Look of the Day: Purple eyeshadow

by - december 11, 2014


Ik heb jullie gisteren vertelt over de HD Color Quattro Eye Shadow 821 NY Tribute. En vandaag heb ik jullie de look beloofd die daarbij hoort. Zoals ik gisteren al verteld heb, draag ik bijna nooit paarse oogschaduw. Om eerlijk te zijn heb ik het nog nooit eerder gedragen! Maar toen ik een beauty zag in de schappen van het merk NYC bij de Kruidvat, kon ik niet anders dan hem meenemen. De kleuren zagen er erg mooi en lieflijk uit! Zal dat ook gelden voor een look die je ermee kan maken? Dit is de oogschaduw palette waar het allemaal om gaat. Zie je die vier mooie kleuren die goed bij elkaar passen? Wat een beauty! Zelf hou ik erg veel van de kleur roze, vandaar dat deze palette eruit sprong. En de laatste tijd ben ik toch veel aan het experimenteren met oogschaduw palettes en deze kleur had ik nog niet gehad. Tijd om te proberen! Dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Ik heb het weer simpel/basic gehouden. De witte kleur heb ik in mijn ooghoeken gebruikt, daarna de lichtroze kleur en de licht paarse kleur. Voor de zijkanten heb ik de donkere kleur paars gebruikt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het er zo mooi uit zou zien! Ik had ook geen idee of paars bij mij zou passen.


Het was wel een eyeopener voor mij. Paars past dus wel bij mij! Ook al heb ik blauwe ogen en blond haar, paarse en roze oogschaduw passen daar gewoon bij. Ik moet zeggen dat ik het wel eens eerder heb gezien, maar dan bij mensen met bruin haar. Ik ben dus erg blij dat het gelukt is. Ik ben benieuwd welke kleur de volgende kleur wordt om uit te proberen, haha. Ik moet ook zeggen dat ik nog niet weet of ik paarse oogschaduw vaak zal dragen. Nude/bruin kleuren blijven toch mijn favoriet!

Wat vind jij van paarse oogschaduw?

Liefs, Maaike

You May Also Like

24 reacties

 1. Wauww wat is dat mooi geworden!! Ik had dat niet verwacht met paars. Hoewel dit natuurlijk alsnog een vrij subtiele paarse kleur is. Erg mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Denise! Ik had het zelf ook niet verwacht met paars hoor, haha <3

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Paars staat je inderdaad super goed, en wat zijn je wimpers mooi lang!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Simone! Dat komt door mijn favo mascara denk ik <3

   Verwijderen
 3. ziet er mooi uit de paarse oogschaduws van NYC in dat palette met vier kleuren is ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Paars staat je heel goed!! Ik hou van paars X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa ik zei toch dat deze kleur je mooi staat! wat een mooie look :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ow yes, ik verheugde me al op deze look. De kleurtjes zijn echt heel mooi en staan je ook goed. Weer eens wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb onlangs ook nog een paarse look gemaakt. Vond ik leuk om eens te doen, tov de neutrale looks die ik meestal doe! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie look! Paars is echt een mooie kleur voor oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie look en wat zit je haar mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie look! Het staat je erg goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi gedaan! En zoals iemand anders in de comments al zei; je haar zit prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie look, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie look, paars staat goed bij jou! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie look zeg! Staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben zelf gek op paars maar volgens mij staan bruintinten jou beter. Alsnog wel een mooie draagbare look :)

  BeantwoordenVerwijderen