Review: GOSH Glamorous Eyeshadow 18 Petrol

by - november 04, 2014


Als ik ergens van hou, is het wel het ontdekken van nieuwe oogschaduw. Daarom testte ik deze mono van Gosh, in de kleur 18 Petrol. Het is een mooie, lichtblauwe kleur en de oogschaduw heeft een lichte shimmering. Dat ziet er sowieso al goed uit! Ik ben benieuwd of de kleur goed matcht met mijn net-geen-net-wel-blauwe-ogen. Ik hoor altijd verschillende dingen over of blauwe oogschaduw nu wel of niet bij blauwe ogen past. Ik heb daarom ook even een look gemaakt met deze Glamorous Eyeshadow. Benieuwd hoe dat eruit ziet? 


De oogschaduw zit in een simpel doosje die je gewoon open en dicht kunt klikken. De verpakking is zwart, wat bij het logo van Gosh past.


Er zit 24m in het doosje, best veel! Daar kun je lekker lang mee doen.De Gosh mono kwam in de winter van 2010 al uit, samen met nog een paar andere ontzettend mooie kleuren. Deze kleur blauw is echt mijn favoriete kleur!


De pigmentatie is echt super, dat is niet wat ik er van verwacht had! Ik heb het kwastje een héél klein beetje vochtig gemaakt en toen kwam dit. Geweldig, hier hou ik van! De oogschaduw voelt ook erg zacht en soepel aan.


Dit is de look die ik ermee creëerde: een subtiel blauw lijntje van oogschaduw onder mijn ogen. De kleur matcht (bijna) met de kleur van mijn ogen. Ik vind het dunne lijntje wel een leuk effect geven! Het is niet dat mijn blauwe ogen nu 'verdrinken' in de blauwe oogschaduw. Dat is volgens mij vooral zo wanneer je het boven je oog gebruikt.


Met deze Gosh mono ben ik erg tevreden! Ik had niet gedacht dat er zoveel pigmentatie vanaf zou komen. En het is gewoon een geweldige kleur, die goed past bij mijn ogen. Helaas moet ik jullie wel vertellen dat deze Gosh mono niet meer verkrijgbaar is in de winkels. Wel heb ik twee producten gevonden die er op lijken! Hier heb je Gosh 015 Denim Blue Mono Oogschaduw die er precies op lijkt! Deze geeft ook een intense kleur af met een kleur die heel dicht bij de kleur van deze oogschadyw ligt. En hier heb je een Gosh Velvet Touch 001 Blue Moon Waterproof Eyeliner: een blauw potloodje waarmee je op een fijnere manier een lijn onder je ogen kunt creëren.
een betere lijn onder je ogen kunt creëren.

Hebben jullie ook een blauwe oogschaduw in je stash?

Liefs, Maaike

You May Also Like

27 reacties

 1. Wat een prachtige kleur! Ik heb ook zo'n soort kleur in mijn stash..alleen moet ik zeggen dat ik die maar weinig gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga nog zien of ik hem vaak ga gebruiken! Dankjewel Desiree <3

   Verwijderen
 2. Mooie intense blauwe kleur. Ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, ik denk alleen dat ik 'm zelf niet zou snel zou gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, ziet er goed uit! Wat heb je ook mooie foto's gemaakt! Complimenten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind petrol kleurtjes echt geweeeldig, maar niet voor op mijn ogen, helaas. Dat durf ik niet aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur, staat je ook heel mooi!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat echt heel erg mooi zo onder je oog! Ik baal soms wel dat blauw bij mij totaal niet staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind gosh echt een leuk merk en deze oogschaduw vind ik dan ook super mooi, helaas is bij ons gosh weggegaan nadat de kruidvat vernieuwd werd, maar dan hebben we wel een extra groot catrice schap dus dat maakt het weer beter :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt waar? Wat jammer! Maar dat extra grote schap maakt het dan weer goed ja!

   Verwijderen
 10. Mooie kleur! Toch is het geen kleur die ik zelf in een alledaagse look zou verwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind de verpakking van Gosh altijd toch iets moois hebben. Mooie look zo onder je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem heel mooi! Petrol blauw is mijn lievelingskleur voor kleding :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo onder je oog staat het heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kleur! Staat je ook erg goed!

  Ik heb een hele gave giveaway samen met Citymall Almere online staan. Je maak kans om gezellig samen een dagje te gaan shoppen en uiteraard niet met lege handen. Je ontvangt €150,-, en een heerlijke lunch. Zou het leuk vinden als je meedoet :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, die kleur is echt prachtig! Staat ook super bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleur oogschaduw, voor zowel subtiel als smokey eye.

  BeantwoordenVerwijderen