Review: GOSH Velvet Touch 155 Innocent lipstick

by - januari 27, 2015


Bij mijn nieuwe haarkleur hoort natuurlijk ook nieuwe make-up. Terwijl ik mijn haren donkerder verfde wist ik het al: ik ga een paar nieuwe, mooie lipsticks kopen. Ik was namelijk zo iemand die nauwelijks lipstick droeg. Ja, soms een lippenbalsem maar that's it. Maar tegelijk met mijn nieuwe haarkleur ben ik ook aan het experimenteren gegaan met nieuwe kleuren lipsticks. Want met wat 'natuurlijker' haar, past wel wat meer kleur! In de schappen bij de Kruidvat zag ik deze mooie, lichtroze lipstick liggen. Die kon ik niet aan mij voorbij laten gaan! Dit is de kleur 155 Innocent van de Velvet Touch lijn van Gosh. Normaal koop ik nooit iets van het merk Gosh. Ik weet het niet, ik had er niet zoveel mee. Ze hadden wel mooie producten, maar ik sloeg het schap altijd over bij de Kruidvat. Catrice en L'Oreal leken mij veel interessanter. Alleen daar kon ik geen mooie lipstick vinden, dus keerde ik mij een keer naar het schap van Gosh. En halleluja -daar stonden héél veel mooie lipsticks!

Er zijn in totaal 22 verschillende lipsticks van de Velvet Touch lijn.


Ik heb altijd al een oogje gehad op lichtroze lipsticks. Maar waar ik dan weer niet van hou zijn lipsticks met glitters erin. Catrice heeft er daar héél veel van, maar voor mij is dat gewoon niet weggelegd. Ik hou er gewoon niet van. Van deze lipstick had ik verwacht dat hij mat zou zijn. Toch geeft de lipstick een glans af.  Maar gelukkig zitten er geen glitters in!


Hier zie je welke kleur de lipstick heeft. Precies zoals ik verwacht had! Toch klopte mijn verwachting niet, want ik had gedacht dat hij mat was. Je ziet een lichte glans in de swatch.


Op deze foto komt de kleur van de lipstick dan weer niet tot zijn recht. Toch kun je hier wel op zien dat hij goed dekt. Wat ik een nadeel vind aan deze lipstick, is dat hij wel in de 'rimpels' van je lippen gaat zitten. Misschien valt het mij op, omdat ik nu eenmaal hele droge lippen heb door het weer. En het valt eigenlijk ook wel weer mee, want je kunt het niet eens op de foto zien!


Een totaalfoto. Ik hou van hoe de kleur past bij mijn nieuwe haarkleur! Het geeft iets extra's aan mijn gezicht. Ondanks dat de lipstick wel een beetje in de 'rimpels' van mijn lippen gaat zitten, vind ik de kleur heel erg geslaagd. Ook dekt hij goed en voelt hij enorm zacht en romig aan. Ja, ik denk dat ik deze vaak zal gaan dragen!

De Gosh Velvet Touch lipsticks zijn voor €9,49 verkrijgbaar bij de drogist.

Wat vinden jullie van de kleur?

Liefs, Maaike

You May Also Like

37 reacties

 1. Volgens mij is dit echt de perfecte roze kleur! Niet te licht en niet te fel. Hij staat je ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind dit echt een hele mooie lieve kleur x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het zeker! En daar ging ik ook voor, haha. Nu maar op zoek naar nóg een andere, mooie kleur lipstick

   Verwijderen
 3. Prachtige kleur! Ook zeker een kleurtje wat ik zelf zou dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige tint! <3 Staat inderdaad heel mooi bij je nieuwe haarkleur, so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje, staat ook erg mooi bij je nieuwe haarkleur! Hoeveel heb je ervoor betaald? Zelf ben ik echt fan van de "essence" lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €9,49 per stuk. Wel iets duurder dan de Essence lipsticks dus! Ik had het nog niet in het artikel vermeld, dat was ik vergeten. Maar het staat er nu wel in! :)

   Verwijderen
 6. prachtig kleurtje toch blijft 240 mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie lipstick, hij staat je goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtje, lekker naturel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi en natuurlijk kleurtje, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij staat je heel mooi! Jammer dat hij glanst, had wel gehoopt op een matte lipstick! Daar hou ik ook meer van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, ik ook! Al vind ik dit er ook wel heel leuk er uitzien :)

   Verwijderen
 11. Ik heb deze ook en idd hij gaat wel een beetje in je rimpels zitten! De kleur is wel geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige kleur! Ik sla de lipsticks van gosh eigenlijk altijd over, maar ik snap nu niet zo goed meer waarom..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt zo een mooie kleur! Prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi subtiel kleurtje. Jammer dat het in de lijntjes van je lippen trekt. Ondanks dat staat hij je wel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Staat je erg mooi! Ik kijk eigenlijk ook nooit naar de Gosh schappen, ik denk dat ik er de volgende keer toch maar even bij de lipsticks ga kijken dan. De 'rimpeltjes' vallen inderdaad wel mee hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt dat is waar! Maar ik vond het wel het benoemen waard :) Dankjewel voor je lieve compliment! <3

   Verwijderen
 16. Ik vind het een erg mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi kleurtje en vind het je ook erg goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel mooi kleurtje, erg natuurlijk:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie kleur! Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie lipstick, ik blijf fan van roze. x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Erg mooi kleurtje! Hij staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel mooi kleurtje, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die kleur staat prachtig bij je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Prachtig kleurtje! Staat je goed X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een mooie kleur! Staat je erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hij is echt heel mooi! Hij staat ook goed bij je haarkleur zoals je zelf al zegt :) xx

  BeantwoordenVerwijderen