Weekly Journal #14: Propedeuse uitreiking, glitter nagellak & feestje van me tante!

by - oktober 13, 2014


Goedemorgen allemaal! Het is weer maandag en voor mij is het de eerste dag van de herfstvakantie! Zijn er nog meer mensen met vakantie of hebben jullie een week later pas vakantie? Vorige week heb ik weer een lekkere drukke week gehad! Ik had mijn Propedeuse uitreiking, mijn moeder was jarig en ik heb een gezellig feestje gehad op zaterdagavond, want mijn tante was 50 jaar geworden! Ik heb weer veel leuke foto's gemaakt, kijk je weer mee?

 
♥ Op maandag begon ik weer met een paar blogjes te typen. Op zondag doe ik namelijk nooit wat zinnigs, haha. En meestal heb ik op maandag niet zoveel les! Goed meegenomen :) Ik ben best trots op de foto's die ik nu maak. Ik vind het namelijk niet zo leuk om ze te maken, maar ik ben tóch altijd heel erg blij als ik zie hoe mooi de foto's zijn geworden! Dat geeft echt een kick.
♥ Gezond tussendoortje: een gekookt eitje. Vult altijd zo goed! 's Middags moest ik namelijk gewoon weer naar school.

 
♥ Just the kinda quote I need. Mijn zus en ik willen namelijk naar London in de kerstvakantie en eigenlijk moeten we gewoon gaan! Mijn broer wil ook mee, dus dat gaat een heel gezellig weekendje weg worden! Ik heb er nu al zin in :) En ik ben nu al aan het rondkijken naar vakanties in de zomervakantie, het zit hem allemaal in de voorpret hè, haha.
♥ Vroeger legde ik wel eens outfits bij elkaar, om tot een mooie combi te komen voor de volgende dag. Still in love met deze combi!

 
♥ Ik ging even naar het dorp om een cadeautje te halen voor mijn moeder, die maandag jarig was. Ik was ook even bij de Hema en daar is nu een mega make-up schap! Hier kan ik dus niet tegen hè, ik wil gelijk alles kopen dan. Maar gelukkig heb ik mij zelf tegen kunnen houden.
♥ 's Avonds had ik mijn Propedeuse uitreiking. Stelde eigenlijk niet veel voor, maar ik was toch zenuwachtig. Ik had hiervoor al een Propedeuse van de studie Communicatie (waar ik niet mee doorgegaan ben) en daar kon ik uiteindelijk niks mee (niet eens doorgaan naar het tweede jaar van een andere studie).

 
♥ Samen met Jannike! Zij was cum laude geslaagd; en ben best trots op haar! Ze heeft het er wel moeilijk mee gehad, maar gelukkig is het haar gelukt! Ze was de enigste van de studie. Na deze uitreiking ben ik gelijk naar huis gegaan om de verjaardag van mijn mama te vieren! :)
♥ Een selfie met mijn nieuwe Primark sjaal! Ben er erg blij mee.

 
♥ Een lekker kopje thee als je thuiskomt; hmmm! En vooral als je deze thee hebt, hier zitten heerlijke kruiden in! Hij heet 'herfst storm' en is van Pickwick. Het doosje is nu al bijna op!
♥ Er gaat niets boven een avondje vrij hebben: in bed liggen met een laptop op schoot, HNTM terug kijken, een beetje bloggen en een bakje met chips.

 
♥ Na school ging ik niet met de bus, maar mocht ik meerijden met een vriendinnetje, want zij woont ook in het dorpje waar ik woon. Ze had haar auto geparkeerd bij het Volkspark, en daar ging de zon al bijna onder. Meh :( maar gaf wel een mooi gezicht, zo!
♥ We gingen even de eendjes eten geven en toen kwam deze zwaan ook nog eens langs!

 
♥ Je kon een review van deze lakjes al vinden op mijn blog. Ik vind ze echt geweldig! Ik had nog nooit glitter nagellak opgehad, want ik doe meestal iets basics. Maar dit vond ik een erg mooi effect geven! En inderdaad, wat jullie al zeiden in de comments: wat een rot werk om glitter nagellak eraf te krijgen! Achja, dat nemen we maar voor lief.
♥ Nog een mooie quote!

 
♥ Zaterdag moest ik de hele dag werken en had aan het eind van de dag echt zere benen. Op vrijdagavond had ik ook nog gekickbokst en dat is ook altijd wel heftig qua spierpijn ;p dus ik zat er even doorheen. Maar mijn tante was 50 geworden, dus dat moest gevierd worden! Ze had een café afgehuurd met de hele familie. Gezellig! Dit is trouwens mijn zus met een lekker wijntje (en mijn vestje aan haha)
♥ Nog meer drankjes! Dit was een mix drankje. De avond was erg gezellig, maar toch gingen we iets vroeger naar huis. Ik was helemaal gesloopt!

 
♥ Deze foto kwam ik weer eens tegen en bracht allerlei herinneringen op! Hier heb ik nog een pony en woonde ik nog in Nijmegen. Het is niet zo heel lang geleden, namelijk 2 jaar, maar toch voelt het als een eeuwigheid geleden. Grappig!
♥ Heerlijk avondeten op zondagavond. Zoals ik al zei doe ik op zondag niet zoveel en dat was gisteren dus ook weer het geval haha.

Deze week heb ik dus lekker vakantie! Ik moet wel nog veel doen voor school... maar daarnaast ga ik heel veel leuke dingen doen met vriendinnen. Ook ga ik weer zonnebanken, naar de pedicure en ga ik even lekker ontspannen!

Wat gaan jullie doen deze week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

19 reacties

 1. Ik wil ook nog glitter nagelakjes van Catrice, ze zijn zo mooi! Gefeliciteerd met je Propedeuse:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh nu lekker weekje relaxen, dat duur voor mij nog een weekje langer haha.
  Nogmaals gefeliciteerd met je propedeuse :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat onwijs gaaf dat jij je P in ontvangst heb mogen nemen <3 Nog van harte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk om te lezen! Van harte gefeliciteerd met je propedeuse! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je propedeuse, wat goed van je! Volgens mij zag ik je vorige week lopen richting station? Langs dat nieuwe gebouw.. Tussen saxion/roc en andere saxion in? Naja ik fietste daar langs en of jij was het of iemand leek veel op jou haha! Weet niet meer welke dag! Ik vind een pony heel leuk bij jou staan! Jammer dat je dat zelf minder vind haha en ik krijg echt echt zin in pasta nu..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou echt heel goed kunnen! Want ik loop altijd van het glazen gebouw naar het busstation, om naar huis te gaan haha! Wat grappig dat je mij gezien hebt :) en ik heb alleen nog de 'goede' foto's van toen ik een pony had...helaas waren er veeeel meer foto's waarop het gewoon echt niet stond! ;p

   Verwijderen
 6. Wauw die glitter Catrice lakjes zijn prachtig! Nog gefeliciteerd met je propedeuse!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je propedeuse! Verder hele leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je Primark sjaal is erg leuk! En gefeli met je P!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Die sjaal is echt mijn musthave voor de winter! :) Ik denk dat ik er nog een outfit post mee ga maken

   Verwijderen
 9. Gefeliciteerd! Je hebt leuke foto's gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je je propedeuse in ontvangst hebt mogen nemen! Leuk verslagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je propedeuse, het ziet eruit als een leuke week! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke week! Gefeliciteerd met je P ;)
  En psst.. Ik ben echt verliefd op jouw sjaal van de Primark. Echt heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen