Review: Dove Purely Pampering nourishing lotion with pistachio cream and magnolia

by - december 09, 2014Je huid verwennen met een voedende body lotion die óók nog eens lekker ruikt is nodig in de winter. Maar het is ook iets wat we vaak vergeten of gewoon niet doen. Terwijl je huid het heel hard nodig heeft in de winter, wanneer het vaak koud is buiten en je huid gewoon uitdroogt. Daarnaast ziet je huid er gewoon beter uit als hij goed gehydrateerd is, toch? Met die insteek was ik de Kruidvat ingelopen en vond ik deze body lotion van de Dove. Want wat body lotions betreft doet Dove het altijd wel goed! Ik vond deze nieuwe geur: de Pistache & Magnolia van de lijn Purely Pampering.


De Dove Purely Pampering lijn bestaat al een lange tijd. Dit jaar heeft Dove de lijn uitgebreid met onder andere deze met Pistache & Magnolia. De body lotion is geschikt voor alle huidtypen. Na het aanbrengen van de crème voedt het DeepCare Complex de huid waardoor deze verzacht wordt. De geur van pistache en magnolia zorgt ervoor dat je gehuld wordt in een subtiele bloemengeur.


Hierboven kun je de ingrediënten van de body lotion zien, voor diegene die geïnteresseerd zijn.


Gelijk na opening van het product komt je een hele zachte geur tegemoet. Het ruikt echt fluweelzacht en doet me denken aan de koude sneeuw. Het ruikt ook een beetje bloemig, maar gelukkig niet te veel want daar hou ik niet zo van. Kort samengevat vind ik de geur erg origineel en fris. De substantie is lekker dik, heerlijk om mee te smeren!


Je hebt niet veel nodig van deze body lotion om je huid te kunnen bedekken. Had ik al gezegd hoe heerlijk dik deze lotion is? Ik krijg er het gevoel van dat mijn huid hiermee 'winterklaar' wordt gemaakt. Alsof je huid een week na het insmeren nog gehydrateerd is van de lotion. Het is een erg voedend en zacht product!


Oh, ik word zo blij van dit product. Het heeft een heerlijke frisse geur wat me doet denken aan de koude winter. En je ruikt daarnaast ook een beetje een bloemengeur die subtiel aanwezig is. De lotion is dik en ongelofelijk zacht. Ik heb het gevoel dat mijn huid nog tot dagen na het smeren is gehydrateerd. Dove, je hebt het goed gedaan want dit product is zeker fijn. Naast deze body lotion met de geur Pistache & Magnolia zijn er ook nog andere geuren verkrijgbaar!

De Dove Purely Pampering body lotion is voor €7,04 te koop bij de drogist.

Hoe hydrateer jij je huid in de winter?

Liefs, Maaike

You May Also Like

20 reacties

 1. Ik zweer bij rituals bodycream maar dit klinkt ook wel super fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet snel eentje van de Rituals gaan proberen!

   Verwijderen
 2. Klinkt als een fijne bodylotion! De subtiele geur lijkt mij ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opzich wel een dure lotion als je het met andere producten vergelijkt maar als het een fijn product is dan is het je geld dubbel en dik waard =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is sowieso een fijn product en je kunt er lekker lang mee <3

   Verwijderen
 4. Ik heb deze in een andere geur en ben er erg tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik word helemaal enthousiast van je review dit klinkt als een heerlijk product x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende hem nog niet, maar klinkt goed! XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen en 2x poster ontworpen door mijzelf weg voor kerst. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh de geur moet ik eens gaan ruiken :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm een heerlijke bloemengeur is altijd goed. Ben ontzettend benieuwd naar dit product <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne review! Zelf gebruik ik momenteel een body butter van The Body Shop of een olie van Therme!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dat klinkt erg goed! Ik gebruik de Equate Babylotion (van Walmart, supermarktketen in Amerika) met heel veel liefde, oh ben gek op de geur/textuur en werking. Maar omdat die niet zo makkelijk is om aan te komen hier, koop ik ook weleens de Johnson's Babylotion, bij een afrowinkeltje of zo. Deze producten zijn zo mild en trekken goed in.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt goed, ben wel benieuwd geworden! X

  BeantwoordenVerwijderen