NEW IN: House of Lou sieraden

by - november 02, 2014


Deze week mocht ik een ontzettend mooi pakketje in ontvangst nemen van Tedje. Haar blog bestond namelijk al drie jaar en ik had een van de vele winacties gewonnen! Ik ben erg blij met de sieraden, want dit ziet er toch ongelofelijk mooi uit? Alle accessoires komen van de webshop House of Lou.


Het eerste sieraad wat ik jullie wil laten zien is deze prachtige statement ketting. Niet alleen vind ik hem mooi omdat ik van gouden sieraden hou, maar ook omdat het zo'n bijzondere ketting is die je niet vaak ziet. Dit is mijn favoriet van allemaal! <3


Daarnaast kreeg ik ook deze zwarte oorbellen erbij. Zij zijn echt met alles goed te combineren! Ze zijn erg classy en maken je outfit helemaal af.


Ook dit armbandje met twee zwarte studs is overal mee te combineren. Het geeft een hele mooie uitstraling! Ook dit sieraad vind ik erg bijzonder.Als ik ergens de laatste tijd aan verslaafd ben, is het wel aan het dragen van above knuckle ringen. Ik had al een setje van de Primark, maar nu heb ik er dus meer om te combineren! 


Ik kan je dus vertellen dat ik enorm blij ben dat ik dit heb mogen ontvangen. Ik heb nog nooit eerder sieraden van House of Lou gehad, maar nu ben ik om. Als je op de webshop kijkt, zie je nog meer hele bijzondere sieraden. De sieraden worden nooit meer grote partijen ingekocht, dus je hebt altijd een redelijk uniek sieraad als je er een koopt. Als ik zo rondkijk op de shop, zie ik zo nog een paar dingen die ik zou willen aanschaffen!

Heb jij wel eens een sieraad van House of Lou gehad?

Liefs, Maaike

You May Also Like

22 reacties

 1. Wauw wat tof! Gefeliciteerd met de winst ;-) echt gave sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je iets gewonnen hebt :)! mooie sieraden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf dat je hebt gewonnen, wat een prachtige sieraden, erg mooi :) De above knuckle ringen zijn echt vet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie items! Vooral de statement ketting vind ik super, die ben ik echt nog steeds niet beu :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die statement kettingen mogen nog heel lang blijven! :)

   Verwijderen
 5. Wauw wat mooi! Die ringen en de armband vind ik echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige sieraden! Ik hou alleen zelf iets meer van zilver

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die ringen zijn echt zo leuk! xs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, wat een mooie sieraden! Heel gaaf, vooral het armbandje en de ringen vind ik te gek! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die ringen vind ik echt enorm gaaf! Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauwie! Super gave sieraden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie sieraden hebje gewonnen<3

  BeantwoordenVerwijderen