Review: W7 BROW BAR Eyebrow Stencil Kit

by - februari 07, 2015


Wat je gezicht gelijk een instant boost kan geven, is het creëren van vollere wenkbrauwen. Serieus, bij iedereen die ik het heb zien doen zien de wenkbrauwen er nét iets mooier uit wanneer ze deze bijgekleurd hebben. Dat kan met een wenkbrauwpotloodje, maar er bestaat ook wenkbrauwpoeder. En dat laatste is wat ik eens ga proberen. Zelf heb ik nog nooit wenkbrauwpoeder gebruikt! Tijd om daar eens verandering aan te brengen met deze Eyebrow Stencil Kit van W7. 


De Brow Bar ziet er van de buitenkant spectaculair uit: het is een doosje met daarin een borsteltje om je wenkbrauwen in model te brengen, een kwastje om de poeder mee aan te brengen, vier kleuren wenkbrauwpoeder en stencils met verschillende wenkbrauwvormen. 

Zelf teken ik nooit mijn wenkbrauwen bij, want ik heb van mijzelf al best volle wenkies. Soms teken ik een héél klein beetje bij met een wenkbrauwpotlood. Wat ik wel altijd doe is met een speciaal wenkbrauw borsteltje (soort van mascara borsteltje) mijn wenkbrauwen in model te brengen. Dat ziet er sowieso ook altijd beter uit vind ik.


Wanneer je het plastic uit het doosje haalt met alle producten erin, valt het me op dat er wel veel wenkbrauwpoeder van elk kleurtje erin zit. En je vaak heb je maar één kleur nodig! Dat is best wel zonde van de andere kleuren die je niet gebruikt. Ik gebruik zelf kleur nummer 2 voor mijn wenkbrauwen.


Op de achterkant van het doosje staat hoe je de wenkbrauw kit gebruikt:

♥ Borstel je wenkbrauwen
♥ Plaats een wenkbrauw stencil op je wenkbrauw in de gewenste positie
♥ Breng met het kwastje de kleur aan die matcht met je wenkbrauwen
♥ Verwijder voorzichtig de wenkbrauw stencil van je wenkbrauw

Ik weet dat ik niet met zo'n stencil ga werken, aangezien ik trots ben op de vorm van mijn eigen wenkbrauwen, haha. Gebruik iemand van jullie zo'n stencil wel?


Even nog een close-up van de poeder. Ziet dat er niet mooi uit? Het borsteltje vind ik daarentegen erg goedkoop ogen. Oh, en er zit nog een extra kwastje in het poederdoosje zelf! 


En dan het resultaat! Links is voor en rechts is na het aanbrengen van wenkbrauwpoeder, in dit geval dus kleur 2. Het is geen 'wauw' effect, zoals ik al verwacht had, want simpelweg heb ik al volle wenkbrauwen. Toch ziet het er wel iets mooier uit dan mijn 'kale' wenkies.


Ik had niet verwacht dat deze Brow Bar zo goed zou werken! Ook al teken ik mijn wenkbrauwen zelf nooit bij omdat ze al redelijk 'vol' zijn, het resultaat mag er wezen. De poeder blijft de hele dag lang zitten en vervaagt niet. De kleuren van de vier verschillende poeders zijn ook erg mooi en voor iedereen is er wel een kleur die past. Het kwastje voor het aanbrengen van het poeder is ook erg fijn, maar alleen het borsteltje gebruik ik niet. Ook de stencils met verschillende wenkbrauw vormen gebruik ik niet. Al met al kan ik deze wenkbrauw kit zeker aanraden!

De W7 Brow Bar Eyebrow Stencil Kit is voor €2,95 verkrijgbaar bij Make-Up Musthaves.

Welke producten gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Wat een fijn setje! Ideaal dat je van jezelf al zulke mooie en volle wenkbrauwen hebt. Maar het setje maakt ze toch net wat voller, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er fijn uit! En wat heb jij prachtige wenkbrauwen zeg, jaloers haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi zeg is deze kit. Ik gebruik nu vaak oogschaduw om mijn wenkbrauwen bij te kleuren haha. Deze lijkt mij echt heel fijn en precies wat ik zocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oogschaduw gebruiken, haha dat is ook best goed bedacht! Toch ga ik dan ook maar voor deze wenkbrauwset <3

   Verwijderen
 4. Mooi werk! Ik heb het een goede wenkbrauwkit nodig. Dit lijkt mij een fijn setje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi setje! Ik gebruikte altijd al wenkbrauw poeder, vind t heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om heeeel eerlijk te zijn vind ik je wenkbrauwen bij before zelfs mooier hihi. Het lijkt me wel een heel fijn setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, ben jaloers op je mooie wenkbrauwen. Super fijn toch als ze van zichzelf al zo vol zijn! Fijne review ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt hele mooie wenkbrauwen zeg! Het setje ziet er heel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi en handig setje zeg! Je wenkbrauwen zien er zo mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze browbar is iets te warm voor mijn wenkbrauwen, maar het lijkt met wel een enorm fijn palette om mee te werken! En meid, jij bent echt gezegend met je natuurlijke brow, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! <3 Ik snap wel dat hij iets te warm kan zijn, de kleuren zijn inderdaad iets aan de warmere kant!

   Verwijderen
 11. Ziet er heel goed uit, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kit! Ik gebruik zelf niks voor mijn wenkbrauwen haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het resultaat erg mooi, maar je hebt prachtige wenkbrauwen van jezelf. Mijn moeder zei laatst tegen mij dat ik echt geen wenkbrauwpoeder nodig had en het eigenlijk lelijker was haha. Maar ik heb ook best mooie wenkbrauwen van mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik sowieso niet vaak wenkbrauwpoeder, maar ik denk dat ik het vooral ga gebruiken met uitgaan of iets dergelijks :)

   Verwijderen
 14. Ik gebruik Anastasia voor mijn wenkbrauwen. Sinds ik dat doe, wil ik eigenlijk niets anders meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw ziet er goed uit, ben hier erg benieuwd naar. Hopelijk heeft de Da in de buurt deze ook..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze wenkbrauwkit ziet er onwijs goed uit! ben er wel heel erg nieuwsgierig naar geworden..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er goed uit! En voor zo'n mooie prijs. W7 is goed bezig.
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh pretty! Je eigen wenkbrauwen zijn inderdaad ook al heel mooi, maar vind het met het palletje ook wel een mooi effect hebben, en dat voor zo'n klein prijsje. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen