Mijn doelen voor 2015

by - december 31, 2014Voor 2014 had ik eigenlijk geen specifieke plannen. Toch heb ik dat gemist: doelen om naar te streven. In 2015 ben ik daarom van plan wél doelen te gaan halen en deze doelen heb ik al opgesteld. Het mooie aan een blog hebben, is om deze doelen openbaar te maken. Zo kan ik ze natuurlijk volgend jaar weer terug lezen, maar zo word ik ook gemotiveerd om de doelen te behalen, want iedereen kan meekijken! Dat is denk ik toch mooi meegenomen, haha. Kijk je mee naar wat mijn doelen voor 2015 zijn?

School
 Een leuke stage vinden
Op het moment zit ik in het tweede jaar, van de opleiding Media, Informatie en Communicatie en in het derde jaar moeten we stage lopen. Ik ben van plan om bij een heel leuk bedrijf te gaan stage lopen, maar ik weet helaas nog niet waar, haha. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar hoe het nou is om stage te lopen en ik zou het ook heel erg gaaf vinden om dingen in de praktijk te leren over mijn vakgebied. Het leek me daarom een leuk doel om een toffe stage te vinden in 2015.

Bloggen
♥ Eigen blogdomein kopen
Ik vind bloggen heel erg leuk. In 2015 ga ik het daarom anders aanpakken: ik ga mijn eigen blogdomein kopen! En daarnaast wil ik heel veel bijleren over het bloggen zelf. Natuurlijk moet het geen verplichting worden voor mij en ga ik alleen artikels maken wanneer ik tijd en zin heb. En dat is zo vaak mogelijk natuurlijk ;) Het lijkt me gewoon erg gaaf om mijn eigen domein te hebben, want het lijkt dan net alsof iedereen je serieuzer neemt. En ik heb het nog nooit eerder gehad, het lijkt me gaaf om te proberen!

♥ Eigen bedrijf starten
Als mijn blog door groeit, zou ik er graag mijn eigen bedrijf van willen maken. Hiervoor moet ik nog wel heel veel leren, plus heel veel tijd in mijn blog steken, maar we zullen zien waar 2015 ons brengt. Het lijkt me wel enorm gaaf om te bereiken!

Lifestyle
♥ Mijn eigen kledingstijl meer definiëren
Ik wil meer kleding dragen die out of my comform zone liggen. Dat geld ook qua make-up trouwens: ik wil daarmee ook veel gaan experimenteren. Ik wil weer hakken dragen, ook al ben ik al best lang, haha. Ik wil sowieso dus ook meer met mijn kledingstijl gaan experimenteren en een meer classy, vrouwelijke stijl krijgen.

♥ Weer gaan sporten, 2 à 3 keer per week
In 2014 heb ik op kickboksen gezeten, maar daar ben ik ondertussen alweer van af. Ik heb besloten de komende tijd nog niet te gaan sporten (winterdip qua sporten en gezond eten) maar zodra ik mij daar uit trek, wil ik weer gaan sporten. En dan gewoon bij een sportschool bij mij in het dorp. Ik wil dan cardio en krachttraining gaan doen, om wat strakker in mijn vel te gaan zitten.

♥ Minstens drie keer op reis gaan
In 2014 heb ik twee korte tripjes gemaakt: een naar Antwerpen en een naar Hannover. In 2015 wil ik sowieso weer op een zonvakantie gaan. En er staat in mijn gedachten al een trip naar London gepland. Ik wil sowieso meer van de wereld zien, en daarom leek dit doel mij wel geschikt voor 2015! Ik mis het toch wel heel erg, het op vakantie gaan. Ik denk dat ik binnenkort wel een tripje ga maken.

♥ Mijn haren bruin verven
Ik wil het deze winter nog doen: mijn haren donker verven. Ik heb het altijd blond gehad en ik zit al een paar keer te zeggen dat ik mijn haar nu eens donker wil. Ik wil het niet helemaal bruin hebben, maar misschien lichtbruin of zelfs donkerblond. Ik ben er dus nog niet helemaal uit welke kleur, maar wat ik wel weet is dat ik het in de zomer/lente dan weer terug wil verven naar blond.

Kleine goals:
- Drie boeken lezen
- Weer een tragus piercing nemen
- Vijf restaurants bezoeken waar ik nog nooit eerder geweest ben
- Genieten van de kleine momenten in het leven
-  Recepten uit een kookboek proberen

Wat zijn jouw doelen voor 2015?

Liefs, Maaike

You May Also Like

28 reacties

 1. Super mooie goals! Goed idee om zulke concrete doelen te stellen , ga ik ook eens over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie doelen heb je gesteld. Ik ben benieuwd naar de stage die je gaat krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie doelen, ik hoop dat ze allemaal mogen uitkomen <3 Vaker sporten is ook een doel van mij, zullen we elkaar maar motiveren ?;) Alvast een heel gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Svenja <3 Wat motivatie kan ik sowieso gebruiken!

   Verwijderen
 4. Wat een leuke doelen. Ik ben benieuwd hoe bruin haar je staat =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie goals heb je samengesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie doelen. Heel erg veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk om voor jezelf enkele voornemens op te schrijven :) ik moet die van mij nog steeds gaan verzinnen! Doe jij trouwens ook mee met mijn winactie??
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Loïs, jij ook een gelukkig nieuwjaar! <3

   Verwijderen
 9. Mooie goals, die zeker haalbaar zijn ^^ Veel succes en gelukkig nieuwjaar alvast ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waar is mijn reactie? Naja nogmaals dan maar. Happy Newyear! Je hebt mooie doelen opgesteld, sommige erg herkenbaar hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geen andere reactie van jou gezien, doet Blogger weer vervelend? :( Jij ook gelukkig nieuwjaar!

   Verwijderen
 11. Ik ben ook altijd blond geweest, ik het het sinds 2 weken bordeauxrood.. Even wennen maar ik ben er erg blij mee, geen spijt!! Herkenbare en goede doelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend goede en concreet haalbare doelen. Heel slim om zulke doelen te stellen, makkelijker haalbaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat grappig, ook ik ben opzoek naar een stage voor volgend jaar! Heel veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een prachtige doelen heb je op een rijtje gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil ook meer gaan reizen! Leuke doelen heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie doelen! Een blog domein kopen zou super zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie doelen heb je opgesteld! Ik zou idd ook een domeinnaam kopen. Kost maar heel weinig maar het staat gewoon zo mooi :D! En je haar bruin verven, ik ben benieuwd! Ik zit er ook al jaren over na te denken maar ik durf de knoop nooit door te hakken haha!

  Veel liefs en een heel gelukkig nieuwjaar!
  X Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een eigen domein aanmaken lijkt erg leuk! Drie boeken lezen moet best lukken. Gelukkig Nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie doelen. Ik zat er ook over na te denken om eigen domein te kopen. Maar daar moet ik mij eens goed in verdiepen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super spannend dat je je eigen domein gaat kopen!! Ik weet zeker dat het prachtig gaat worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wat gaaf zo'n eigen domein. Ik zou het ook enorm graag willen maar ik ben hard aan het sparen om een half jaar naar the UK te gaan dit jaar. Keuzes... ik zal er nooit goed in worden.

  BeantwoordenVerwijderen