Leave a little sparkle wherever you go

by - februari 04, 2015Sieraden geven iets extra's aan je outfit. Zelf draag ik altijd sieraden; soms alleen maar oorbellen, maar vaak ook nog een leuke armband of ketting erbij. Zonder voel ik mij gewoon een beetje 'leeg', alsof ik niet die extra moeite gedaan heb om nog wat sparkle aan mijn outfit te geven. Het is fijn om veel sieraden te hebben, zodat je iets te kiezen hebt. Ik merk dat ik tegenwoordig steeds meer investeer in sieraden die langer meegaan. Ik heb vaak gehad dat er iets afbrak of afknapte en vervolgens droeg ik ze niet meer. Erg jammer! Op de webshop van Sieradenloods kwam ik prachtige sieraden tegen die ik jullie niet wil onthouden.

Op Sieradenloods kun je onder andere de merken Zinzi, Mi Moneda en Buddha to Buddha vinden. In totaal is er keuze uit 18 merken die allemaal een verschillende stijl hebben. Drie daarvan zijn bij mij favoriet.Muntenketting van Mi Moneda
Het merk Mi Moneda ken ik al een aantal jaren. Van dit merk zijn de kettingen het populairst. Je kiest een ketting, een muntrand en dan kun je allerlei verschillende munten kiezen die je telkens kunt omwisselen. Ontzettend handig, want zo kun je telkens weer een andere look creëren! Een paar vriendinnen van mij hebben ook een Mi Moneda ketting en ik vind het zo ongelooflijk mooi! Vooral omdat er heel veel verschillende munten zijn. De munten die ik het mooist vind, kun je hierboven zien. Ik denk dat ik binnenkort zeker zo'n ketting ga aanschaffen. Het is wel duurder dan andere kettingen, maar je krijgt er goede kwaliteit voor terug!


Zinzi Silver Jewels
Het merk Zinzi ken je vast wel van de reclamecampagne met Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo. Vanaf het moment dat deze campagne begon was ik nieuwsgierig naar de sieraden van dit merk. Wat ik zelf nog niet wist, is dat de naam Zinzi staat voor 'zin in zilver'. Het Nederlandse merk bevat daarom ook alleen maar zilveren sieraden, maar wel met veel kleur erin verwerkt. Hierboven vind je een ring en een hanger van dit merk die ik ontzettend mooi vind! Ik hou wel van veel sparkle in mijn sieraden. Er zijn nog veel meer sieraden van dit merk, ook met veel kleur erin, maar toch vond ik deze, compleet van zilver, het mooist!Boccia
Dit merk was voor mij nog totaal onbekend. Toch is Boccia een merk dat vele, mooie sieraden verkoopt! Het zijn vooral zilveren sieraden, soms met een goudgele kleur erin verwerkt. Ik vind zelf sieraden die compleet van zilver zijn mooi, vandaar dat mijn favorieten van dit merk weer uit helemaal zilver bestaan, haha. De hartjes oorbellen vind ik het leukst! Ze zijn heel klein en dat maakt ze heel schattig. Daarnaast vind ik de twee ringen en het horloge ook ontzettend mooi! 

Naast deze drie merken verkoopt Sieradenloods nog veel meer andere merken. En bestel je vóór 20.30 uur, dan verzenden ze je bestelling diezelfde dag nog. Ook is er een winkel in Kampen waar sieraden bekeken en gekocht kunnen worden. Goed om te weten: bij een besteding van €50,- of meer is de verzending gratis. 

Welke van deze drie sieradenmerken vind jij het mooist?


Liefs, Maaike

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Sieradenloods.nl

You May Also Like

24 reacties

 1. Oeh leuk! Ik kan niet kiezen tussen zinzi en mi moneda. Ik heb al jaren een pendant van mi moneda maar mijn ketting is stuk waardoor ik heb nooit meer draag. Ook heb ik een mooie zilveren ring van Zinzi, van mijn vriend gekregen! Vind het beide hele mooie merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een prachtige munten heeft Mi Moneda op het moment! Ik heb zelf een zilveren ketting met twee munten eraan. Heb hem al een tijdje niet gedragen, maar van deze munten word ik weer enorm enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit eraan te denken om ook een zilveren te halen, met zilveren munten erin. Ik vind ze zelf ook onwijs mooi namelijk <3

   Verwijderen
 4. Wauw, ziet er zeker heel pretty uit! Zijn ze een beetje betaalbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zijn wel de duurdere merken, dus nee helaas! Maar het ziet er wel heel erg pretty uit ja <3

   Verwijderen
 5. De merken dat je hier noemt, ken ik nog niet! Leuk om zo nieuwe sieraad merken te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mi Moneda blijft prachtig! Zo tof dat je het kunt afwisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige sieraden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wouw echt mooie sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het horloge van Boccia erg mooi, kende het merk ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mi Moneda kettingen vind ik ook zo mooi! De andere twee merken ken ik niet, maar de items daarvan zien er ook prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind Zinzi Jewels altijd geweldig, hoewel de muntenkettingen van Mi Monedo ook wel heeeel leuk zijn... Vooral die marmer en quarts vind ik gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat horloge van Boccia ziet er echt goed uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind zelf de Muntenketting van Mi Moneda ontzettend mooi :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mi Moneda sieraden heb ik ook, nog steeds vind ik ze prachtig :)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bedankt Maaike voor het schrijven van het artikel over onze webshop Sieradenloods.nl. Helaas kan ik jullie niet allemaal een 'vind ik leuk' geven, dus vandaar op deze manier even een bedankje voor al jullie positieve reacties.

  Hebben jullie onze webshop Sieradenloods.nl inmiddels al gecheckt? Leuk shoppen hoor: een breed assortiment sieraden in verschillende prijsklassen. Voor iedere dame dus toegankelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen