Look of the Day: Lovely Autumn

by - november 15, 2014


De look die ik jullie vandaag laat zien is een simpele, draagbare look. Ik draag hem vaak doordeweeks wanneer ik naar school ga. De look bestaat uit een winged eyeliner, een warme blusher en een girly pink lipstick. Sinds een paar dagen ben ik weer helemaal fan van de winged eyeliner. Het geeft je ogen toch een meer verleidelijke look dan bijvoorbeeld alleen een zwarte streep boven je ogen. De gehele look laat ik jullie zien in deze blogpost!


Voor mijn lippen heb ik een lipstick van Catrice gebruikt in de kleur 250 I love Can-dy! Van de lijn Ultimate Shine. Het is een subtiele, roze kleur met daarin een klein beetje glitters. Normaal vind ik glitters echt storend, maar bij deze lipstick valt het mee. Het is vooral de mooie roze kleur die hij geeft die ik mooi vind!


Voor mijn ogen heb ik een winged eyeliner gemaakt met de vloeibare eyeliner van de Hema, waar ik al eens een review over heb geschreven. 


Voor mijn wangen gebruikte ik de Brush On Sunlight van The Body Shop. Ook hier heb ik al eerder een review over geschreven. Deze poederparels geven je een gezonde, warme gloed. Alsof je een hele dag in de zon gezeten hebt. De warme gloed past heel goed bij de warme herfst die we nu hebben. Ik vind het daarom ook een topproduct en zal het zeker nog het hele najaar gebruiken!Dit zijn de producten die ik gebruikt heb voor de look. Van links naar rechts:

 Super Stay 24h concealer van Maybelline
. Catrice Ultimate Shine lipstick 250 I love Can-dy!
 Zwarte eyeliner van de Hema
 Brush on Sunlight van The Body Shop
 Colorshow zwarte oogpotlood van Maybelline
 Dream Matte Mouse 20 Cameo van Maybelline
 Stay Matte poeder van Catrice
 Blusher kwast van Catrice
 The Colossal Volum' Express mascara van Maybelline


De totale look. Zoals ik al zei is het geen moeilijke look, maar gewoon een look voor overdag. Ik vond het wel leuk om deze look aan jullie te laten zien! De vorige Look of the Day werd namelijk ook goed ontvangen door jullie :)

Wat vind jij van deze simpele make-up look?

Liefs, Maaike

You May Also Like

31 reacties

 1. Mooie, zachte en romantische look. Je ziet er prachtig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige look, mooi naturel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Staat je heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige simpele/zachte look! Ik hoop op een dag zo mooi eyeliner te kunnen aanzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oefening baart kunst! En afkijken van beauty goeroe's helpt ook! :)

   Verwijderen
 5. Leuke look! <3 Mooie zachte look, met nude tinten! Ik hou ervan.
  Liefs,
  Lisa
  www.revive-style.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt erg mooi! De parels van The Body Shop zijn geweldig, ze geven zo'n mooie glans en kleur op je wangen! Ook de lipstick staat je super :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende, romantische look!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie look! Ik ga je volgen!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie look! Je wimpers en eyeliner zijn echt perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie look heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi je naturel make-up, love it!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben de laatste tijd echt van de "natural look"! Mooi zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh hee, ik kan weer reageren. Zit nu op safari in plaats van google chrome, die test ik andere keer wel ff opnieuw uit. :D Ik vroeg me trouwens af -dit gaat over heel wat anders- welke richting je gekozen hebt binnen jouw opleiding? Ik ga mij maandag aanmelden voor mic. Maar je moet in het tweede jaar een richting kiezen. Ik weet het echt niet het wordt dan of mediaformats en regie of media en informatie. Ik twijfel nu al.

  Ik vind het video editen heel leuk, grafisch ontwerpen maar ook redacteur worden lijkt mij leuk. Ik wil beide haha :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, via google chrome lukt nog steeds niet. Volgens mij safari eerst ook niet, maar gelukkig doet 1 van de 2 het (weer)!

   Verwijderen
  2. Oh heee Maureen! Super fijn dat je weer kan reageren! :D Ondanks de verschillende dingen die je ervoor moest proberen, haha. Binnen mijn opleiding heb je dus vier richtingen: Mediaformats en regie, media en informatie, marketing en als laatste educatie. Educatie is het minst populair trouwens. Ik zelf heb voor Marketing gekozen, omdat ik dat vanaf het begin al interessant vond!

   Bij mediaformats en regie ben je vooral bezig met het ontwikkelen van formats voor tv en daarnaast ook heel erg met video's maken etc. Bij Media en Informatie ga je een beetje de journalistieke kant op, je leert ook heel erg goed hoe je moet schrijven etc. Maar ik kan je wel vertellen dat je in het eerste jaar (laatste kwartiel) informatie krijgt over alle domeinen. En je kunt natuurlijk met je SLB'er praten over welke richting je op wilt :) Ik wist het zelf ook nog niet in het eerste jaar hoor! Alleen dus in het laatste kwartiel pas, toen we die informatie kregen xx

   Verwijderen
  3. Awh dankje, ja ik wil eigenlijk twee verschillende dingen, zaten die maar bij elkaar of kon je het maar zelf samen stellen haha! Ja video's maken en editen vind ik ook heel leuk, heb ik gedaan op stage. Maar het bloggen en schrijven op website's lijkt mij ook erg leuk. Maar in de marketing vind je misschien sneller of een betere baan. Zo lastig! Gelukkig kan ik het eerste jaar van alle richtingen genieten!

   Verwijderen
 14. Super leuke basic look! Zoiets draag ik zelf ook graag door de week :)

  BeantwoordenVerwijderen