Weekly Journal #17: Schoolstress, portie kibbeling & H&M bestelling

by - november 03, 2014


Pfff wat een week! Het was de week voor de tentamen week waarbij ook nog eens vele deadlines waren. Ik kan je wel zeggen dat ik nu helemaal klaar ben met leren, terwijl mijn eerste tentamen vandaag is. Als je dit leest heb ik hem waarschijnlijk al gemaakt, haha! Woensdag heb ik nog een tentamen en daarna moet ik nog een aantal verslagen her en der inleveren. Ik ben straks blij als alles weer voorbij is... Gelukkig heb ik ook nog foto's gemaakt na deze stress!

 
♥ De week begon niet zo goed. Ik voelde me niet zo lekker en ik was enorm moe. Waarschijnlijk kwam dat omdat ik een enorm druk weekend achter de rug had (lees: werken, personeelsfeest en Fright Night) en was pas laat in de nacht terug gekomen. Toch nog even ontbijten met heerlijke chocolade cruesli!
♥ En even lekker lunchen met twee broodjes met kaas en wat thee. Ik heb heel veel thee gedronken die dag, haha. Altijd zo lekker als je ziek bent <3

 
♥ Op maandag heb ik daardoor veel aan mijn blog gewerkt en veel huiswerk gemaakt. Ik lag de hele dag ziek op bed. Ook niet verkeerd voor een dag!
♥ Ik las even de H&M catalogus door en zag heel veel leuke shirtjes! Ik dacht; ik ga weer eens wat bestellen bij H&M, want dat heb ik lang niet meer gedaan! Ik kocht o.a. twee shirtjes hierboven, een met 'Valley Gurl' en een met de kattenpootjes. Ook kocht ik een trui met een diamant erop. Ik ga altijd veel online shoppen als ik het druk heb, haha.

 
♥ Pfff zoveel huiswerk dat je geeneens tijd hebt om te bloggen. Ik hou er niet van.
♥ 's Middags had ik zin om wat lekkers te maken. Ik maakte zalm wraps! Hiervoor heb ik nog een recept die deze week online komt op mijn blog!

 
♥ Tijd om naar school te gaan. Ik had een sieradenpakket binnen van House of Lou en hier zie je de ketting die daar ook bij in zat. Ik vind hem erg mooi!
♥ H&M bestelling kwam binnen! Ik was verrast met hoe snel het binnen kwam. Ik was minder verrast over de kleding. De trui was VEEL te groot en de shirtjes waren te klein, terwijl ik daarvan de maat juist groter had aangeklikt. Naja, dat is dus de reden dat ik nooit bij H&M wat koop, die kleding lijkt altijd mooi en leuk maar in het echt valt het enorm tegen. Mehh.

 
♥ Fridayyyy! Thank god you're here! Niet dat ik een fijn weekend had, want er zaten veel boeken op mij te wachten om gelezen te worden.
♥ Op de terugweg van kickboksen zag ik deze engerd in een etalage. Die moet je 's avonds maar tegenkomen! ;p

 
♥ Ik gebruikte eens een andere filter op Instagram en mijn hoofd zag er opeens heel anders uit, lol. Hebben jullie dat ook wel eens als je een ander filter dan normaal gebruikt? Of ben ik de enige die dat weer merkt, haha.
♥ Niks wou lukken die dag. Schoolwerk ging langzaam, ik had geen zin meer. Even een beteuterde selfie. Die avond had ik gelukkig een feestje waarbij ik mijn hoofd naar andere dingen kon zetten.

 
♥ Ik had een thema feestje: 1001 Nights van een vriendin die haar verjaardag vierde. Alles was in dat thema! Ze had hele leuke slingers opgehangen, heerlijke hapjes gemaakt en zelfs de waterpijp mocht niet ontbreken. Oh, en de heerlijke Hugo mocht ook niet ontbreken! Je ziet op tafel ook glazen staan met komkommer en paprika erin en met daaronder heksenkaas als dip. Lekker! Het was een gezellig avondje.
♥ Zondag ging ik nog even de stad in met mijn vriendje. Ik had een nieuwe navelpiercing nodig, die ik jullie volgende week laat zien want ik kan nu geen foto meer maken want ik moet leren haha. We hadden nog kibbeling gehaald in de stad, want het was koopzondag en dus lekker druk.

Zo, dat was mijn week. Nu kruip ik weer in mijn studieboeken. Fijne maandag!

Heb jij ook tentamens op dit moment?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. ondanks alles ziet het eruit als wel een leuke week! Veel succes met je tentamens. En ja ook ik moet er deze week aan geloven. Hoe erg ik alles ook heb uitgesteld. Ik moet nu toch echt gaan leren en tentamens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, jij ook heel veel succes met je tentamens! Nog even en we kunnen weer genieten van onze vrijheid, haha

   Verwijderen
 2. Leuke foto's, ohh ik zie leuke dingen bij de H&M!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met leren! Wat een tof bakje in de vorm van een vis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja echt hè, ziet er super lief uit moet ik zeggen!

   Verwijderen
 4. Aaaah wat jammer dat de H&M kleertjes zo tegenvielen, is altijd weer afwachten als je iets online koopt. En wat gaaf dat je zo een leuke thema feestje had <3 Zo te zien echt een fijne week gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, maar ik heb dus vaak dat kleding dan niet pas of niet mooi is! Maar goed, dat thema feestje was inderdaad erg leuk! <3

   Verwijderen
 5. Leuke foto's! Wat een schattig bakje van je kibbeling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief hè! Ik had het eerst niet in de gaten haha

   Verwijderen
 6. Heerlijk die cruesli en zalm wraps. Jammie :)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! en heb meteen zin in die cruesli haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit soort artikels van je super leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Heel veel succes nog met je tentamens

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb dat ook super vaak, dat de kleding van H&M dan in het echt tegenvalt, zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh kibbeling lekker! En dat van H&M, ik heb precies hetzelfde. Heb er laatst ook online wat besteld, maar ben er ook niet zo enthousiast over...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk overzicht! Ook ik herken het H&M probleem!
  En kibbeling! Mmmm! Ik haal ook graag een bakje op de markt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hugo is zóó lekker, haha! Leuke diary :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ahh kibbeling! Zo lekker :) Leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen