Weekly Journal #22: Pizzaburgers, Sinterklaas cadeautjes & Mockingjay

by - december 08, 2014


Hallo allemaal! Zijn jullie weer benieuwd naar wat ik vorige week beleefd heb? Ik ben wel altijd zo nieuwsgierig naar de week van andere medebloggers. Daarom sla ik ook nooit een diary over die in mijn Bloglovin verschijnt, haha.  Ik heb sowieso een heel gezellig Sinterklaas avondje gehad met mijn familie. Daarnaast kwam er een leuke bestelling binnen en heb ik met mijn broer pizzaburgers gegeten! En gisteren ben ik naar de bios geweest met een vriendin, namelijk naar Mockingjay. Het was een gezellige week en ik hoop dat jullie ook een leuke Sinterklaas hebben gehad! Lees je weer mee?

 
♥ Maandag was het, na een heel weekend gewerkt te hebben, toch tijd om weer naar school te gaan. Het was mega koud buiten, dus ik besloot mijn warmste jas aan te doen. Gelukkig had ik pas laat in de middag les, en kon ik heel rustig aan doen die ochtend.
♥ December is begonnen!

 
♥ Dinsdag had ik de hele dag les en daarna ging ik terug naar het busstation om te wachten op de bus die naar het huis van mijn broer gaat. Ik ging namelijk bij hem eten die avond! Ik was al heel lang niet meer bij hem thuis geweest, dus dat moest er weer een keer van komen.
♥ Bij hem thuis kreeg ik deze overheerlijke pizzaburgers! Ik had ze nog niet eerder geprobeerd, maar ik had er wel al veel dingen over gehoord. En ja: ZE ZIJN LEKKER! Ik was bang dat de korst zacht zou worden, maar dat was niet het geval. Ze zijn juist knapperig.

 
♥ Mijn online bestelling bij Raved Musthaves kwam binnen. De laatste tijd koop ik veel meer make-up dan kleding. Misschien om de reden dat ik gewoon geen leuke kleding kan vinden! Ook als ik een dagje ga shoppen, zoals met mijn zus in Zwolle, dan kan ik gewoon niks leuks vinden, heel raar want dat heb ik niet eerder gehad. Ik forceerde mijzelf om online te shoppen tot dat ik iets leuks gevonden had en toen kwam ik bij de webshop Raved Musthaves uit.
♥ Deze blazer & oorbellen kocht ik! Ik vind ze allebei heel leuk. Ben echt heel blij met deze bestelling, want de laatste keer dat ik iets online had besteld had ik alles weer terug gestuurd, omdat het niet paste.

 
♥ Tijd om de dag gezond te beginnen! Woensdag werd ik wakker met een enorme dorst en toen had ik -naast mijn ochtend thee- zin in verse sinaasappelsap. Dat kan echt heerlijk zijn in de vroege morgen! Plus het voelt even alsof ik gezond bezig ben, haha.
♥ December is toch echt wel de mooiste maand van het jaar <3 Ik hoop ook echt dat het binnenkort gaan sneeuwen!

 
♥ Donderdag ging ik nog even de stad in om wat cadeautjes te kopen voor Sinterklaas. De stad was al een beetje in kerststemming verlicht. En er stond al een kerstboom! Wat vind je trouwens van deze boom met verlichte kerstballen erin?
♥ Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt en 's avonds gingen we Sinterklaas vieren met de family! Er waren een heleboel cadeautjes gekocht door mijn moeder en ik heb echt veel leuke cadeautjes gekregen <3

 
♥ Van mijn zus kreeg ik wel een heel schattig cadeautje: deze kerstbal van de Hema die ook op mijn wishlist stond!
♥ Zondagmiddag (nadat ik eindelijk rond een uur of 12 uit bed ging) heb ik veel gewerkt aan mijn blog. Ik heb blogposts vooruit geschreven en ik heb weer review foto's gemaakt. Over deze oogschaduw horen jullie snel meer!

 
♥ Mijn zus had haar kamer omgetoverd met kerst decoraties. Vergeleken met haar kamer ziet mijn kamer er echt een stuk minder gezellig uit... ik vind vooral dit gezellige hoekje met mini kerstboom erg leuk eruit zien!
♥ Ik moet jullie deze beauty ook nog even showen: een nieuwe zwarte tas die ik gehaald heb in de stad. Ik sleep bijna altijd een zwarte tas mee, en mijn vorige was versleten. Het was dus tijd voor een nieuwe.

 
♥ Zondagavond ging ik naar de bios, naar de film Mockingjay! Ik had ook hier verschillende dingen over gehoord, maar ik vond de film erg leuk.
♥ Ik ging samen met vriendinntje Jannike <3 En daar moet natuurlijk even een foto van gemaakt worden.

Hebben jullie een leuke week gehad?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Heeeele leuke diary! Ik wil die pizza burgers echt graag proberen. Vind je bestelling van raved musthaves echt heel leuk:) ik moet ook weer eens kleding shoppen ipv makeup maar makeup shoppen is zo leuk hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gezellig om samen Sinterklaas te vieren. En wat heb je een prachtige nieuwe klassieke tas, heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk overzicht! Die kerstbal van de HEMA is héél leuk! En ik ben zó benieuwd naar de pizzaburger! Misschien toch gauw maar eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, wat heb jij mooi lang haar! en wow wat veel cadeautjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig weekje heb je weer gehad volgens mij! En ik ben wel benieuwd naar je sinterklaascadeautjes hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke week heb je gehad zo te zien! Die pizza's zien er echt heerlijk uit trouwens x
  ps: ik heb je hulp/mening hard nodig, lees op mijn blog waarom x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Die pizzaburgers wil ik ook echt proberen, ze lijken me zo lekker haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook best wel nieuwsgierig naar die pizza burgers! Maar aan de ene kant lijken ze mij veel minder lekker dan een gewone pizza.. En mockingjay was geweldig inderdaad, wel jammer dat er minder actie was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet echt zeggen dat ik ze lekkerder vond dan een normale pizza. En pizza is echt mijn favo eten, dus dat is heel wat ;p

   Verwijderen
 9. Leuke kerstbal en wat ben je een knap meisje! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster award. Kijk op m'n blog voor meer info! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ontzettend lief dat je me genomineerd hebt <3 ik ga nu even een kijkje op je blog nemen!

   Verwijderen
 10. Wat een leuk overzichtje! Ik moet ook snel weer eens versgeperste sinaasappelsap maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook nog steeds erg benieuwd naar de pizzaburgers! En wow, wat veel cadeautjes bij elkaar. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die nieuwe blazer is zo mooi, wauw! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahhh die kerstbal is te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke fotos! Ik heb dezelfde oorbellen! Weet alleen niet waar ik ze gekocht heb, volgens mij bij de Primark. Ze staan je heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke diary, vind ik altijd leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke foto's en wat een mooie nieuwe tas! :)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke foto`s, die pizza burger lijkt mij zo lekker. Wat heb jij trouwens een leuke blog. Ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem jij ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen