Review: Nivea body milk voor onder de douche

by - november 11, 2014Hè, een body lotion voor onder de douche? Dat was het eerste wat ik dacht toen ik dit product in mijn hand had. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar toch bestaat het product al twee jaar. Niveau was de eerste die met een body lotion voor onder de douche kwam. Vooral nu in de herfst is het belangrijk om je droge huid te hydrateren en ik moet zeggen dat ik me niet altijd insmeer als ik onder de douche vandaan kom! Meestal duurt het 5 tot 10 minuten voordat de body lotion helemaal is ingetrokken, terwijl ik die minuten liever warm in mijn kleding/pyjama spendeer. Helemaal nu het zo koud is buiten. Daarom lijkt mij dit product heel handig: in de douche even over je lichaam smeren en gelijk weer afspoelen. Maar zou het product wel goed werken?


Nivea is dus de eerste die met een body lotion voor onder de douche kwam. Producten van Nivea vind ik altijd erg fijn, want ze voelen erg verzorgend aan en voor mijn gevoel hebben ze weinig parfum in hun producten zitten. Zo heb ik een tijdje hun dag- en nachtcrème gebruikt, maar ook de normale body lotions van Nivea zijn bij mij favoriet. Nieuwsgierig naar dit product was ik dus wel!


Maar hoe werkt zo'n body lotion eigenlijk? 

Stap 1: Gebruik je normale douchegel en spoel deze af.
Stap 2: Breng deze bodymilk aan op je natte huid terwijl je onder de douche staat.
Stap 3: Spoel je af.
Stap 4: Droog je af en kleed je meteen aan. Laat geen restjes na op de handdoek.

Oké, het werkt dus erg simpel! Gewoon je normale doucheroutine aanhouden en na je douchegel even dit product op je lichaam smeren, net als een normale body lotion. Daarna even afspoelen en je kunt je gelijk afdrogen en je kleding aandoen. Super handig!

Er staat ook nog een waarschuwing op de verpakking: je douche kan erg glad worden na gebruik van deze body lotion. Maar als je hier goed op let is er niks aan de hand. 


Hier kun je nog even de ingrediënten van dit product zien, voor de geïnteresseerden.


De body milk beloofd snel in te trekken, niet te plakken en het zorgt voor een zachte en soepele huid. Er zit 250 ml in een fles, wat een heerlijk grote hoeveelheid is. Hier kun je de hele winter wel mee doen!De body milk zit in een knijpfles waar je handig mee kan doseren. Eenmaal onder de douche smeerde ik mij in nadat ik mijn normale doucheroutine gedaan had. Ik gebruikte hem helemaal op het laatst, omdat ik bang was dat de body lotion anders té veel zou afspoelen en het effect weg zou zijn. Nadat ik het opgesmeerd had (net als een normale body lotion) trok het gelijk in! Ik bleef nog even onder de douche staan, omdat ik toch wel benieuwd was of het daadwerkelijk goed ingetrokken was. En ja hoor, na nog 5 minuten onder de douche gestaan te hebben voelde het net alsof ik het pas op mijn huid had gesmeerd! Toen ik uit de douche was gestapt rook ik nog steeds de heerlijke body milk op mijn huid.


Zo ziet de milk eruit. Het ruikt heel zacht en naturel. Het is de geur van het bekende blauwe blikje van Nivea. Ook ruikt het niet te sterk, maar het geeft een lekkere subtiele geur af.


Wanneer je hem uitsmeert, zie je dat het een lekkere dikke lotion is. De body milk trekt dus gelijk in en laat je huid erg zacht aanvoelen. Na elke douchebeurt met dit product voelt mijn huid gehydrateerd aan. Het laat ook een subtiele geur achter. Ik ben daarom ook erg tevreden over dit product! Ik denk dat ik hem vaak ga gebruiken in de winter, want ik heb nu geen zin meer om te wachten tot dat een normale body lotion is ingetrokken. Dit is veel handiger & sneller!

Als jij dit product ook wilt aanschaffen, geef ik je een tip mee: de body milk voor onder de douche is nu met 50% korting te scoren bij drogistplein.nl. De normale prijs is €5,99, maar jij kunt hem dus voor €3,- aanschaffen!

Daarnaast mag ik jullie ook blij maken met een kortingscode. Als je nog van plan bent om iets van Dr. van der Hoog aan te schaffen, krijg je 25% korting op drogistplein.nl met de volgende kortingscode: DRHOOG14

Dat is dus lekker veel korting! Heel handig voor als je straks met Sinterklaas of Kerstmis nog voor iemand een cadeautje moet zoeken. Of voor jezelf natuurlijk ;) Heb jij al eens een body lotion voor onder de douche geprobeerd?

Liefs, Maaike
*Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf of merk is opgestuurd

You May Also Like

20 reacties

 1. Ik heb 'm ook gekregen. Fijn product:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk zeg! Ik vind het ook een mega fijn product <3

   Verwijderen
 2. Hij is zooo fijn!! Ik hem ook! Ideaal met dit koude weer, ik heb er namelijk een hekel aan om na een heerlijke warme douche jezelf in te moeten smeren met bodylotion, brr koud haha. Dit kan gewoon onder de douche gebruikt worden :)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb precies hetzelfde! Daarvoor is deze body milk echt handig!

   Verwijderen
 3. Dit product lijkt me zo fijn en ideaal ._. Helaas hebben we nu even geen douche thuis (ivm verbouwing) maar ik weet wel wat ik ga kopen als we weer een douche hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een super fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem echt super fijn!!!!!!!!!!! ik vergeet altijd body lotion maar nu niet meer haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hier ook ooit een review over geschreven, vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je er ook een review over hebt geschreven! :)

   Verwijderen
 7. Ik heb zelf eentje van Garnier en die vind ik erg fijn... Fijne review dit:)
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze wil ik zeker nog eens proberen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n fijn product dit! Mijne is helaas op, maar ik ga hem zeker wee kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt me een heel fijn product! Leuke review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb hem zelf ook gehad, hij is inderdaad superfijn en handig in gebruik! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me super handig! Leuke foto's heb je gemaakt :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit lijkt mij wel wat in de koude herfst en wintermaanden, en scheelt ook een hoop tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen