Genomineerd als Insider's Tip van de Maand op Stylefruits!

by - februari 17, 2015


Vorige week kreeg ik een heel leuk mailtje in mijn mailbox: ik ben met mijn blog genomineerd als Insider's Tip van de maand! Ik maakte al eerder kennis met deze contest, want elke maand nomineert de website Stylefruits nieuwe (onbekende) bloggers. Ik vind het dan ook een eer dat ik deze maand genomineerd ben! Een half jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog en sindsdien heb ik er veel tijd, aandacht en moeite aan besteed. Het is dan ook ontzettend leuk dat mijn blog wordt opgemerkt! Lees je mee naar wat deze nominatie inhoudt?

Stylefruits
Elke maand nomineert de website Stylefruits vijf verschillende bloggers voor deze contest. Deze bloggers zijn vaak nog niet zo 'groot' en de bedoeling is dan ook dat deze bloggers wat meer aandacht krijgen. En dit is precies wat Stylefruits doet: elke maand zetten ze weer vijf blogs in het zonnetje, waaruit jij kan kiezen. Want: uit deze vijf kies je je favoriet én daarop kun je je stem uitbrengen!

Stemmen
Tot 2 maart kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete blogger. Het is de eerste keer dat ik aan zoiets meedoe, dus ik zou het ook onwijs gaaf vinden als je op mij zou stemmen! Je kunt hier je stem uitbrengen en via je mobiel kan dat hier. Je kunt iedere dag weer opnieuw je stem uitbrengen. Ik vind het echt heel spannend op welke plek ik kom te staan op 2 maart, haha! 

Winnaar
De winnaar van de Insider's Tip van de Maand wordt uitgebreid gepresenteerd op de website van Stylefruits in een post. Wat mij betreft zou ik het super vinden om hierop te mogen staan met een interview. 

Vergeet dus niet hier te stemmen op mijn blog :)

Liefs, Maaike

You May Also Like

18 reacties

 1. Wat leuk zeg nou ik heb nu gelijk al op je gestemd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat leuk. Ik ga zo stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je genomineerd bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het echt onwijs gaaf dat ik met mijn blog genomineerd ben! <3

   Verwijderen
 4. Wat een eer! Ik heb op je gestemd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had al gestemd, ik gun het je van harte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh leuk! Natuurlijk ga ik stemmen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh ik vind het ook zo onwijs leuk dat ik erbij zit! goodluck girl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt tof dat jij er ook bij zit! Jij ook heel veel succes meid <3

   Verwijderen
 8. Super leuk dat je genomineerd bent. Ga zo door!
  Lijkt het je leuk mee te doen aan mijn win actie? :-)
  xo.
  FROM HATS TO HEELS
  www.fromhatstoheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! Ik ga op je stemmen :)

  BeantwoordenVerwijderen