje leggen bij de plek waar het Monstertruck ongeluk was gebeurd. Er stonden heel veel busjes van de pers, wow! Overigens is mijn dorp, Haaksbergen, erg vaak in het nieuws geweest deze week. Vanwege dat ongeluk dus. Heel bizar vind ik zelf! Je hebt het gedeelte van hoe Haaksbergen, wij dus, het zelf beleven en het gedeelte dat je ziet op het nieuws. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen, maar het is gewoon raar. Wel geweldig om te zien hoeveel bloemen er liggen, dat geeft toch een stukje gevoel dat we als dorp er samen voor staan en niet alleen. Daarom hou ik ervan om in een dorp te wonen!
♥ Mijn lunch op dinsdag: toast met een gekookt eitje en cherry tomaatjes. Hmmm.

 
♥ Ik ging aan de slag om voor ons project van school een bijpassende website te maken. Dat betekend dus weer HTML, CSS & Javascript! Het viel toch behoorlijk tegen, want de laatste keer dat ik dat gedaan had was wel een paar maanden geleden. Gelukkig is me toch nog wel 'wat' gelukt, zoals de header en de footer, maar alles daartussen niet. Het kost me nog heel veel werk wil ik dit afhebben...urgh.
♥ En toen zag ik dat ik alweer 50 volgers op Bloglovin heb! Ik blog 'nog maar' bijna vier maand en dit vind ik best een hoog aantal! Bedankt lieve volgers <3 Ik ben heel blij met jullie! Blijft apart dat mensen mijn blog toch daadwerkelijk lezen, haha!

 
♥ Donderdagmiddag ging ik even met mijn zus de stad in. Daar zag ik bij Miss Etam in de winkel een leuk vestje hangen, even passen! Mijn zus paste de roze en ik de blauwe. Ik heb deze ook uiteindelijk gehaald! Vond hem erg leuk. Had ik niet gedacht voor een winkel als Miss Etam! :)
♥ Daarna was het tijd voor de sushi date! We liepen Sebastiaan tegemoet, mijn vriendje, en gingen samen naar Blue Sakura. Ik nam deze edamame als 'voorgerecht' want dat is echt zó lekker!

♥ Eigenlijk was alles wel lekker. Wat hou ik toch van sushi! Maar mijn lievelingseten van de avond waren toch de inktvisringen, nothing can beat that <3 Het was een erg gezellig avondje!
♥ Mooie quote: "Wake up early. Drink coffee Work hard. Be ambitious. Keep your priorities straight, your mind right and your head up. Do well, live well and dress really well. Do what you love, love what you do. It is time to start living."

 
♥ Vrijdagavond deed ik mee aan een cocktail workshop samen met een vriendin! Ze had me uitgenodigd en het leek me wel leuk om te gaan. Het ging overigens wel om alcoholvrije cocktails, maar dat vond ik wel goed aangezien ik de volgende dag moest werken van 8 tot 6 haha! En wat was het lekker, joh! Ik heb de receptjes ondertussen allemaal 'gejat' en ik weet niet of jullie receptjes willen zien van deze cocktails? Lijkt me erg leuk om te delen!
♥ Weer een leuk bloemetje!

 
♥ Zondag was ik op visite bij mijn schoonfamilie en lieve Jimmy was er ook! Samen keken we naar de film War Horse (erg mooie film) en bestelden we pizza via thuisbezorgt.nl. Natuurlijk ging er iets fout en hebben we uiteindelijk 1,5 uur gewacht op ons eten! Gelukkig was de pizza wel lekker haha.
♥ Beetje slechte kwaliteit foto, maar wat een dotje hè, die Jimmy.

Vanavond heb ik een Propedeuse uitreiking en vandaag is mijn moeder jarig. En volgend weekend staan er weer leuke feestjes gepland! Wat ga jij doen deze week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

27 reacties

 1. Gefeliciteerd met je moeder en veel plezier bij de uitreiking! Natuurlijk ook gefeliciteerd met je 50+ Bloglovin volgers x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke week. Sushi<3


  Gefeliciteerd met je moeder en je P!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah dat broodje met ei en tomaat ziet er simpel en zo lekker uit :)
  Gefeliciteerd met je moeder, meer dan 50 volgers en natuurlijk je P!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Wat ziet de sushi er goed uit! En gefeliciteerd met je 50 volgers

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De sushi was ook erg lekker <3 Dankjewel Esther!

   Verwijderen
 5. Dat broodje met ei ziet er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! Gefeliciteerd met je 50 volgers! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke week! Gefeliciteerd met je moeder, je 50 volgers en natuurlijk je P. Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dairy! Alsnog gefeliciteerd met je moeder, je p en de 50 volgers! Is er trouwens al meer bekend over de slachtoffers die nog in het ziekenhuis liggen? Zoals dat zusje van dat overleden jongetje? Ik woon zelf niet zo ver van Haaksbergen af, dus wij waren ook behoorlijk geschokt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maureen! Wat ik weet is dat er nog ongeveer 12 slachtoffers in het ziekenhuis liggen. Het zusje van het overleden jongetje ligt in Groningen in het ziekenhuis, zij wordt in coma gehouden want ze heeft ongeveer alle botten gebroken die je kan breken. Kan me voorstellen dat je ook geschokt was! Het is ook heel veel in het nieuws, heel raar om te horen vind ik.

   Verwijderen
 9. Leuk verslag :) Enne gefeliciteerd met de 50 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's! Gefeliciteerd met je volgers op Bloglovin', dat heb je erg snel gedaan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke week! Naar ongeluk he, die met de monstertruck! Zo naar! Veel plezier op je propedeuse uitreiking! Have a good time :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke foto's en gefeliciteerd met het behalen van je 50 volgens op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's weer! Gefeliciteerd nog met het halen van 50 volgers x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke fotos! Gefeliciteerd met je moeder en 50 volgers! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk weekje! Gefeliciteerd met je mams <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat vestje van de Etam vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke foto's! Die shushi ziet er zo lekker uit zeg! En wat een mooi vestje van Miss Etam!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuke foto's weer! en gefeliciteerd met het behalen van 50 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd met je 50 volgers! Je verdient er veel meer, dus keep on blogging :) Heel erg bedankt voor de reacties op mijn blog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke foto's zeg! En gefeliciteerd met je 50 volgers, super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke foto's en wat ncie dat je 50 volgers hebt! Gefeliciteerd :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen