Review: Victoria's Secret Amber Romance, Love Spell & Pure Seduction body mist & body lotion

by - februari 18, 2015


Mijn hart maakte een sprongetje toen ik te horen kreeg dat ik deze heerlijk producten van Victoria's Secret gewonnen had. Mijn favoriete geurtje van het moment is er namelijk één van dit merk. Ik was daarom ook hartstikke benieuwd naar de andere geuren die Victoria's Secret in haar assortiment heeft. Je hoort er zoveel goede dingen over dat het niet anders kan zijn dat ze allemaal ontzettend lekker ruiken. Victoria's Secret staat er ook wel om bekend dat zij veel vrouwelijke, zoete en bloemerige geuren verkopen. De drie geurtjes die in mijn pakketje zaten zijn Love Spell, Pure Seduction en Amber Romance.


De producten die erin zitten zijn allemaal mini verpakkingen. Ze hebben alle zes een inhoud van 60 ml. Een 'gewone' verpakking van Victoria's Secret bevat 250 ml. Het pluspunt van deze kleine flesjes is toch wel dat ze handig zijn om mee te nemen. Dat miste ik zeker bij het 'gewone' formaat van de flesjes en dan vooral bij de body mists. Deze geur gaat namelijk redelijk snel verloren, dus even bij sprayen op een dag is zeker wel noodzakelijk. Deze mini flesjes zijn perfect om mee te nemen in je handtas!


"A seductive, warm fragrance. Ignite an Amber Romance, a sensual embrace of sultry amber and crème anglaise. Experience the luxury of fragrance. Refreshing formula is infused with conditioning aloe vera and calming chamomile. Spray on for a sexy touch of scent."

De geur Amber Romance is toch wel mijn favoriet van deze drie. Dit is gelijk ook de geur die ik al eerder in mijn bezit had en vaak heb gebruikt. Van alle Victoria's Secret producten, vind ik dat deze de lekkerste geur heeft. Het is een warme, zijdezachte en sensuele geur in tegenstelling tot alle zoete, bloemige geuren die Victoria's Secret ook heeft. Amber Romance bevat amber & crème anglaise. De geur neigt ook naar vanille toe, iets wat ik ook onwijs lekker vind. 


"A flirty, floral fragrance. Entice in Pure Seduction, a passionate romance of succulent red plum and sweet freesia. Experience the luxury of fragrance. Refreshing formula is infused with conditioning aloe vera and calming chamomile. Spray on for a sexy touch of scent."


Pure Seduction is een vrolijke, zachte en bloemige geur met als hoofdbestanddelen red plum & freesia. Ik was eerder niet zo van de bloemige geurtjes, maar voor deze zoete Victoria's Secret geur moet ik toch echt een uitzondering maken. Wat een ontzettend frisse geur! Ik denk dat ik deze ga bewaren voor in de lente en eventueel in de zomer, want voor deze strenge winter is hij toch iets te zoet. Maar toch kan ik niet wachten om hem te dragen! De geur heeft ook wel iets warms en sensueels in zich. Heerlijk!"A flirty, floral fragrance. Hypnotize in Love Spell, a vibrant, irresistible blend of lush cherry blossom and juicy peach. Experience the luxury of fragrance. Refreshing formule is infused with conditioning aloe vera and calming chamomile. Spray on for a sexy touch of scent."

Love Spell is een iets minder frisse geur. Het is een mysterieuze, bloemige en sexy geur. Waar Pure Seduction toch nog wat zoet ruikt, ruikt Love Spell meer sensueler. Maar toch ruikt hij nog erg bloemig en fris: de hoofdbestanddelen zijn cherry blossom & peach. Ik had niet verwacht dat ik deze zoete, vrolijke geuren ook lekker zou vinden van Victoria's Secret. Ook deze is weer perfect voor in de lente en de zomer. Het is heerlijk verfrissend om je lichaam hiermee te verwennen. 


Ik was erg benieuwd naar deze geuren van Victoria's Secret. Nog steeds is mijn favoriet de Amber Romance. Deze warme en vooral sensuele geur, daar kan geen ander geurtje tegenop. En daarnaast dacht ik dat ik niet zo van zoete, bloemige geurtjes hield. Maar door de Pure Seduction en Love Spell ben ik toch gaan twijfelen. Deze twee geurtjes zijn zo ontzettend fris en lekker! Heerlijk voor een broeierige lente of zomer dag, Ik kan niet wachten om ze te dragen.

Welke geurtjes van Victoria's Secret heb jij in je bezit?

Liefs, Maaike

You May Also Like

22 reacties

 1. Vind het zo'n leuk setje! Amber Romance is samen met een lichtroze waarvan ik nu natuurlijk weer niet op de naam kom favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog echt niks van VS. Leuk setje is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zou ik als ik jou was even snel een geurtje halen van VS, haha!

   Verwijderen
 3. Wat een geweldige set zeg! Heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg deze set! Ik ben wel stiekem een beetje jaloers ;-). Ik heb de paarse variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo tof dat je dit leuke setje gewonnen hebt. Ik zag ze ook bij de etos. Zelf ben ik in het bezit van de grotere flessen van Pure Seduction en Love Spell. Pure Seduction is mijn ultieme favoriet en love spell vind ik toch een stuk minder lekker. Volgende keer ga ik voor de Amber Romance, deze ruikt inderdaad ook ontzettend lekker. Alleen zijn de flessen best prijzig en ging ik eerst nog een keer voor pure Seduction.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kon dit setje dus ook eerst niet vinden bij de Etos in Enschede haha ;p ik had niet gedacht dat Pure Seduction en Love Spell zo lekker zouden zijn! Ik ben nu al helemaal verslaafd aan de geur <3

   Verwijderen
 7. Ik heb de licht blauwe.. Naam kwijt oepsie! Ik vind het wel fijn om eens af te wisselen met gewone parfum! Super leuk dat je dit gewonnen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mag ik zeggen dat ik gruwelijk jaloers ben?! Red plum and fresia lijkt me heel fjn ( en de verpakking vind ik prachtig ). Ik zou VS alleen al kopen als fotografie props.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke productjes!! Inderdaad heel handig als ze zo klein zijn om overal mee naartoe te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb al zoveel goede gehoord over deze producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. het ziet er ecjht heel erg leuk en vrolijk uit, erg mooi met al die kleuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb de andere set gekocht, omdat ik niet zo van de body lotions ben. Maar deze geuren zijn inderdaad zo lekker! Mijn favoriet ik Love Spell

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke prijs om te winnen! De body mists staan op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke set, jammer dat ik de actie heb gemist! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Amber Romance vind ik ook heerlijk! Love spell vind ik veel te zoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat gaaf dat je ze gewonnen hebt. Ik wil er graag oom een, een body mist dan. Heb er al heel vaak mee in mijn handen gestaan bij de etos maar heb het on de een of andere reden nooit gekocht...
  Love, Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aah wat leuk om te lezen dat ze jou zo goed bevallen! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lekker man en zien er goed uit! Like usual!

  BeantwoordenVerwijderen