Weekly Journal #21: Groentesapjes, leuke winactie en een avondje gokken

by - december 01, 2014


Goedemorgen lieve lezers! Heb je een goede opstart van je maandag gehad? Vandaag is het weer tijd om een kijkje in mijn leven te nemen en daarbij neem ik je mee terug naar wat ik vorige week gedaan heb. Deze week mocht ik groentesapjes van Uzuma proberen, heb ik veel colleges gehad, heb ik het hele weekend moeten werken en heb ik op zaterdagavond een hele leuke avond gehad. Benieuwd naar wat ik nog meer gedaan heb?

 
♥ Maandag was niet mijn beste dag. Ik was heel moe van het weekend ervoor (ik had geen tijd voor mezelf) en daardoor was ik heel chagrijnig geworden. Oops. Reden genoeg om even een ongezond frietje te halen in de kantine op school. Toch maakte het me blij die dag, want het smaakte goed!
♥ Toepasselijke quote voor die dag.

 
♥ Even het kerst reclame boekje van H&M doorbladeren! Hele leuke dingen staan erin, zoals dat witte vestje, die rode truii en dat kleine gouden tasje. I like it!
♥ Het tweede perspakketje ooit voor mijn blog kwam binnen! Ditmaal met heel veel groentesapjes van Uzuma. Ik heb ze een week lang iedere dag gedronken en morgen lezen jullie er meer over! Stay tuned :)

 
♥ Mijn eerste winactie ooit kwam deze week online. Kan jullie al wel vertellen dat ik niet verwacht had dat zoveel mensen mee gingen doen! Je weet van te voren nooit of er überhaupt iemand mee gaat doen, haha. Doe jij al mee met mijn winactie?
♥ Say cheese! Laatste dagje school na een hele week is wel fijn. Helaas moest ik het hele weekend werken, maar dan alsnog het weekend was dichtbij! Overigens wordt mijn haar ook wel heel lang. Ik moet weer eens naar de kapper! Ik wil er sowieso nog laagjes in laten knippen. Dan valt mijn haar wat mooier en dan wil ik het wel heel lang laten groeien!

 
♥ Ik ging even de stad in om sinterklaas cadeautjes te scoren. Ik zag dit leuke pakketje van Dr. van der Hoog met allemaal lekkere gezichtsmaskertjes. Toch maar niet gehaald! Ik weet namelijk nog niet wat ik krijg voor Sinterklaas volgend weekend..
♥ Bij de Claire's spotte ik deze leuke oorbellen met sneeuwvlokjes! Ik vond ze heel erg schattig, maar heb ze toch niet gehaald. Wel ben ik nu op zoek naar ringen met sneeuwvlokjes erop. Wie kan mij helpen?

 
♥ Zaterdag moest ik de hele dag werken. 's Avonds was het daarom tijd voor iets leuks: even een avondje bijkletsen met een vriendin in een café! En even een foto maken in de spiegel, want mijn outfit was echt on point die avond, haha.
♥ In het café zat een heel gezellig hoekje met een warme open haard. Het was gezellig om even bij te kletsen, want ik had haar al bijna een half jaar niet gezien.

 
♥ Er kwamen nog meer vrienden van mij naar het café dus gingen we gezellig met zijn allen poolen. En daarna zagen we een gokkast staan, dus hebben we nog even gegokt haha! Ik had nog nooit eerder in mijn leven een gokkast aangeraakt. Toch werkte het erg verslavend!

 
♥ Deze nagels had ik niet op die avond, maar ik vond deze foto terug. Ze zijn te koop bij de DA en ik vind ze heel erg mooi! Ik ga binnenkort weer op zoek naar deze nepnagels <3
♥ Throwback naar vorig jaar kerstmis! Ik heb er dit jaar ook weer heel veel zin in! Ik weet alleen nog niet wat mijn outfit voor dit jaar gaat worden, dus dat word weer veel online webshops bekijken.

 
♥ Op zondag was het alweer tijd om te werken. Wel lief: ik kreeg een chocoladeletter van een collega van mij! Het was sowieso heel chill om te werken op de (koop)zondag. Zoals jullie weten werk ik bij Bakker Bart en ik heb echt de leukste collega's! Het was een rustige opstart, want de mensen komen sowieso heel laat op een zondag. Pas na twee uur werd het een beetje druk. Ik heb dus vooral veel koffie gedronken haha. Het was sowieso een gezellige werkdag!
♥ En deze week sluit ik even af met een bijpassend plaatje.

Heb jij nog iets leuks gedaan vorige week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

18 reacties

 1. Leuke foto's! Super leuke nagels en jummieeee en een chocoletter! I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary! Die oorbellen zijn inderdaad echt heel leuk, ik kom eigenlijk nooit meer bij Claire's maar misschien moet ik toch weer eens een kijkje nemen binnenkort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was verbaasd bij het aantal leuke sieraden dat ik tegenkwam! :)

   Verwijderen
 3. Ben benieuwd hoe Uzuma je is bevallen! Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gezichtsmaskertjes lijken me heerlijk!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary! oh je nagels zijn zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeiii de oorbellen vind ik wel heel erg mooi....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke week! Ben benieuwd naar de groentesapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke week had je ^^ Die monday quote is leuk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk verslagje! Ben benieuwd hoe de Uzuma drankjes je zijn bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk overzicht! Ben benieuwd naar je ervaring met die sapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh.. ik ben ook zo benieuwd naar Uzuma sapjes! Leuk verslag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Allemaal leuke foto's! Ik ben wel zeer benieuwd naar die sapjes, ik zie ze echt op een deel blogs passeren!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze staan vandaag online in een review op mijn blog! :)

   Verwijderen
 13. Wat een leuke foto's! Ik ben benieuwd naar die sapjes, ik heb ze al vaker voorbij zien komen! Ik ga nu ook even een kijkje nemen bij je win actie, leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen