Review: Catrice Illuminating Blush 020 Coral Me Maybe

by - februari 25, 2015


Dat ik van mooie blushes hou is een feit. Deze make-up producten laten mijn hartje vaker smelten dan welk ander make-up product ook. Mijn favoriete kleur op dit gebied is dan ook de roze variant en daar hoort deze blush van Catrice ook zeker bij. Het is wel een erg felle kleur en vooraf was ik daarom erg benieuwd hoe hij me zal staan!


De 020 Coral Me Maybe is een Illuminating Blush van Catrice, waar in totaal drie varianten van bestaan.

♥ 010 I Am Nuts About You is een blush dat iets neigt naar de kleur oranje
♥ 020 Coral me Maybe is een blush dat een kleur heeft dat naar koraal neigt
♥ 030 Kiss Me Ken is de roze variant

Ik zelf hou meer van de kleur koraal en daarom heb ik deze blush gekozen uit deze drie.


"De Illuminating Blush combineert twee verschillende kleurintensiteiten met een subtiele glans en licht parelmoereffect. Voor een perfect accent op de jukbeenderen met een subtiele glow." 


Het patroontje wat op deze blush zit vind ik ontzettend mooi. Ik vind het altijd leuk wanneer make-up merken iets moois van hun product maken. En dit zie ik meer terug bij Catrice dan bij Essence, qua budgetmerken. Bij Chanel en Dior zie je bijvoorbeeld (bijna) hele kunstwerken terug in de blushes. Erg fijn dat Catrice hier ook iets mee doen en dus ook in deze Illuminating Blush!


De blush is niet mat, maar bevat kleine shimmers. Ik weet niet of dit alleen in de toplaag zit, of dat het ook nog verborgen zit in de rest van de blush. Ik hoop dat het het laatste is.


Look at that beauty..


En dit is het resultaat! Het is een heerlijk zacht, lieflijk roze kleurtje. Precies waar ik van hou! Je moet wel oppassen, want je doet wel al gauw té veel op je gezicht. De poeder is zeer gepigmenteerd en de kleur is geweldig fel. Maar op de manier hoe ik het hier op heb gebracht, ben ik heel tevreden! Het ziet er subtiel uit en de blush bevat dus ook nog wat shimmers. Een leuke, extra toevoeging.


En hier nog een totaal foto. Ik vind het een ontzettend mooie kleur en op de een of andere manier past hij ook erg goed bij de kleur van de nude lip smoother die ik hier op heb (ook van Catrice trouwens). Ik weet zeker dat ik deze blush veel ga dragen! En ik neem nog even een kijkje bij de drogist voor de andere kleuren van de Illuminating Blush... die zien er ook erg aantrekkelijk uit.

De Catrice Illuminating Blush is voor €3,99 verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat.

Wat vind jij van deze blusher?

Liefs, Maaike

You May Also Like

33 reacties

 1. Dit is echt een kleur ook voor mij heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een prachtige blush! Ik denk dat ik 'm vooral zal dragen als ik een zongebruind huidje heb en het wat warmer is. Dan vind ik het echt een perfecte tijd voor shimmery-blushes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw! hij is echt ontzettend mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat ontzettend mooi bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje! Ik moet snel maar eens langs het kruidvat om alle nieuwe producten te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ook! Ik wil die nieuwe highlighter van Catrice sowieso nog hebben <3

   Verwijderen
 6. Wat een prachtig patroontje! Hij staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt heel mooi en natuurlijk! Wat een mooi patroontje heeft de blush ook ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw wat een prachtige kleur zeg. Ik wist niet zeker wat ik ervan moest denken toen ik 'm in de winkel zag liggen maar nu weet ik het wel. Wat een beauty zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond hem zelf wel iets te fel toen ik in de winkel stond. Maar ik vond het patroontje zo mooi! En deze kleur, van de twee andere kleuren, vond ik ook het mooist. Heb er geen spijt van dat ik hem heb gehaald!

   Verwijderen
 9. Wat een mooie foto's. Dit is denk ik wel wat voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw mooooooi! Vooral ook het patroontje in de blush. Echt een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje, wat een mooie blush. Het patroontje, de kleur, alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kleurtje en subtiel aangebracht! Lijkt me inderdaad dat hij heel snel te donker is door het goede pigment, maar dat valt nu niet op. Mooie foto's heb je trouwens ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij staat je prachtig! De kleur past goed bij je. De verpakking is inderdaad erg mooi, ik vind Catrice toch altijd een fijner merk dan Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeeh wat mooi zeg! Denk dat ik heb ook wel ga halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi, subtiel kleurtje op je wangen! Luvv it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw mooi kleurtje, het patroon vind ik ook erg pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh wat een onwijs mooi kleurtje! Volgens mij zou dit iedereen staan.
  Je foto's zijn ook echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige foto's en wat een mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige foto's en wat een mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hele mooie blush staat je er mooi ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, ziet er echt prachtig uit. Ik weet niet hoe het komt, maar de laatste tijd heb ik al een tijdje mijn blushes niet meer aangeraakt. Dit kleurtje is echt heel mooi en staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo'n mooie blush! Het patroontje erop is mooi en de kleur wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hij is mooi, staat prachtig bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een prachtige blush! Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen