Review: NYC HD Color Quattro Eye Shadow 821 NY Tribute

by - december 10, 2014


Als ik aan de winter denk, denk ik aan zachte, koele kleuren. Kleuren die ik zelf liever niet als oogschaduw gebruik, want ik gebruik heel erg vaak warme kleuren als oogschaduw. Zou het een voorgevoel zijn die waar is? Staan koele oogschaduw kleuren mij niet? Ik ben er in elk geval heel erg benieuwd naar. Toen ik deze oogschaduw zag van NYC in de kleur 821 NY Tribute móest ik hem wel proberen. En ik moet het bekennen: ik heb nog nooit eerder een look gemaakt met roze en paarse kleuren. 


De HD Color Quattro bestaat uit vier kleuren. De eerste kleur is een witte kleur. Witter dan die kleur bestaat niet. De tweede kleur is een lichtroze kleur en de laatste twee zijn paarse kleuren waarvan de een wat donkerder is dan de andere. En ik heb het gevoel dat die laatste oogschaduw ook wat matter is dan de andere.Het doosje is aan de zijkant open te maken. Dat is wel wat anders dan de meeste oogschaduw palettes! Er zit een klein kwastje in, waarvan ik denk dat ik hem nooit zal gebruiken. Het is teveel gefriemel met die kleine kwastjes.

Op de oogschaduws zit een mooi patroontje, vind ik. De ruitjes laten de oogschaduw heel zacht lijken. Het ziet er ook veel luxer uit, dan dat er geen patroontje op zou zitten. Voor een budgetmerk een absolute pluspunt!


En nu tijd voor de swatches! Ik vind de kleuren sowieso erg goed bij elkaar passen. De roze kleur had ik wel een klein beetje rozer verwacht. Maar sowieso bevatten de oogschaduws veel pigment. Ook bevatten alle vier de kleuren een kleine shimmering. Ze zijn niet mat, alhoewel de donkerpaarse kleur daar wel naar neigt. Ik hou daar wel van! Bovendien kunnen we allemaal wel een kleine sparkle gebruiken met de koude wintermaanden die we nog gaan krijgen.


Doordat de kleuren zo goed bij elkaar passen, ben ik erg nieuwsgierig geworden naar hoe ze staan in een ooglook. Hier moeten jullie nog even op wachten, want de Look of the Day met deze oogschaduw palette komt morgen online!

Ik ben sowieso erg tevreden over deze palette. De oogschaduws bevatten redelijk veel pigment en hebben een kleine shimmering. Niet erg, want ik vind dat mooier dan matte oogschaduws. Ik vind dat NYC hele mooie kleuren bij elkaar heeft gezocht voor deze palette, want ze passen erg mooi bij elkaar. Morgen komt dus een look van deze palette online.

Gebruiken jullie wel eens paarse oogschaduw?

Liefs, Maaike

You May Also Like

24 reacties

 1. Wat een mooie kleurtjes! Ik gebruik eigenlijk nooit paarse oogschaduw, maar als ik het zo zie is het misschien toch wel mooi! Ik ben benieuwd naar je look!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi palette! Ik ben vreselijk benieuwd naar je look, dus kom maar door :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel mooi uit! Ben benieuwd naar je look!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! Dit zijn ook echt de tinten die ik het liefst draag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleuren ben benieuwd naar je look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd naar je look, zelf gebruik ik deze ( koele ) tinten best vaak. ik ben dus erg nieuwsgierig ernaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik zelf nooit paarse oogschaduw. Ik weet niet, vind dat vaak niet zo mooi staan. Hoewel andere dat vaak juist wel vinden hihi.

  Deze kleuren zien er erg mooi uit!

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het ook nog nooit eerder gebruikt, maar voor het eerste om een look met deze palette te maken :)

   Verwijderen
 8. Ik ben heel benieuwd naar de look, de kleurtjes zien er mooi uit.
  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie tinten! Heel benieuwd naar de ooglook

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kleuren zijn heel erg mooi bij elkaar! Prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleuren, ik denkd at een paarse look prachtig bij je zal staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleurtjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je mooie swatches gemaakt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi palette! Ben ontzettend benieuwd naar de look!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi palette, al ben ik nog nooit tevreden geweest over NYC oogschaduws! Ben benieuwd naar je ooglook x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie intense kleuren! Ik ben benieuwd naar de look die je ermee gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kleurtjes! Ik vind dat de pigmentatie wel beter had gekund. Ik ben benieuwd naar je lotd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige kleurtjes! Ik heb zelf z'n pallette met bruin tinten, de pigmentie is erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen