Review: Hema shimmering bronzing pearls

by - december 20, 2014


Ik ben al tijden niet meer bij de Hema geweest voor make-up. Ik wist niet of de kwaliteit wel goed was, dus ik ging liever naar andere winkels toe. Een tijdje terug kreeg ik een leuk cadeautje: deze shimmering bronzing pearls van jawel: de Hema! De tijd was aangebroken om deze make-up uit te proberen van deze winkel. Ik was erg benieuwd naar de gloed die deze pareltjes mij zouden geven. De kleur van de bronzing pearls ziet er in elk geval al heel veelbelovend uit.


Wat me gelijk opviel was dat de pareltjes wel érg snel hun poeder verliezen. In het doosje zelf laten ze al poeder achter. Als je goed kijkt, kun je die aan de zijkant in het doosje wel zien. Er zat nog een plastic beschermhoesje bovenop, maar die heb ik niet op de foto gezet. Die was helaas al helemaal viezig geworden van de poeder. De verpakking zelf ziet er ook een beetje gedateerd uit. Ik zie dat er helemaal geen moeite gedaan is om de verpakking enigszins vrolijk te maken. Dat vind ik toch een beetje jammer.

De parels die in het doosje zitten hebben twee kleuren, de ene helft is lichtbruin en de andere helft is lichtgeel. Het zijn twee kleuren die een warme gloed creëren, tenminste dat hoop ik. Gelukkig zien de parels er wel erg mooi uit, vergeleken met de verpakking. Een pluspunt!


Wanneer je met een blusher kwast de poeder opstrijkt, zit er gelijk heel veel poeder aan je kwast. Ik weet niet of dat de bedoeling is, maar ik zou wel graag een subtiele kleur willen hebben en dat krijg je denk ik niet door zoveel poeder op je wangen te smeren. Sowieso blaas ik altijd even nadat ik de poeder opgestreken heb. Zo heb je minder kans dat er 'losse' poeder op je gezicht blijft zitten. Ik heb wel het gevoel dat de poederparels niet 'hard' genoeg zijn en dus veel poeder loslaten. Je moet dus even zachtjes er met de kwast doorheen.


Maar eenmaal aangebracht blijkt al dat negatieve voor niets geweest. De bronzer geeft een heel mooi effect! De pareltjes geven een donkerbruine kleur af, met misschien een heel klein beetje een gele/goude gloed. Deze heb ik helaas niet op foto kunnen vastleggen. Maar sowieso zie je op de foto hierboven dat ik mijn gezicht heel goed kan shapen met deze bronzer.


Yes, ik ben toch enthousiast over het effect van deze shimmering bronzing pearls! De verpakking zag er niet goed uit, vooral omdat de parels heel veel poeder afgeven en ook op de beschermhoes die erbij zat (niet op de foto gezet). Wil je wat poeder op je kwast doen, dan zit er opeens héél veel op je kwast. Maar eenmaal aangebracht geeft de bronzer wel een heel mooi, natuurlijk effect met een warme gloed. Hier ben ik wel over te spreken!

Het product is verkrijgbaar voor €5,- bij de Hema.

Draag jij wel eens bronzer in de winter?

Liefs, Maaike


You May Also Like

25 reacties

 1. Ik heb nog nooit zulke pareltjes gebruikt maar deze zien er echt goed uit! Ik heb/had hetzelfde idee over Hema make-up als jij, ik probeer het nooit omdat ik weet dat er andere budgetmerken zijn die ik sowieso heel fijn vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb alleen Pearls gebruikt in een blush echt super fijn! Dit ziet er ook top uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze! Alleen heb ik potjes met elkaar gemengd, een beige en roze kleur. Het klopt inderdaad dat je meteen veel blush aan je kwast hebt zitten, ik laat dan ook even mijn kwast op de parels rusten (niet draaien) en dan op me gezicht. Ik vind de kleur echt prachtig en ben er tevreden mee. Het klopt idd wel dat de pareltjes snel kleur achterlaten in het doosje.

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik wist niet dat ze ook in het roze/beige waren? Ik zag nog wel een andere variant op de Hema site, maar niet die geloof ik!

   Verwijderen
 4. Echt een prachtig product. Ik ben sinds twee dagen echt dol op van dat soort pearls. Ik was altijd sceptisch maar wauw, wat een mooi effect geven ze zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf geen bronzing, maar ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat ziet erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze bronzer is echt prachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh volgens mij heb ik deze ook ergens liggen! Zeker weer eens opzoeken want het effect is erg mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben reuze nieuwsgierig naar de " ïn pearl vorm" producten...ik heb ze nog nooit gebruikt....maar het lijkt mij wel iets!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er erg mooi uit! Ik heb nog nooit parels gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ze nog nooit gebruikt maar ziet er goed uit! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem ook echt prachtig, ik koop hem ook altijd. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is een super fijn product! Ik gebruik deze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw ziet er erg mooi uit bij jou! Misschien maar eens proberen, ik vind van die balletjes altijd wel fijn werken! Wel even oppassen dan met de hoeveelheid met m'n bleke winterhuidje (;

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi effect en erg mooie foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen