Weekly Journal #19: Warme chocolademelk, shoppen in Zwolle & Gerard Ekdom

by - november 17, 2014


Goedemorgen allemaal! Wat zijn weekenden in het najaar toch fijn. Je hebt geen excuus om uit die luie bank of bed te komen, omdat het toch slecht weer is buiten. Gisteren heb ik daarom ook bijna niks gedaan. Dat was wel logisch want zaterdagavond had ik een knaller van een feestje! Gerard Ekdom was de DJ die avond en het was reuze gezellig! Daarnaast heb ik ook nog een paar andere dingen gedaan vorige week. Kijk je weer mee?

 
♥ Op maandag vroeg mijn broer of ik met hem mee wou naar de Primark. Ik had zelf geen spullen nodig, maar mijn broer wel. Hij moest ook een complete nieuwe wintergarderobe hebben van zichzelf, haha. Gelukkig was ik zo lief om met hem mee te gaan, want hij wou zelf niet alleen. Hier even een verveelde foto in de paskamer, want er moest natuurlijk ook gepast worden door hem!
♥ Het is weer tijd voor warme chocolademelk, yummy! Na de Primark gingen we lunchen bij de La Place. Ik vond het broodje een beetje tegenvallen, maar de heerlijke warme choco maakte alles goed!

 
♥ Dinsdag ging ik samen met Lobke onze presentatie voorbereiden voor donderdag. Voor de rest van de week hadden we geen school. Ja, het was herkansingsweek maar ik had geen herkansingen. En op vrijdag hadden we nog een deadline, maar we hadden dus geen college. Ook wel een keer heerlijk! We hebben eens een keer een presentatie in Prezi gemaakt, kennen jullie dat? Nou, wij wisten dus nog niet hoe het werkte, maar je kunt van elkaar dus ook zien wie er in bezig is en waar! Dat gele poppetje op mijn laptop is Lobke, en bij haar was ik het rode poppetje. Schattig, haha!
♥ Even een gezonde snack om de nodige vitamientjes binnen te krijgen. Ik heb veel minder zin in fruit in de herfst/winter, maar toch moet het fruit gegeten worden. Dan maar een fruitschaaltje maken, want dat eet wel wat makkelijker weg.

 
♥ Vorige week kwam er een review van deze Brushing Pearls online! Hij werd heel goed ontvangen bij jullie en ik ben blij met de aankoop. De foto's zagen er ook mooi uit, al zeg ik het zelf.
♥ Later in de week kwam er ook nog een Look of the Day online. Ik vind dat ik zoiets vaker moet maken, maar ik heb nou eenmaal nog niet zoveel make-up skills. Ik wil mezelf daarom nóg meer looks aanleren zodat ik meer van deze blogposts kan maken.

 
♥ In de Party Catalogus van de H&M die deze week binnenkwam, zag ik deze leuke jas! Ik vind hem wel heel gewaagd, maar ik denk wel dat ik hem zou dragen. Wel heb ik met imitatiebont jasjes, dat ik er al zoveel van heb. Zou eentje erbij een verschil maken?
♥ Woensdag moest ik een dagje werken bij Bakker Bart. Even wat bijverdienen als je toch geen school hebt, haha. In de pauze nam ik deze hete kip panini (voor nu mijn favoriet) en een kop koffie. Wat doet een kop koffie je toch goed op een dag werken! Ik denk dat ik het zonder niet eens zou volhouden.

 
♥ Mjummie! Donderdag was de dag van de presentatie en gelukkig zat die er al weer op. Ook had ik een cijfer binnen van een tentamen van twee weken geleden: een 8! Dat moest gevierd worden en dus had ik als avondeten een heerlijke pizza. Ik kon er niet lang van genieten, want die avond had ik een vergadering op het werk waar ik direct na het eten naar toe moest. Ach.
♥ Vrijdag ging ik een middagje shoppen met mijn zus in Zwolle. Ik had echt een good hair day die dag, haha.

 
♥ In Zwolle lekker naar de Starbucks! In Enschede zit er nog geen Starbucks en die mis ik echt... Even genieten dus van een heerlijke koffie. We liepen naar het centrum toe, maar dat was nog best een eindje in de kou ;p
♥ En langzaam werd het weer donker...tijd om naar huis te gaan. Bye, Zwolle! Van dit dagje heb ik een PLOG gemaakt en die komt komende week online! :)

 
♥ Zaterdag had ik de hele dag gewerkt, maar nog genoeg energie gespaard om 's avonds uit te gaan. Mirel kwam bij mij slapen, gezellig! We maakten ons op en gingen daarna naar een vriend toe om even wat wijntjes te drinken.
♥ Daarna gingen we naar de Kolderhoeve waar Gerard Ekdom draaide! Ik vind hem echt een leuke man en stiekem kreeg ik best zin in Serious Request, waar hij dit jaar ook bij in het Glazen Huis zit, hihi.

 
♥ Even een selfie tussen het dansen door ;p
♥ Een quote die helemaal van toepassing was op het weekend. Ik heb werkelijk NIETS gedaan zondag. Na een avondje uitgaan ben ik nu helemaal gesloopt, terwijl dat vroeger veel minder was. Wat dat betreft merk ik wel dat ik ouder wordt, haha!

Zo, dat was weer een leuk weekje! Vandaag begint er weer een nieuw kwartiel op mijn school. Een nieuw, fris begin dus. Gelukkig zijn de eerste weken van school best relaxed, dus kan ik even weer rustig aan doen.

Wat gaan jullie deze week doen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

29 reacties

 1. Klinkt als een relaxte week, met weinig school. En dan zulke leuke uitstapjes, maakt het alleen maar leuker. Ik ga zo denk ik ook maar aan de warme choco. Fijne week :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je met je broer mee ging naar de Primark! Omgekeerde wereld, want meestal willen mannen niet shoppen! Gerard Ekdom doet het altijd zo leuk! Vorig jaar was het Glazenhuis in de stad waar ik woon, ga de gezelligheid dit jaar echt missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke week. Heb je jezelf in kunnen houden bij de Primark? Toen ik die poppetjes bij Prezi ontdekte vond ik dat ook zooo schattig! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jazeker! Ik heb helemaal niks gekocht! Maar dat komt waarschijnlijk omdat de Primark zo dichtbij zit haha :)

   Verwijderen
 4. Wat fijn dat je niet zoveel school hebt gehad, dat geeft meer tijd voor leuke dingen!!! Ik moet ook echt weer naar de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Gerard Ekdom is heel leuk inderdaad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's, zo te zien heb je het goed na je zin gehad!
  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's en super mooi haar heb je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! En de jas van de H&M is inderdaad erg leuk :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn weekje weer! Gezellig ook dat je op stap bent geweest zaterdag haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kende je blog nog niet! :) Leuke posts maak je en mooie foto's ook :) Zou het leuk vinden als je eens een kijkje op mijn blog neemt, die kun je hier vinden: http://fablefrique.com Liefs, Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi haar inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! En je hebt helemaal gelijk met die quote van zaterdag en zondag haha :) Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's! Ziet er gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt eel leuke week! ^^ Dat jasje uit de H&M ziet er super uit! Gewaagd, maar heel erg leuk.
  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke foto's! Die kippanini ziet er zo yummie uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke diary weer <3! Lekker.. die chocolademelk hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke journal! Je haarkleur is prachtig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De foto van de Brushing Pearls, wat zie je er daar echt stralend uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke foto's, die kippanini ziet er verrukkelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een fijne week heb je gehad! Die pizza ziet er heerlijk uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke foto's allemaal. En wat een mooie blush parels zeg!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een straf om met je broer mee te gaan naar de Primark, haha ;-). En leuke quote, wat is het toch heerlijk om een zondag helemaal niets te doen!

  BeantwoordenVerwijderen