Twee looks met het All About Sunrise palette van Essence

by - november 29, 2014


Toen ik jullie vroeg of jullie twee oogschaduw looks wouden zien van het All About Sunrise palette van Essence, reageerden jullie enthousiast! Vandaag heb ik daarom twee oogschaduw looks voor jullie gemaakt, waarbij ik dit palette heb gebruikt. Ik laat jullie ook zien welke kleuren ik daarbij gebruikt heb. Het zijn twee draagbare looks geworden en ik heb zelfs voor een look de okergele kleur gebruikt! 


De eerste look die ik heb gemaakt is een vrij draagbare look. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van vier kleuren uit het All About Sunrise palette, hierboven gemarkeerd met een hartje. De eerste, lichte kleur heb ik gebruikt in mijn ooghoeken. In het midden volgt de middelste, lichtbruine kleur en daarna de derde, donkerbruine kleur. Vervolgens heb ik nog de oranje kleur aangebracht op mijn onderste ooglijn. Het is een look geworden die heel goed past bij de kleuren van de herfst! Het zijn ook niet de eerste kleuren die je pakt als je bijvoorbeeld naar school gaat. Ik had zelf nooit eerder een 'warme' oogschaduw look bij mezelf gemaakt, alleen iets met nude bruine kleuren of blauwe/koele kleuren. Ik kreeg er daarom ook veel complimentjes over! 


Voor de tweede look ben ik voor iets compleet anders gegaan. Het was een uitdaging om namelijk de okergele kleur te gebruiken die ook in het palette zit. Het is echt zo'n kleur die je niet snel zou gebruiken. Maar toch, ik heb er wel een look mee gemaakt! Daarnaast heb ik ook de highlighter gebruikt en de donkerste kleur. De highlighter heb ik weer in mijn ooghoeken gebruikt en ditmaal ook onder mijn oog. Dat geeft het een frisse look. De gele kleur heb ik aan de binnenkant gebruikt en de donkere kleur aan de buiten kant.Zelf zou ik echt nooit voor een gele oogschaduw look gaan, maar deze look vind ik dan weer wél geschikt! De gele kleur heb ik subtiel aangebracht en met de donkere kleur is het nog normaal gebleven. Toch vind ik de eerste look het meest geslaagd en die zal ik daarom vaker dragen dan deze look. 

Ik vind het maken van verschillende make-up looks erg leuk & ik denk dat ik nog veel vaker een Look of the Day of looks ga maken bij een oogschaduw palette. Hoe denken jullie hierover?

Welke look vind jij het mooist?

Liefs, Maaike

Lijkt jou dit All About Sunrise palette wel mooi? Je kunt hem winnen, als je meedoet aan mijn winactie die gisteren is begonnen!

You May Also Like

32 reacties

 1. Ik vind beide looks echt prachtig. Het is inderdaad echt een super draagbaar palette qua kleuren, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele hele mooie looks, ik ga straks meteen even kijken bij Kruidvat! Wat heb je trouwens een flawfless huid én superlange wimpers, jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtige look heb je gemaakt. Wat warmere tinten staan je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachige looks! Ik heb hem ook en ik gebruik hem vaak, het zijn mooie kleuren met een hele fijne pigmentatie. En jaa, vaker look of the day maken, erg leuk als inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook zeer mooie kleuren met goede pigmentatie en de oogschaduws zijn lekker zacht! En ik zal het vaker maken dan, bedankt voor je reactie Mayara!

   Verwijderen
 5. Ik vind het prachtige stralende looks :) De kleurtjes in het palette zijn zo moo! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er heel erg mooi uit, maar zelf heb ik het palette niet. ( vraag mij nu wel af waarom niet?)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie looks, ik heb deze palette ook en vind hem erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie look heb je gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie looks heb je gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie looks heb je gemaakt zeg! Het pigment ziet er ook erg mooi uit op je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Beide looks staat je echt prachtig :)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige looks! De kleuren staan je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie looks, dit palette is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie looks heb je gemaakt. Lekker naturel!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk palette zeg! De looks die je er mee hebt gemaakt zijn heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie looks! Ik vind vooral de eerste heel geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hele mooie look, zeker met zo'n palette! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het okergele wel een beetje naar goud neigen, heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super mooie looks! Echt heel erg mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt super mooie looks heb je gemaakt! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Omg! look nummer 2 is.. wauw!!

  www.inspireyourlifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hele mooie looks. geeft je een hele frisse uitstraling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. je hebt twee erg mooie looks gemaakt ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 24. beautiful post!! wanna follow each other on instagram & bloglovin?
  please follow me here>

  http://twinladybug.blogspot.com/
  love & hugs Twinladybug!! Melbourne.

  BeantwoordenVerwijderen