Weekly Journal #24: Avondje stappen, nieuwe schoenen & Pina Colada

by - december 22, 2014


Zo, het is alweer maandag morgen wanneer ik dit aan het typen ben. Dit weekend had ik het zo druk dat ik er geeneens aan toe gekomen ben. Gelukkig heb ik net nog even de tijd gevonden om te bloggen, want als ik klaar ben om dit artikel te typen, dan vlieg ik alweer naar de kerstmarkt in Zwolle om daar gezellig te shoppen met een vriendin! En dinsdag en woensdag moet ik hele dagen werken... en daarna is het alweer kerst! Kijk je mee naar wat ik vorige week heb gedaan?

 
♥ Maandag ochtend besloot ik weer om een oud kledingstuk uit mijn kast te toveren: dit shirt. Hij zit gewoon ook nog steeds helemaal goed en ik snap niet dat ik hem niet meer droeg. Dit is een shirt om te houden!
♥ Een quote die ik begin deze week tegen kwam.
 
♥ Dinsdag was het tijd om een storyboard af te maken. Dat betekende schetsen, schetsen en nog meer schetsen. Ik sprak af samen met een klasgenoot die ochtend want die middag hadden we er een presentatie over en dat betekende dat dit af moest, met daarna nog veel meer dingen. We waren zo laat met het maken, want we kwamen er die dag ervoor niet uit.
♥ Dat moment wanneer de presentatie achter de rug is: yeaah! Thuis was het tijd voor een lekkere snack.

 
♥ Kerstselfie! Haha! Onze kerstboom lijkt hier heel klein, maar ik sta ernaast dus opzich is het dan nog best een grote boom haha.
♥ Woensdag gebruikte ik de Absolute Nude palette weer van Catrice. Ik gebruik deze palette eigenlijk het meest! Ik poste deze foto ook al op mijn Instagram en andere mensen reageerden ook dat dit hun favoriete palette was. Leuk! :)

 
♥ Ik had schoenen laten bestellen in mijn maat, want die hadden ze niet meer bij de winkel waar ik deze beauty's zag. Ze kwamen binnen en ik ging ze gelijk passen! En ja, ik heb ze mee thuis genomen. De perfecte schoenen voor kerstmis en ook gewoon voor onder een spijkerbroek!
♥ Vrijdag besloot ik iets anders met mijn haar te doen. Ik stijl de voorste plukken ALTIJD en vandaag had ik ze gekruld gelaten. Stond ook heel mooi!

 
♥ Zaterdag heb ik weer de hele dag gewerkt en daarna wou ik nog een dutje doen. Is me helaas niet gelukt dus ik ging rechtstreeks door naar een vriendin. Ik ging namelijk uit met mijn zus en een vriendin van ons!
♥ Eenmaal bij haar aangekomen gingen we even bijkletsen en een drankje drinken. Het is altijd gezellig bij haar! Daarna gingen we door naar de stad.

 
♥ Maar niet voordat we natuurlijk tig selfies hadden gemaakt! ;p

 
♥ De day after. Het was mega gezellig in de stad: we lagen uiteindelijk om half 7 in bed. Dat was lang geleden dat ik zo doorgehaald heb! En ik heb het geweten hoor, zondag haha! Heb he-le-maal niks gedaan, alleen even een patatje gegeten tegen de kater.
♥ Uhm ja, doe mij de laatste maar!

Het weekend was dus echt een gezellige afsluiter van de week. Volgende week staan er weer heel veel dingen op de planning, maar natuurlijk: kerst!

Liefs, Maaike

You May Also Like

14 reacties

 1. Leuke foto's! En wat ben je mooi opgemaakt! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's. Die schoenen zien er geweldig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Catrice Palette is ook mijn lievelings palette! En verder leuke foto's. Dat laatste plaatje is leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave schoenen! Leuke recap x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk weekje heb je weer gehad! Lekker zo'n avondje stappen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marloes! Ja, dat is altijd wel lekker ja haha :)

   Verwijderen
 6. Dat shirt staat je erg leuk! Ik heb ook weleens dat ik kledingstukken weggooi en dan later denk 'waarom?!'

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die nieuwe schoenen zijn erg mooi! Leuk overzicht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke diary, dat paletje is zo mooi! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's! Je nieuwe schoenen zijn mooi. Ik stijl de voorste plukken ook altijd haha, maar jij hebt mooie krullen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yum, Pina Colada, my favourite :) Fijn dat je zo'n leuke week hebt gehad, alvast fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke diary! Ik krijg echt honger van die foto van patat haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het absolute nude palette van Essence lijkt me zo goed te zijn, moet ik echt eens halen in de winkel! Prettige feestdagen! Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen