Weekly Journal #16: Walibi Fright Nights, personeelsfeest & too much homework!

by - oktober 27, 2014


Hello guys! De reden dat de Weekly Journal iets later online staat, is omdat ik hem deze morgen nog even moest afmaken. Zoals jullie misschien al wel gelezen hebben, ben ik gisteren naar Walibi Fright Nights geweest! En ik wou perse foto's van Walibi Fright Nights in mijn Weekly Journal hebben, haha. Daardoor is het wel een extra lange Weekly Journal geworden! Kijk je mee?

 
♥ De week begon eigenlijk wat minder leuk. Maandag had ik eigenlijk vrij, maar ging ik naar school met een klasgenoot om wat voor een project af te maken. Ik heb de hele dag op school gezeten (wat eigenlijk kenmerkend is voor de rest van de week) en gewerkt aan een animatie in After Effects. De opdracht was om een nieuwe leader (intro) te maken voor een zelfgekozen tv programma.
♥ Maandagavond was het tijd om mijn (schoon)familie te bezoeken! Ik ging samen met mijn vriend gezellig naar zijn moeder en zusje toe. Even een wijntje erbij...

 
♥ .,, en daarna even langs de Mc Drive! Als ik honger heb, kan ik dat soort dingen nooit weerstaan, haha. En ik hou nou eenmaal van hamburgers.
♥ Daarna heb ik ook nog even aan mijn site gewerkt, dat moet nu ook eenmaal gebeuren. Ook in drukke tijden voor school, helaas. Volgens mij kennen medebloggers allemaal dat probleem wel!

 
♥ Dinsdag en woensdag was het dus weer tijd voor hele lange dagen school...urgh. Ben gelukkig wel opgeschoten met het huiswerk, maar het ging allemaal niet zo snel. Deze week heb ik daarom ook nog een hele stapel liggen. En maandag beginnen de tentamens....Voor tussendoor had ik even wat bij de AH To Go gehaald, namelijk wat yoghurt met cruesli. En er stond een hele leuke boodschap op, haha!
♥ Donderdagmiddag was de enigste middag dat ik vrij had! Ik ging naar de bacheloruitreiking van me broer, op de universiteit van Twente. Daarvoor was het even tijd om langs werk te gaan en dit broodje met eiersalade en bacon te halen.

 
♥ En dan voel je je wel een trots zusje, als je broer daar staat en een diploma tekent met zijn pak! Hierna moet hij nog wel een master doen (daar is hij al mee bezig) dus er komt nog een papiertje aan, maar goed. Toch wel een hele knappe prestatie, broer!
♥ Daarna stonden natuurlijk hapjes en drankjes klaar voor ons. We hebben even gezellig nagekletst en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. En huiswerk te maken natuurlijk ;p

 
♥ Ready to go to school! Vrijdag gingen Lobke en ik namelijk wéér op onze vrije dag naar school, dit maal om iets te doen voor een ander project. We moesten namelijk nog wat foto's schieten in het Volkspark.
♥ En Daan, die ook in ons team zit, moest nog even een filmpje maken. Hier met Otto, die even model stond haha. Maar op de foto kun je al zien dat zijn loopje niet zo natuurlijk ging, haha.

 
Vorige week had ik een nieuwe trui gekocht bij de Primark, voor maar drie euro! De lichtblauwe kleur is echt mijn favoriete kleur geworden, vooral omdat het ook mooi staat bij mijn blonde haar.
♥ De reden dat ik zoveel huiswerk maakte, was dat ik in het weekend geen één uurtje tijd had om nog wat te doen voor school. Dus toen het eindelijk weekend was, was ik blij! Zaterdag overdag moest ik nog even acht uur lang werken, om daarna vervolgens met een collega/vriendin wat te gaan eten bij de snackbar. Daarna was het namelijk tijd om naar het personeelsfeestje te gaan!

 
♥ We gingen met alle Bakker Bart collega's bowlen! Dat was enorm gezellig, vooral omdat de meesten er niks van konden. Waaronder ik ook natuurlijk ;p
♥ Daarna gingen we nog even gezellig nakletsen in een café. En dansjes doen. En drankjes drinken. Het was dus énorm gezellig en je snapt wel dat ik laat thuis was. Gelukkig ging de wekker één uur terug in verband met wintertijd, want dan kon ik iets langer slapen. De volgende dag ging ik namelijk naar Walibi! De schaduw op deze foto maakt onze hoofden wel erg lelijk trouwens, hahah

 
♥ En bij Walibi was het ook gezellig! We hadden echt mazzel met het weer trouwens. Het zonnetje scheen zelfs nog even! En wat ik ook fijn vind aan een pretpark, is dat er zulke lekkere hapjes zijn haha. Zo ook deze aardbeien gedecoreerd met chocolade. En je had nog meer fruit met chocolade, hoe lekker is dat!
♥ We konden helaas niet in alle attracties (uiteindelijk zijn we maar in twee achtbanen geweest) want er stonden zulke lange wachtrijen voor alle attracties. Maar het was ook mega druk, dat was echt jammer. Vorig jaar was het veel beter geregeld, toen was het nog minder druk en zijn we overal in geweest.

 
♥ En toen werd het donker.... en gelijk een stuk enger! Hier zijn we aan het wachten voor de Express. De eerste achtbaan als je binnenkomt. En dat duurde een half uur, dat wachten...
♥ In de achtbaan kwamen we vast te zitten, lol. We moesten een kwartier wachten voordat hij weer verder reed. Gelukkig was dit wel binnen, dat we stil stonden, zie op de foto. Ik dacht wel even dat we twee uur zouden vast zitten ;p

 
♥ We gingen nog naar twee Haunted Houses, wat dit keer ook erg mooi gemaakt was! Het was nog steeds super eng, met alle acteurs die in die huizen zitten. Brrr. Je moet er zelf gewoon een keertje heengaan!
♥ In de 'scared zones' in het park liepen ook acteurs rond, zo ook deze. Daarna hadden we geen zin meer om een achtbaan in te gaan, met zulke lange wachtrijen. We zijn nog wel naar de Goliath geweest, maar daar stonden we anderhalf uur in de rij voor een achtbaan ritje van 2 minuten! Eigenlijk te bizar voor woorden. Natuurlijk was het wel heel gezellig in het park, maar aangezien ik de dag ervoor ook al een personeelsfeestje had gehad (en gewerkt had) was ik wel enorm moe en gingen we om half 10 al naar huis. Uiteindelijk waren we half 1 thuis, na nog even gereden te hebben. Ik was echt heel moe en viel gelijk in slaap.

Vandaag werd ik een beetje ziek wakker. Ik merk wel dat ik na zo'n druk weekend gelijk merk dat ik weinig geslapen heb. Vandaag ga ik daarom lekker rustig aan doen. Dit word echt zo'n pyjama dag voor mij!

Heb jij nog iets leuks gedaan dit weekend?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Gefeliciteerd met het slagen van je broer. Ik moet echt eens naar Walibi deze tijd van het jaar, moet onwijs leuk zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En inderdaad, Walibi is erg leuk met de Fright Nights! Moet je gewoon een keer gezien hebben :)

   Verwijderen
 2. Super leuk, die fright nights! Daar wil ik ook nog eens heen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een lekker drukke week. Ik ben nog nooit naar de Walibi Fright nights geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Ik wil ook nog graag naar de Walibi Fright Nights, ooit... haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke week heb je gehad! Behalve al dat huiswerk dan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! En oh, dat truitje van Primark is zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke foto's weer! Oooh, ik zou ook wel een keer naar Fright Nights willen, maar ik ben daar véél te angstig voor... Haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat je naar Walibi fright nights was. Ik ben er jaren geleden ook is geweest en weet nog wel dat ik 7 kleuren in mijn broek scheet, haha. Ik krijg helemaal trek van die patatjes op je foto, mmm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja het is ook wel gewoon eng inderdaad! Al die verdomd goede acteurs, maar het blijft gewoon leuk :)

   Verwijderen
 9. Wat een leuke foto's! Walibi Fright Nights lijkt me zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heel leuk uit, wat een fijne week! En wat goed van je broer!
  Ik heb vooral veel aan school gewerkt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toffe foto's! Die Fright Nights moet ik gewoon nog een keer naartoe!
  Ben sowieso dol op Walibi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Die trui van de Primark staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah blijft leuk Halloween fright night :D Leuke fotootjes!
  Wat een motivatie ook om op je vrije dag toch naar school te gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. je hebt een erg mooi figuurtje zeg liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lekkuuurr eten allemaal!
  En walibi fright night, super leuk, alleen jammer dat ik bang ben voor alles hahaha
  Leuke blog!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke foto's en wat heb je mooi haar! :D, Ik schrok wel even van die laatste 2 foto's haha!

  BeantwoordenVerwijderen