Review: Nivea Cacao Onder de Douche Bodymilk

by - februari 20, 2015


Na het grote succes van de Body Milk Onder De Douche, komt Nivea nu ook met een Cacao variant van deze body milk. Het product is net 'vers' op de markt en ik kon het niet laten om hem gelijk te testen. De vorige variant vond ik namelijk heerlijk, En een beauty product met een tintje chocola? Dat kan ik niet aan mij voorbij laten gaan! Nadat de Chocomania lijn uit de Body Shop is verdwenen, ben ik nu hopeloos op zoek naar nieuwe varianten van deze lijn. Zou deze Cacao Onder De Douche Bodymilk iets zijn? 


"Word je ook zo blij van chocolade? Je huid ook! De NIVEA Onder de Douche Body Milk Cacao is verrijkt met Cacao Boter om de normale tot droge huid intensief te voeden. Deze bodymilk breng je onder de douche aan, na het afspelen van je douchegel. Je nog natte huid neemt de verzorgende formule snel op zodat je de milk na een paar seconden al kan afspoelen. De formule plakt niet waardoor je je direct kunt aankleden. De huid voelt zacht en soepel aan, zelfs na het afdrogen, en wordt niet meer dan 24h gehydrateerd. Ook ruikt de huid heerlijk door de subtiele geur van cacao en vanille. Zo wordt het lichaam optimaal verzorgd en bespaart het je ook nog eens tijd!" 

De Onder de Douche Body Milk bevat dus niet alleen de geur van cacao, maar óók die van vanille. Wat mij betreft lijkt dat een gouden combinatie. Twee van mijn favoriete geuren bij elkaar gestopt in één fles. Dat moet wel heerlijk zijn, toch?


De body milk werkt heel simpel:

Stap 1: Gebruik je normale douchegel en spoel deze af.
Stap 2: Breng de bodymilk aan op je natte huid terwijl je onder de douche staat.
Stap 3: Spoel je af.
Stap 4: Droog je af en kleed je meteen aan. Laat geen restjes na op de handdoek.

Het enige gevaar dat er kan zijn, is dat de douche glad kan worden door het gebruik van dit product. Kijk hier dus mee uit! Zelf ben ik nog niet uitgegleden, maar het kan zeker gebeuren dat je een keer uitglijdt. Gelukkig heeft Nivea op elk product een waarschuwing hiervoor gezet. Op de foto hierboven kun je trouwens ook de ingrediënten nalezen van dit product. 


De fles heeft een simpele dop die makkelijk te sluiten is. Soms blijven er nog wel restjes achter in de dop, dat vind ik zelf wat minder hygiënisch.

Eenmaal onder de douche ruikt het product inderdaad naar cacao. De vanille bespeur ik zelf niet zo, maar de geur is zeker weten subtieler dan die van de Chocomania lijn van de Body Shop. Erg jammer, want ik hou juist van die sterke geur van chocolade! Maar misschien dat meer mensen dit subtiele juist lekkerder vinden ruiken. Je moet wel van de geur van chocolade houden namelijk.

De body milk zelf is gemaakt van een heerlijke substantie. Het is een dikke, vloeibare crème die makkelijk uit te smeren is. En gelijk nadat ik uit de douche stap, voel ik dat mijn huid gehydrateerd wordt. Zelfs na het afdrogen blijft dat gevoel hangen!


Ik vind een body milk voor onder de douche een geweldige uitvinding! Ik schreef al eerder over de 'naturel' body milk voor onder de douche: deze vond ik ontzettend fijn werken. De Cacao variant vind ik daarom een onwijs prettige toevoeging aan het assortiment, want cacao is nu eenmaal een lekkere en zoete geur. De body milk is een lekkere dikke crème die makkelijk uit te smeren is. En je huid voelt zeker gehydrateerd aan na het opsmeren en zeker ook nog na het afdrogen! Waarom is er niet van elke body lotion een Onder de Douche variant?

De Nivea Cacao Onder de Douche Bodymilk is voor €5,99 verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat.

Heb jij wel eens een body lotion voor onder de douche gebruikt?

Liefs, Maaike

You May Also Like

19 reacties

 1. Echt een super ideaal en tijdbesparend product! Ik word hier echt vrolijk van! Daarnaast lijkt de cacao variant mij ontzettend lekker ruiken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nooit meer wachten tot je body lotion is ingetrokken, heerlijk <3

   Verwijderen
 2. Ik wordt nu ook enthousiast lijkt me een fijn en ook handig product. Ik vergeet zo vaak na het douchen mijn lichaam in te smeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me wel heel erg fijn. Ik heb die donkere variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit product lijkt me echt super handig! Zeker als je weinig tijd hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een mooie foto's!<3 Ik ben er heel benieuwd naar, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's <3. Dit product lijkt mij heerlijk! Vooral handig voor als je 's ochtends haast heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me een heel fijn product als ik deze post zo lees! De prijs valt me ook heel erg mee als hij doet wat hij moet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben niet zo'n fan van bodylotion voor onder de douche. Ook houd ik niet zo van de geur van chocolade in verzorgingsproducten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is een product waar ik echt benieuwd naar ben, het klinkt zo fijn en ideaal dat je na het douchen gelijk klaar bent. En daarnaast doe kokos mij ook altijd aan de zomer denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt goed. Ik heb er zelf nog geen ervaring mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij klinkt erg goed! Ik was al lange tijd benieuwd naar dit product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de Nivea onder de douche bodylotions ontzettend handig! I like it!

  BeantwoordenVerwijderen