Weekly Journal #15: avondje stappen, zonnebanken & Victoria's Secret

by - oktober 20, 2014


Voor mij was het vorige week vakantie! Klinkt heerlijk, maar ik heb er vooral gebruik van gemaakt om even flink door te werken met huiswerk en in het weekend moest ik werken. Ik heb alleen maar op donderdag iets leuks gedaan, haha. En nu zul je vast denken dat ik nu wel klaar ben met mijn huiswerk, maar helaas! Het ging allemaal niet zo heel lekker en nu ga ik morgen (op mijn vrije dag) nog een dagje naar school om met een klasgenootje te werken aan een opdracht. Daarna nog een paar...zucht. Maar goed, kijk je mee naar wat ik vorige week allemaal gedaan heb?

 
♥ Zondagavond nam ik er nog even een wijntje en wat chips erbij om nog even te ontspannen.
♥ Een 'from where I stand' van maandag: ook weer met mijn nieuwe Primark sjaal. Het is een limited edition, dus als je hem zou willen scoren moet je wel snel zijn! Ik vind hem perfect voor de herfst, dan is het iets te koud voor mijn zomerjas, maar met deze sjaal kan het nog :)

 
♥ Mijn favoriete ontbijt in de herfst: havermout met amandelmelk, honing, walnoten én kaneel! Met daarbij natuurlijk herfst thee van Pickwick <3
♥ Mijn moeder bakte deze appeltaart, ik wou dat ik de geur naar jullie kon opsturen! Hij ruikte verdomd lekker en natuurlijk was hij ook lekker, haha!

 
♥ 's Avonds was het tijd voor de zonnebank! Ik heb mezelf voorgenomen om nu weer iedere week te gaan, om een beetje weer te werken aan mijn kleurtje. Ik merk altijd wel dat ik bruiner word na ieder bezoekje aan de zonnebank. En ik hou ervan omdat het net lijkt alsof je even onder de zon ligt! Heerlijk.
♥ Samen met mijn mama! <3

 
♥ Van de week had ik alweer 2,5 jaar met mijn vriend! Wat gaat de tijd toch snel. Deze foto is twee jaar geleden gemaakt, toen we uitgingen in Bill's Bar.
♥ Deze week kwam ook een review over de NYC HD Color Quattro op mijn blog! Kreeg er leuke reacties over, dus ik had er ook maar een make-up look mee gemaakt en die kwam zaterdag online. Ik vind het altijd super leuk om jullie reacties te lezen! Ik word er altijd een stuk blijer van, als ik thuis kom en ik lees de comments op mijn blog! <3

 
♥ Dinsdag en woensdag heb ik alleen aan school gewerkt, dus heb ik niet veel foto's gemaakt. Donderdagochtend ging ik nog even naar school om aan iets te werken, daarna ging ik gezellig met een vriendinnetje eten in de stad! Ik wou graag naar La Place, maar zij had een beter idee: de Dèlifrance. Ik had niet verwacht dat dit zo'n leuke winkel zou zijn. Je kunt er lekker rustig zitten en deze panini met tonijn was echt lekker! We hebben lekker bijgekletst en daarna zijn we de stad in gegaan.
♥ Daar heb ik onder andere deze twee producten van Victoria's Secret gekocht! Ze hadden ze eindelijk weer bij de Etos! Ik heb van dit merk nog nooit eerder een product gehad, dus het was tijd ;) Deze week kunnen jullie nog een review van deze twee producten verwachten.

 
♥ Van shoppen krijg je honger, dus gingen we even naar de La Place! Daar nam ik een saucijzenbroodje en dit dessert. Hier zit opgeklopte room in en aardbeien saus, lekker! Hierna zat ik ook wel vol hoor, haha. Maar dat was wel nodig, want 's avonds ging ik uit in Enschede.
♥ -

 
♥ Die avond ging ik slapen met mijn zus bij een vriendin in de stad. Bij haar studentenhuis gingen we gezellig pizza eten met zijn allen en drankjes nuttigen. 's Nachts zijn we pas naar de stad gegaan en we zijn in de vroege uurtjes teruggekomen ;p
♥ Vrijdag had ik geen zin om ook maar íets te doen, dus deed ik maar niks. 's Avonds kwam mijn vriendje nog even langs!

En zaterdag en zondag heb ik nog gewerkt, maar daar heb ik ook geen foto's van. Het was dus best een druk weekje en dat voor een vakantie! Vandaag ga ik dus weer naar school om te werken aan een opdracht en daarna volgt het college leven weer.

Heb jij nu herfstvakantie of heb je het, net als mij, vorige week gehad?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Wat een leuke week heb je achter de rug! Gefeliciteerd met je 2,5 jaar verkering.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie jubileum <3 En hmm Amber Romance heb ik ook, echt een heerlijke warme geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een heerlijke week!:) En proficiat!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke overzicht jammer dat je niet echt meer leuke dingen in je vakantie hebt kunnen doen, al is huiswerk enz natuurlijk ook erg belangrijk om te doen x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die appeltaart ziet er goed uit zeg! En nog gefeliciteerd met je 2,5 jaar! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd saampjes! Dat aardbeientoetje ziet er zo onwijs lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah superleuk om te lezen! Ik vind dat je altijd hele mooie foto's maakt! Gefeliciteerd met de 2,5 jaar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je 2,5 jaar! Ik heb bijna 2 jaar.. ook een mijlpaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je 2,5 jaar verkering, wat een lieve foto van jullie samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met jullie jubileum!! Super leuke foto's weer deze week:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's! Gefeliciteerd met jullie 2,5 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er allemaal super leuk uit & gefeliciteeeeerd met de 2.5 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah! Gefeliciteerd met jullie jubileum. Time flies when you're having fun! ;-) Je hebt een mooie blog! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh die opgeklopte room met aardbeien ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben zo benieuwd naar de geur van de Victoria Secret producten! Ik ben namelijk verslaafd aan VS, die geuren heb ik alleen nog niet! En gefeliciteerd met de mijlpaal! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je nu alvast vertellen dat de geur echt zo'n lekkere warme geur is !

   Verwijderen
 16. Is dat een bont/verenachtige sjaal, hoe tof is dat!

  BeantwoordenVerwijderen