Weekly Journal #18: Winter wonderland, gember thee & kijkje in de studio

by - november 10, 2014


Deze week heb ik mijn best gedaan om extra veel foto's te maken. Dat leidde tot deze extra lange Weekly Journal! Het was mijn tentamen week, maar ik had maar twee tentamens in het begin van de week. Daarnaast mocht ik nog een kijkje nemen bij de studio van Enschede FM, heb ik mijn eerste pakketje voor mijn blog binnengekregen en ben ik gisteren naar een kleine kerstmarkt geweest. Zit je er klaar voor? Hier komt mijn extra lange diary van de afgelopen week!

 
♥ De week begon met 1 tentamen en 3 deadlines. Ik was hem behoorlijk aan het stressen, maar het tentamen op de maandagochtend ging redelijk goed. Daarna vond ik het tijd om even te wandelen. Ik ging even een blokje rond en dat was heerlijk na weken gestrest te hebben. Ik ging even de AH midden in de stad in om wat lekkers voor mezelf te halen. Daar zag ik dit heerlijke 'hoekje' waar allerlei lekkere dingen lagen!
♥ De AH was lekker groot en bevatte producten die ik niet vaak tegenkom. Zo ook deze Vita Coco met ananas. Yummy!

 
♥ Ik had ook nog wat sushi gehaald en die at ik op als snack. Het was nog maar 11 uur toen ik thuis kwam, haha. De rest van de middag had ik eigenlijk moeten leren voor mijn tentamen van woensdag, maar ik had zó geen zin meer. Daarom heb ik die middag maar aan mijn blog gewerkt.
♥ 's Middags ging ik een aantal items halen die ik kon gebruiken voor mijn foto's. Zo haalde ik onder andere deze dennenappel en heb ik deze gebruikt bij de product foto's voor deze Gosh mono.Best wel goed gelukt vind ik!

 
♥ Tussendoor was het tijd voor thee en een snack. Bij de AH had ik namelijk ook wat koekjes gehaald. Die zagen er GODDELIJK uit, en zo smaakten ze ook! Normaal lust ik nooit koekjes, maar voor deze was ik in de supermarkt al gezwicht. Heerlijk dat ze waren!
♥ Mijn Body Shop bestelling kwam ook binnen deze week. Ik had vorige week een bestelling geplaatst online, want ze hadden op elk product 50% korting! Dat was overigens maar een paar dagen. Deze drie producten kwamen binnen. Hiervan kun je deze week ook nog een review verwachten! Ik was zelf vooral benieuwd naar de bronzing pearls.

 
♥ In de folder van de Blokker zag ik deze pizza maker. Hmm... lijkt me wel handig maar daar hebben we toch ook een oven voor?
♥ Dinsdag middag ging ik even lekker fietsen met mijn moeder. Even genieten van het prachtige herfst landschap! Het was ook even lekker om tussen het leren door even iets anders te zien dan samenvattingen.

 
♥ Mijn eerste pakketje voor mijn blog kwam deze week binnen! Ik ben er super trots op, dat geeft toch maar weer aan dat je goed bezig bent. Ik had het in het begin alleen maar kunnen dromen dat ik pakketjes mocht ontvangen voor mijn blog. En nu is het dus daadwerkelijk al zo ver!
♥ Dit product van Nivea zat er in! Ik heb hem de hele week getest onder de douche en hier komt morgen een review van online. Zijn jullie al benieuwd? :)

 
♥ Na mijn laatste tentamen ging ik gezellig met klasgenootjes wat eten bij de Bagels & Beans. Hier gaan we vaak naartoe als we ergens willen lunchen in de stad. Je kunt er altijd zo relaxed zitten en bijkletsen.
♥ Ik ging deze keer voor de avocado met kipfilet bagel. Er zat ook nog pesto en pijnboompitjes op: hmmm! Eigenlijk vond ik het niet zo heel erg lekker, want het smaakte eigenlijk nergens naar. Toch een beetje jammer, maar de volgende keer neem ik toch een andere bagel want ik wil ze allemaal geproefd hebben, haha ;p

 
♥ Ik nam er deze chocolademelk/koffie bij. Volgens mij heette het mocchiato? Dit was in ieder geval wel erg lekker! Ik bestelde een grote kop, en kreeg vervolgens deze mega bak. Ik dacht eerst; die krijg ik toch niet op?! Maar het was zo lekker dat hij erg snel leeg was <3
♥ Lobke bestelde een bagel met hummus, wat ook erg lekker was! (foto is trouwens niet zo goed gelukt) Ik had nog nooit hummus geproefd, maar het smaakte echt hemels! Ik mocht namelijk wat proeven van haar, het is niet zo dat ik haar bagel heb opgegeten, haha.

 
♥ Omdat de tentamens erop zaten was het tijd om te shoppen! We gingen even langs een paar winkels en kwamen uiteindelijk bij de Primark uit. Toch handig dat die gewoon in Enschede zit!
♥ Binnen kwam ik deze fluffy trui tegen met een ketting. Nu heb ik heel erg een zwak voor truien waaraan een ketting zit. Daar hebben ze er heel veel van bij de Primark, maar deze trui vond ik toch iets te 'fluffy' om mee te nemen! Vond hem wel heel erg cute.

 
♥ Woensdag avond was het tijd om te gaan kickboksen. Ik neem altijd twee eieren van te voren, want ik eet het echte avondeten pas na het sporten. Dit maal nam ik het met wat kaas, zag er lekker uit!
♥ Donderdag moesten we met de klas een uurtje radio maken voor Enschede FM. Het stond zelfs in een paar kranten bij ons in de buurt, haha. Zie hier een stuk uit de Tubantia.

 
♥ Het was best leuk om te zien hoe een studio er van binnen uitziet! Achter het glas was de echte live uitzending bezig, want wat wij deden was niet echt live, maar wel aan een stuk door opgenomen. Vorig jaar was het namelijk wel live, maar aangezien er daar heel veel dingen misgingen hebben de leraren ervoor gekozen dat niet dit jaar te gaan doen. Ik denk een slimme keus, haha.
♥ Ik had een vriendin uitgenodigd om live een lied te komen zingen. Het was echt heel stom wat er vervolgens gebeurde: haar usb stick werkte niet op de laptop van meneer, dus kon ze haar lied niet zingen. Echt balen! Nu mag ze een andere keer haar lied komen opnemen, maar alsnog: je zit er helemaal klaar voor en dan lukt het niet. Grrrr.

 
♥ Vrijdag ging ik met mijn broer en mijn moeder even mijn tante opzoeken. Mijn tante had deze mooie nagellak thuis staan en ik móest hem gewoon even proberen! Het is kleur 703 Rock 'n Roll van Rimmel London. Een erg mooi kleurtje!
♥ We hadden spullen gehaald voor de lunch, dus gingen we die opeten. Even een soepje en wat broodjes met mosterdkaas, vanaf nu mijn favoriet.

 
♥ Nog even de kermis op om oliebollen te scoren...
♥ ... en nog even een kopje thee drinken! Mijn tante had gember in huis, en ze vroeg of ik gember thee wou proberen. Ik had er wel eens van gehoord, maar hoe gember precies smaakte dat wist ik niet. Dus ik probeerde het maar! Blijkt dus dat dit enorm lekker is, dit moet ik vaker proberen!

 
♥ Gisteren ben ik met mijn zus naar de Intratuin gegaan, om naar de kerstspullen te gaan kijken. Een beetje vroeg zo in het begin van november, maar we hadden er gewoon zin in haha. Even gedag zeggen tegen de hertjes daar. (Dit is trouwens mijn zus)
♥ En veel leuke spulletjes dat er daar waren zeg! Ze hadden ook hoekjes ingericht, zoals deze met een fontein. Leuk hè? Het was in ieder geval ontzettend gaaf om te zien, al die inspiratie voor leuke decoratie in huis. We hebben een paar spulletjes meegenomen naar huis.

 
♥ Hele mooie vaas gedecoreerd met pauw veren.
♥ Leuk om zelf te maken: een kerstbal met een kerstboom gemaakt van knoopjes.

 
♥ Aan het eind van de gangetjes in de Intratuin was er ook nog een mooi winter wonderland gemaakt met allerlei miniatuur huisjes! Super schattig om te zien. Als klein kind was ik hierdoor altijd geobsedeerd. Nog steeds trouwens ;p
♥ De draaimolens bewogen ook en mede dankzij dit miniatuur hoekje heb ik helemaal zin in de kerst gekregen <3 Of ben ik nu echt té vroeg?

Pffff, je zou wel kunnen zeggen dat ik veel gedaan heb deze week! Maar het waren wél allerlei leuke dingen. Ik had gewoon naast mijn twee tentamens veel vrije tijd over. Ik ben ook enorm blij dat ik van die tentamens af ben!

Ik hoop dat jullie deze extra lange diary leuk vonden om te lezen. Heb jij, net als mij, ook zoveel zin in kerstmis?

Liefs, Maaike

You May Also Like

27 reacties

 1. Zo te zien heb je een leuke week gehad! En wat gezellig, de kerstsfeer. Ik ben gek op december en natuurlijk kerst :)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je een leuke week gehad! Ik houd echt enorm van de kerstsfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm Bagels en Beans is altijd zo lekker. Zelf heb ik ook vaak de bagels met hummus <3 En wow, wat ziet het er al onwijs mooi uit in de Intratuin! Heerlijk om al in de kerstsferen te komen zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Die bronzing pearls zijn erg fijn :)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier komt nog een review van online deze week! <3

   Verwijderen
 5. Wat leuk dat Intratuin al zo met de Kerst bezig is nu! Ik houd echt van die sfeer van Kerst hihi. Leuke foto's meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alle kerstspullen in de winkels, love it! En wat zien de broodjes van B&B er lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om als je tentamens erop zitten alleen maar leuke dingen te doen! Voelt toch altijd extra fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Ik kan nu nog een weekje ervan genieten, haha. Volgende week begint het nieuwe kwartiel pas weer!

   Verwijderen
 8. ziet er goed uit, leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kersthuisjes vind ik altijd zo schattig. kan niet wachten om ze ook hier in huis neer te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's, oh al die kerstspullen zo leuk!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijk overzicht om te lezen :) en mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo te zie heb je een drukke maar gezellige week gehad! Iksnap t nut van die pizzamaker ook niet helemaal haha! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! En vooral je zelf trakteren na de tentamens, dik verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's! Pizzamaker <3 Ik ben zo'n fan van pizza! Wat leuk trouwens dat je je eerste pakketje hebt mogen ontvangen! Voor mij alleen nog maar een droom haha.
  Liefs,
  www.revive-style.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pizza is mijn lievelingseten! <3 Ja echt heel leuk om het eerste pakketje in ontvangst te mogen nemen! :)

   Verwijderen
 15. Aah ik wil binnenkort ook echt weer naar de kerstafdeling van de Intratuin! Vind ik altijd zo tof. X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke foto's allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's! En lekker zeg.. met 50% korting bestellen bij TBS!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. oooh dat gevoel kan ik me nog heel goed herinneren dat ik m'n eerste blogpakketje kreeg. Zo leuk is dat he <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ziet er erg leuk en goed uit liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke foto's! Wat tof dat je je eerste pakketje hebt gekregen, voelt zo goed hé? De bronzing pearls van The Body Shop zien er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke foto's allemaal! Was inderdaad een fijne sale van The Body Shop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke week heb je gehad zo te zien! Bedankt voor je reactie op mijn blog, ik volg je nu! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen