Weekly Journal #27: Barbie shirtje, pizzeria & opnames voor een schoolproject

by - januari 13, 2015


Hallo lieve lezers! Er is alweer een week voorbij, dus het is tijd voor een Weekly Journal! Deze week heb ik niet heel veel bijzonders gedaan. Ik had een nieuwjaarsborrel, ben weten uiteten bij een pizzeria met een vriendin en zondag had ik opnames voor een schoolproject. En daarna ben ik hefig ziek geworden... Ik schrijf deze journal dan ook vanuit mijn knusse, warme bedje. Kijk je mee naar wat er precies is gebeurd deze week?

 
♥ In het begin van de week had ik een soort van nieuwjaarsborrel met mijn klasgenootjes. We gingen in Enschede bij een café zitten, om daar wat drankjes te doen. Het was erg gezellig en mijn eerste 'borrel' was deze koffie mét chocoladesiroop!
♥ Thuis aangekomen zag ik dat er een boekje in de brievenbus lag met daarin cursussen die je kunt volgen. Ik bekeek het boekje eens goed, want ik ben daar wel geïnteresseerd in. Helaas heb ik niks leuks kunnen vinden, maar iets naast mijn studie doen vind ik wel interessant!

 
♥ Woensdagavond had ik een 'datenight' met een van mijn vriendinnen. We gingen pizza eten bij een pizzeria hier in de buurt en ik had er al dagen naar uit gekeken! Ik had al een paar dagen gezond gegeten en dit was mijn eerste, echte cheatmeal.
♥ Uiteindelijk koos ik voor een pizza tonijn en die was (natuurlijk) lekker! We hebben enorm veel bijgekletst en gelachen, het was echt voor herhaling vatbaar.

 
♥ Nieuw shirtje gekocht bij de V&D. Het kant bovenaan maakt het shirtje helemaal af, vind ik. Kant staat zo leuk!
♥ Zo ziet iedere dag er voor mij wel uit: een to-do lijstje maken. Sowieso heb ik het erg druk met school en daar komt nog werk en mijn blog bij. Allemaal dingen die ik goed bij moet houden en daar helpen lijstjes ontzettend goed bij.

 
♥ Ik heb ongelofelijk veel shirtjes in mijn kast liggen die ik niet draag. Mijn idee was dan ook om deze shirtjes eens te bekijken en te combineren met kleding die ik wel vaak draag. Dit leuke Barbie shirtje was als eerst aan de beurt, die had ik al heel lang niet meer aangehad terwijl hij toch wel erg leuk is!
♥ Een selfie hoort daar natuurlijk ook bij en ik vond deze foto zo leuk, dat ik hem gelijk als nieuwe foto op facebook heb gebruikt :)

 
♥ Vrijdagavond ging ik nog even met mijn zus het dorp in. Ik had wat spullen nodig bij de Kruidvat, maar ik had (nadat ik mijn wishlist had gemaakt) ook heel veel behoefte om nieuwe decoratie items te halen voor mijn kamer. Het is zo leeg na kerstmis :( En ik ben geslaagd! En check hoe schattig mijn nieuwe roze lampje is <3
♥ Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt en zondag begon ik de dag met dit heerlijke ontbijtje. Ik ben weer begonnen met groene thee drinken! En daarnaast had ik wat pure chocolade in mijn havermout gedaan.

 
♥ Ik probeerde ook de nieuwe Vita Coco uit, met Lemonade! Smaakt erg lekker vind ik, maar toch gaat er niets boven de naturel kokoswater smaak.
♥ Zondagmiddag had ik opnames voor een schoolproject waar ik nu mee bezig ben. Ik stond achter de camera en wat vrienden en vriendinnen van mij moesten acteurs spelen, haha. Hier is Merijn nog even het script aan het lezen. Na wat uren shooten in de kou, waren we eindelijk klaar en gingen we daarna gezellig met zijn allen nog nakletsen. De andere geweldige acteurs zie je niet op de foto trouwens, haha.

 
♥ Zondagavond: krioelen met lieve Maus op de bank <3 Mijn ouders waren er niet en ik had met mijn zus lekkere hapjes gemaakt om op te eten voor de tv. En Maus kwam er ook gezellig bij liggen, haha!
♥ Op Twitter vroeg ik naar wondermiddeltjes tegen keelpijn. Iemand kwam met het idee om water te koken, daar zout in te doen en dat even in je mond te doen en te gorgelen. Super lief & een heel goed idee!

Donderdag was ik trouwens niet lekker geworden. Ik had koorts, had keelpijn en een fikse verkoudheid. Vrijdag knapte ik iets op en zaterdag was ik gewoon gaan werken de hele dag. Dat had ik niet moeten doen. Ik had ongelofelijk keelpijn gekregen en zondag had ik dus ook nog opnames in de kou! Vandaag werd ik daarom wakker met ZULKE keelpijn, dat is bijna niet meer normaal. En ja, ik ben toch nog naar school gegaan...

Ik ben toch eerder naar huis gegaan, heb gelijk een dutje gedaan want ik kon niet meer. Ik moet leren niet door te lopen wanneer ik ziek ben, maar om gewoon rust te nemen. En dat ga ik nu ook doen. Ik kan het me niet veroorloven als de keelpijn NOG erger wordt. Dus dat ga ik de komende dagen doen: opknappen ;)

Hoe was jullie week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

34 reacties

 1. Leuk shirtje!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk shirtje en hopelijk ben je snel weer fit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! die pizza tonijn ziet er heerlijk uit. Ah ook al ziek? ik was met de feestdagen ook mijn stem kwijt en keelpijn, ik heb er van alles aangedaan, maar het werkte niet echt. Heel veel beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap! En wat een leuk shirtje heb je gekocht, dat kant is zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die pizza ziet er heel erg leuk uit en dat barbie shirtje heel grappig! haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja echt hè! En de pizza was gewoon verrukkelijk <3

   Verwijderen
 6. Beterschap meis! Wat heb je toch prachtig haar btw. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat shirtje is erg mooi!

  en beterschap!

  x diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! En beterschap:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke fotos! Wel balen dat je niet fit bent, hoop dat je snel weer opknapt <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben gelukkig al een beetje opgeknapt! Hoop dat ik weer snel naar school kan haha. Dankjewel <3

   Verwijderen
 10. ja heel goed voorbeeld van hoe je een boom aka geluidsding vasthoudt mehehehe :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beterschap meid! En wat ziet die pizza er lekker uit, nu krijg ik daar echt zin in haha! Wie weet kunnen we ooit een "blogdate" houden bij de makanti in Hengelo haha, daar hebben ze echt de beste pizza's ever!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh ik ben voor! Ik ben daar sowieso nog nooit geweest, maar pizza klinkt altijd goed. Lijkt me super leuk om een 'blogdate' met je te doen! <3

   Verwijderen
 12. Wat een leuke foto's! Het barbie shirtje is erg leuk, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Knuffelen met je kat is het aller lekkerst als je ziek bent! Hopelijk eet je snel weer pizza, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat witte kanten shirtje is echt heel leuk! Leuke foto's heb je gemaakt, en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh dat kanten shirtje is echt heel gaaf! Ik vind het alleen altijd lastig hoe je het nu precies moet dragen (met een hemdje, zonder hemdje?) Hopelijk gaat het wat beter, thee en slaap doen meestal wel wonderen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke dairy!
  Ik denk dat ik binnenkort maar eens wat anders ga proberen in plaats van mijn standaard yoghurt en cruslie, het ziet er namelijk onwijs lekker uit!
  Doe jij MCI op MBO of HBO niveau?

  Het blogje over jouw woord 'verrukkelijk' staat trouwens online. Ik heb het met een groot plezier geschreven want wat is dat een irritant woord zeg, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe MIC op hbo niveau! :) super dat je mijn woord gebruikt hebt voor je eerste blog van de rubriek daarover <3

   Verwijderen
 17. Ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt.
  Leuk om je overzicht te bekijken/te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Bij kruidvat kun je propolis spray kopen, werkt echt heel goed. Is een natuurlijk antibioticum :-) Verder geeft sterke drank gorgelen ook even verlichting van de pijn. Beterschap :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ontzettend veel beterschap! Dat was vast de reden waarom er geen nieuwe post was :( Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Beterschap. En die T-shirt is erg leuk. Mag ik vragen waar je hem hebt gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry voor het late antwoord! Ik heb hem gekocht bij de Forever 21 in Amsterdam, al een jaar geleden geloof ik

   Verwijderen
 21. Goed idee om pure chocolade in havermout te doen! Misschien niet het meest gezond, maar puur is altijd nog beter dan melk/wit :) Leuke foto's verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat vervelend dat je je zo ziek voelt.. De pizza zag er wel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super leuke blog en post!
  Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen