WINNEN: Je eigen bucketlist + 3 leuke posters op A4 formaat

by - december 16, 2014


Heb jij alle dingen gedaan die je in 2014 wou doen? Het nieuwe jaar staat namelijk alweer om de hoek! Een jaar waarin je nóg meer dromen kunt waarmaken. In 2015 zou ik graag op vakantie willen naar een warm land en daarnaast zou ik willen skydiven of bungeejumpen. Ook zou ik graag een eigen bedrijfje willen starten en nog véél meer andere dingen. 2015 wordt sowieso nóg beter dan 2014! Samen met the Paper Mouse Studio heb ik een winactie georganiseerd, waarbij jij je eigen bucketlist kunt opstellen! De tekst van de poster is aan te passen, dus je kunt je eigen bucketlist maken en uitprinten. Naast deze té leuke bucketlist, mag ik daarbij nog drie leuke posters op A4 formaat weggeven. Kijk je mee naar welke dat zijn?

The Paper Mouse Studio is een bedrijfje van mijn eigen zus. Ze heeft het bedrijf gestart op het moment dat ik ook begonnen ben met bloggen: juni/juli 2014. Ze maakt leuke items zoals planners, posters en andere leuke dingen om uit te printen en die zet ze op haar webshop op Etsy. Als je een item aanschaft, kun je hem downloaden en uitprinten op (speciaal) papier. Haar items zijn te koop over de hele wereld en doordat ze printable zijn, hoeft ze haar items niet te shippen over de hele wereld, maar kunnen ze gewoon rechtstreeks via de computer verkocht worden.


Deze leuke posters heeft ze speciaal voor deze winactie voor mijn blog gemaakt! Ik mag deze drie posters op A4 formaat namelijk weggeven aan één van jullie. Ze komen waarschijnlijk ook op the Paper Mouse shop terecht, maar op dit moment zijn ze limited edition. En ja, ook de schattige Merry Christmas poster hoort daarbij!

De drie posters krijg je opgestuurd via de post. Zij worden dus voor je uitgeprint. Naast deze drie posters krijg je ook een bucketlist opgestuurd. Deze krijg je per mail in een pfd bestand. De tekst kun je dan zelf veranderen naar een lijst van dingen die jij in 2015 wilt doen! 


Wat kun je winnen?
Je krijg drie posters op A4 formaat per post opgestuurd. Daarnaast krijg je de bucketlist via de mail opgestuurd in een pdf bestand, waarbij je de tekst zelf kunt veranderen en hem kunt uitprinten. De tekst die hierboven die in de bucketlist staat is dus een voorbeeld.

Wat moet je doen om al deze items te winnen?
♥ Volg the Paper Mouse Studio op Facebook 
♥ Volg mijn blog via Bloglovin
♥ Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres

Wat mag je doen om extra kans te maken?
♥ Volg the Paper Mouse Studio op Instagram

De winactie loopt tot vrijdag 19 december. 

Ik hoop dat jullie dit een toffe winactie vinden, want ik vind de posters en de bucketlist namelijk erg gaaf! Wat staat er op jouw bucketlist van 2015?

Liefs, Maaike


You May Also Like

17 reacties

 1. Wat leuk ! Ik heb altijd m'n bucketlist een beetje in m'n hoofd haha, maar het is wel echt een leuk idee om elk jaar een nieuwe bucketlist te maken en natuurlijk proberen alles te doen. De kerstposters zijn ook schattig, de middelste vooral !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Email is merel.mmm@gmail.com. Ik heb heel vaak bij deze reactie 'boxjes' dat ik ineens niet meer verder kan typen, of ligt dat aan mij aha?

   Verwijderen
  2. Oh echt? Dat is niet goed! Maar in ieder geval bedankt voor het meedoen & ik ga kijken of dat bij meerdere mensen zo is!

   Verwijderen
 2. Oeh wat leuk! Ik heb alleen net een nieuwe foto voor aan de muur besteld dus deze sla ik even over. Meer kans voor de anderen, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat een hele leuke winactie! Ik heb nog heel veel lege kaders liggen in de muur waarin leuke tekstjes moeten komen! Ik heb alle stappen gedaan en de extra stap (insta: ohsnapitsina), e-mail: nectar_tears@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof om zo'n bucketlist uit te printen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah dat zijn hele leuke posters zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke posters! Wat er allemaal op mijn bucketlist staat weet ik nog niet precies maar een blog beginnen staat wel bovenaan. :)
  Ik heb alles gedaan, ook gevolgd op instagram (xdooww) en mijn emailadres is dominiquearink@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super leuk!! Ik heb geen plekkie meer over maar echt een leuke actie. Iedereen heel veel succes:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave posters! Ik wens iedereen heel veel succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk deze posters, ik doe erg graag mee aan deze actie...en heb alle verplichte stapjes gedaan onder mijn eigen naam, Petra Krommenhoek
  Op mijn bucketlist staat toch eigenlijk wel om lid te gaan worden van een sportvereniging, en dan bedoel ik om een teamsport te gaan beoefenen...lijkt mij leuk en gezellig, maar stel ik steeds toch weer uit!

  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen